header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


X-ray inspectiesystemen Technologie Markteisen en omzet | X-ray Inspection Systems Technology Industry analyse door leading key players VJ Group, Inc. (VS), Nordson DAGE (VK).

Feb 6, 2023 12:21 PM ET

X-Ray Inspectiesystemen Technologie Marktinzichten:

Met een CAGR van 7,1% zal de omvang van de wereldwijde markt voor X-Ray Inspection Systems Technology naar verwachting usd 1113,1 miljoen bereiken in 2030.

X-Ray inspectiesystemen worden gebruikt in vele industrieën, waaronder de automobiel-, voedsel- en farmaceutische industrie. Ze worden ook gebruikt om materialen te inspecteren op scheuren en om kleine gebreken in metalen of andere producten te vinden. De voordelen van het X-ray inspectiesysteem zijn onder meer eenvoudige verificatie van ontbrekende producten, verbeterde kwaliteitscontrole, betere gegevensverzameling, lager risico op terugroepacties van producten en meer. Systemen voor industriële röntgeninspectie worden gebruikt om te helpen bij kwaliteitscontrole en risicobeheer in een industriële omgeving.

Door de hoge dichtheid van de producten kunnen er röntgenstralen doorheen stromen en kunnen ze ook in meer of mindere mate afnemen, afhankelijk van de dichtheid van het object. Glas, stenen, keramiek en andere onzuiverheden die ernstige problemen opleveren, worden gevonden met behulp van röntgendetectieapparatuur in de voedingssector. Als gevolg van de vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg, zullen röntgenapparaten naar verwachting in de loop van de beoordelingsperiode een verhoogde vraag zien. Tegen het einde van de prognoseperiode besloot de Indiase regering om de uitgaven voor gezondheidszorg met 2,5% van het bbp van het land te verhogen.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5430

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor X-ray inspectiesystemen zijn

  • North Star Imaging, Inc. (VS),
  • Nikon Metrology NV (België),
  • Nordson DAGE (Verenigd Koninkrijk),
  • YXLON International GmbH (Duitsland),
  • VJ Group, Inc. (VS),
  • 3DX-RAY Ltd. (Verenigd Koninkrijk),
  • VisiConsult X-ray Systems & Solutions GmbH (Duitsland),
  • Smiths Detection, Inc. (Verenigd Koninkrijk),
  • Mettler-Toledo International Inc. (Zwitserland), en
  • General Electric Co. (VS) onder andere

X-ray inspectiesystemen technologie markt regionale analyse:

Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld zijn de regionale divisies van de wereldwijde markt voor X-ray inspectiesystemen. Vanwege de aanhoudende vraag van de olie- en gassector en energieopwekkingsverticalen voor snelle verwerking en betaalbare röntgeninspectiesystemen, wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific zal groeien met een aanzienlijke CAGR. De vraag naar de markt neemt toe als gevolg van de ontwikkeling van industriële röntgenproducten, evenals een groeiend bewustzijn van de consument van de voordelen van functies zoals kwaliteit en ergonomie.

De vraag naar de industrie stijgt ook als gevolg van de uitbreiding van overheidsinitiatieven om infrastructuurontwikkelingsprojecten op dit gebied te financieren. De vraag naar zeer geavanceerde systemen voor detectietechnieken uit de voedingsindustrie en de energieopwekkingssector kan de expansie van de markt stimuleren. Maar vanwege de aanwezigheid van belangrijke belangrijke spelers, het gebruik van geavanceerde technologieën en de hoge acceptatiegraad in tal van industrieën, heeft Noord-Amerika momenteel het grootste deel van het marktaandeel in handen.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/x-ray-inspection-systems-technology-market-5430 ophalen

X-ray inspectiesystemen Technologie Marktsegmentatie:

Op basis van beeldvormingstechniek, dimensie, verticaal en regio is de wereldwijde markt voor röntgeninspectiesystemen in vier segmenten ingedeeld.

Filmgebaseerde beeldvorming en digitale beeldvorming zijn twee subsets van de beeldvormingstechniek die wordt gebruikt in industriële röntgeninspectiesystemen. Het marktaandeel voor systemen op basis van digitale beeldvormingstechnieken is het grootste van deze twee en het gebruik van dergelijke systemen neemt toe. De mogelijkheid om beelden in drie dimensies te bekijken en het gebruik van deze systemen voor het detecteren van scheuren en andere schade dragen allemaal bij aan de groei van de X-ray inspectiemarkt in deze industrie.

Op basis van dimensie is de wereldwijde X-ray inspectiesystemen technologie onderverdeeld in 2D en 3D. Het gebruik van 3D X-ray inspectiesystemen in een verscheidenheid aan industrieën, van halfgeleiderproductie tot de auto-industrie en speelt vooral een belangrijke rol bij kwaliteitscontrole, zal naar verwachting toenemen met een aanzienlijke CAGR tijdens de prognoseperiode. Deze worden ook gebruikt om problemen in 3D-vlakken te identificeren, zoals metaal, vreemde materialen, overbrugging en constructiefouten.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5430

De wereldwijde markt voor technologie voor röntgeninspectiesystemen is gesegmenteerd in een aantal verticals op basis van hun gebruik, waaronder de automobiel-, olie- en gas-, ruimtevaart-, energie- en infrastructuur-, overheid, productie en nog veel meer. Vanwege de effectieve werking bij het leveren van oplossingen voor de inspectie van leidingen, ketels, drukvaten en kleppen, heeft de olie- en gassector het grootste aandeel in de markt voor X-ray inspectiesystemen in deze segmenten. Zowel de upstream- als downstream-delen van de olie- en gasbronnen maken gebruik van de markt voor röntgeninspectiesystemen.

Lees meer artikelen-

Markt voor accessoires voor kabelbeheer Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Radio zender markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030      

Load Monitoring System Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Drone Sensor Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

Optische emissiespectroscopie markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  X-ray Inspection Systems Technology Market,X-ray Inspection Systems Technology Industry,X-ray Inspection Systems Technology Market Size,X-ray Inspection Systems Technology Market Share,X-ray Inspection Systems Technology Market Trends,X-ray Inspection Systems Technology Market Growth,X-ray Inspection Systems Technology Market Analysis