header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


2 in 1 laptops marktgroeianalyse, zakelijke trends, concurrentiestrategieën en voorspelling 2030 | Topspelers zijn Toshiba Corporation, Acer Inc., HP Inc., Dell Technologies, Microsoft Corporation

Feb 7, 2023 7:00 PM ET

Het gemak van tablets in combinatie met de zeer effectieve computersoftware van 2 op de 1 laptops is een belangrijke reden om de vraag van de markt te stimuleren. Het Bring Your Own Device (BYOD)-concept, de introductie van technologieën van de volgende generatie, verbeteringen in displaytechnologie, gebruiksvriendelijke functies, mobiliteit, lichtgewicht, compatibiliteit met mobiele besturingssystemen, enz. zijn extra factoren die de expansie van de markt stimuleren. Bovendien zijn toenemende R &D-uitgaven, het opzetten van bedrijfsstructuren, enz. belangrijke factoren die de wereldwijde 2-in-1-laptopsmarkt gunstig beïnvloeden.

2 in 1 laptops markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Toshiba Corporation
  • Acer Inc
  • HP Inc
  • Dell-technologieën
  • Microsoft Corporation
  • Sony Corporation
  • AsusTek Computer, Inc
  • Dell-technologieën
  • Lenovo Groep Limited
  • Samsung Electronics Co Ltd

Pdf-voorbeeld of@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3948 ophalen

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 21,93 miljard

  Groei:

  CAGR van 21,6% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van 2 in 1 laptops markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/2-in-1-laptops-market-3948

2 in 1 laptops markt regionale analyse:

Vanwege factoren zoals het toenemende gebruik van cloud computing en verbonden ruimtes, die het voor gebruikers eenvoudig maken om te schakelen tussen het gebruik van hun laptops voor verschillende doeleinden, zal de Noord-Amerikaanse markt de wereldmarkt domineren. Een van de belangrijkste factoren die de markt drijft, is de toename van de vraag naar robuuste afneembare laptops onder professionals in beveiliging, productie, wetshandhaving, brand en vele andere bedrijfssectoren. Grootschalige marktpenetratie, verstedelijking, industrialisatie en andere factoren zijn ook de schuld van de uitbreiding van de 2 in 1 laptopsmarkt op dit gebied.

Japan heeft een aanzienlijk deel van het marktaandeel in de regio Azië-Pacific in handen als gevolg van de wijdverspreide aanwezigheid van belangrijke spelers en fabrikanten van halfgeleider- en elektronische componenten. De export van afneembare laptops wordt voornamelijk geproduceerd in Japan. Een van de belangrijkste factoren die de groei van de 2-in-1 laptopsmarkt stimuleren, is het toegenomen gebruik van 2-in-1 laptops in de onderwijssector. Door factoren als de groeiende vraag naar 2 op de 2 laptops, de toegenomen concentratie van bedrijfshuizen, enz., zal de Europese markt een opwaartse trend laten zien in termen van marktuitbreiding. Een toename van de consumentenvraag zal ook te zien zijn in het Midden-Oosten en Afrika.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3948

2 in 1 laptops marktsegmentatie:

De markt voor 2-in-1 laptops is verdeeld in schermformaten van 10,1 inch, 13,3 inch, 14,0 inch en 15,6 inch op basis van product. De markt zal worden gedomineerd door apparaten met schermen groter dan 13,3 inch, met een waardering van respectievelijk USD 369,5 miljoen in 2016 en USD 756,2 miljoen in 2022.

De wereldwijde 2 in 1 laptops markt is verdeeld in persoonlijke en commerciële segmenten op basis van eindgebruiker / applicatie. Het commerciële segment zal het grootste marktaandeel hebben, met een marktwaarde die stijgt van USD 1502,4 Mn in 2016 tot USD 3255,5 Mn in 2022.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor draadloze sensornetwerken Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Nanowire batterij markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030        

Cloud Security Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 203

3D XPoint-technologiemarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030             

Markt voor beveiligingsoplossingen Onderzoeksrapport – Prognose 2030   

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  2 in 1 Laptops Market,2 in 1 Laptops Market Size,2 in 1 Laptops Market Share,2 in 1 Laptops Market Analysis,2 in 1 Laptops Market Trends,2 in 1 Laptops Industry,2 in 1 Laptops Market Growth