header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biologisch afbreekbare mulchfilms zal naar verwachting in 2030 USD 52,43 miljard bereiken bij 7,90% CAGR

Feb 7, 2023 6:00 PM ET

Biologisch afbreekbare mulchfilms markt De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 24,51 miljoen. En zal naar verwachting usd 52,43 miljoen bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,90% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Biologisch afbreekbare mulchfolies zijn gemaakt van extreem dunne plastic vellen. Boeren nemen ze op in hun gewassen. Het doel is om de productiviteit en kwaliteit van de landbouw wereldwijd te verhogen. Een van de belangrijkste voordelen van biologisch afbreekbare mulchfilms is dat ze onvruchtbare grond kunnen omzetten in vruchtbare grond. Landbouwgrond is door de modernisering steeds schaarser geworden. De ingrediënten die in deze films worden gebruikt, dragen bij aan vochtbehoud en onkruidonderdrukking, waardoor de grond wordt voorbereid op de teelt.

Download voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2489

Concurrentiedynamiek:

De bedrijven vormen strategische partnerschappen en fuseren en verwerven andere sterke bedrijven. Als gevolg hiervan zijn ze in staat om een constant concurrentievoordeel te behouden dat hen in staat stelt winstgevend en duurzaam te blijven.

De belangrijkste spelers op de markt zijn

BASF SE (Duitsland)

RKW SE (Duitsland)

AL-PACK Enterprises Ltd .( Canada)

Britse Polythene Industries PLC (Verenigd Koninkrijk)

Kingfa Wetenschap &Tech Co Ltd Ltd (China)

BioBag International AS (Noorwegen)

AEP Industries Inc. (VS)

Armando Alvarez (Spanje)

Novamont S.P.A. (Italië)

AB Rani Plast OY (Finland)

Markt drivers:

Een van de belangrijkste voordelen van biologisch afbreekbare mulchfilms is dat ze onvruchtbare grond kunnen omzetten in vruchtbare grond. Landbouwgrond is door de modernisering steeds schaarser geworden. De ingrediënten die in deze films worden gebruikt, dragen bij aan vochtbehoud en onkruidonderdrukking, waardoor de grond wordt voorbereid op de teelt. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat een toename van de stedelijke bevolking, een verslechtering van de bodemkwaliteit en snelle industrialisatie de marktgroei ten goede zullen komen.

Het gebruik van biologisch afbreekbare mulchfolie heeft een lagere milieu-impact. Dit zal waarschijnlijk de wereldwijde marktuitbreiding van het bedrijf stimuleren. Marktuitbreiding zal naar verwachting worden aangedreven door het handhaven van de bodemtemperatuur, het versnellen van de teeltcyclus en het waarborgen van duurzaamheid op lange termijn. Vanwege hun vermogen om de bodemvruchtbaarheid te bevorderen door voedingsstoffen dicht bij de plant te houden, winnen biologisch afbreekbare mulchfilms aan aantrekkingskracht in landbouwbenaderingen. Bovendien beperken mulchcoatings de opname van plantenwater. Als gevolg hiervan kunnen deze films zeer waardevol zijn in omgevingen met weinig neerslag. Bovendien kan biologisch afbreekbare mulchfolie helpen bij irrigatie.

Verzoek om Customization@ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2489

Marktsegmentatie:

Door biologisch afbreekbaar plastic

Tijdens de beoordelingsperiode wordt verwacht dat het thermoplastische zetmeelsegment de markt zal domineren. De goedkope prijs en gemakkelijke beschikbaarheid van zetmeel dragen bij aan de grote vraag. Wanneer het in de bodem wordt geplaatst, lost thermoplastisch zetmeel op in onschadelijke verbindingen. Bezorgdheid over de milieu-impact van conventionele synthetische polymeren die worden gebruikt bij de productie van producten heeft de behoefte aan biologisch afbreekbare, hernieuwbare materialen doen toenemen.

Op compositie

In 2016 had het subsegment zetmeel het grootste marktaandeel voor biologisch afbreekbare mulchfolies. Van 2017 tot 2023 wordt de CAGR voorspeld op 9,3 procent. Op zetmeel gebaseerde films zijn er in overvloed. Ze zijn ook redelijk geprijsd voor de meerderheid van de boeren wereldwijd. Produce heeft het grootste marktaandeel voor biologisch afbreekbare mulchfolies op dit gebied. Vanwege de grote hoeveelheid mulchfolies die in groenten en fruit worden gebruikt en de milieuproblemen die gepaard gaan met de verwijdering ervan, lijken biologisch afbreekbare mulchfolies de optimale vervanging te zijn voor standaard polyethyleen mulches.

Regionale evaluatie:

In 2015 noteerde de APAC-regio een marktaandeel van 60% als gevolg van de bevolkingsexplosie in de regio. Dit leidt tot een ongekende vraag naar voedsel, waardoor het gebruik van biologisch afbreekbare mulchfolies noodzakelijk is om de landbouwproductiviteit te verhogen. Stijgende besteedbare inkomens voeden ook de vraag naar deze films in het gebied Azië-Pacific. Daarnaast is het feit dat Aziatische bevolkingsgroepen gezonder en hoger opgeleid worden van grote invloed. Mensen in het gebied Azië-Pacific willen een hogere vleesconsumptie. Om gezond en groot genoeg te zijn om voldoende vlees te geven bij het slachten, heeft vee een aanzienlijke hoeveelheid voer nodig. Dit drijft de regionale markt voorbiologisch afbreekbare mulchfolies naar voren. De vraag naar voedsel en vlees in China is aanzienlijk toegenomen. Misschien is de helft van india’s land bebouwbaar. Desondanks heeft het land de op een na grootste bevolking ter wereld, die zich snel uitbreidt. Bovendien, als mensen rijk worden, willen ze meer vlees en vis consumeren. Ook het aanwakkeren van de vraag naar biologisch afbreekbare mulchfolies zijn deze overwegingen. De Bevolking van India wordt steeds hoger opgeleid. Ze verlangen naar voedsel dat is verrijkt met vitamines en voedingsstoffen. Bovendien voedt dit de vraag naar biologisch afbreekbare mulchfolies. Talrijke boeren in deze regio van de wereld gebruiken kunstmatige mulchtechnieken om hun bodem te verrijken en de landbouwopbrengst per hectare te verhogen. Om tegemoet te komen aan de enorme groei van de vraag naar dit soort mulch, worden biologisch afbreekbare mulchfilms gebruikt.

Ook de Latijns-Amerikaanse markt voor biologisch afbreekbare mulchfolies is een redelijke CAGR. Dit is toe te schrijven aan de toch al enorme en snel groeiende bevolking van het continent. Brazilië zal naar verwachting de grootste markt hebben voor biologisch afbreekbare mulchfolies. De economie en de mensen groeien snel. Dit creëert een vraag naar biologisch afbreekbare mulchfilms die nog nooit eerder is gezien. Bijgevolg migreren tal van productiebedrijven naar de regio.

Deel uw vragen @ https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2489

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Gerelateerde links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Biodegradable Mulch Films,Biodegradable Mulch Films Market,Biodegradable Mulch Films Market Size