header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LiDAR Marktgroei, reikwijdte, overzicht en industriegrootte zullen groeien met een CAGR van 22,1% tegen 2030

Feb 7, 2023 7:13 PM ET

Tegen het einde van 2030 zal de LiDAR-markt worden gewaardeerd op USD 5,8 miljard, volgens de analyse van het marktonderzoek. Geautomatiseerde verwerking in LiDAR-systemen zal de uitbreiding van de industrie stimuleren. Volgens het onderzoeksrapport zal superieure efficiëntie ten opzichte van andere technologieën de marktgroei tot 2023 stimuleren. Toch zullen de hoge kosten van goederen de uitbreiding van de wereldwijde LiDAR-markt in deze periode belemmeren. Hoge kostenzorgen zullen waarschijnlijk een bedreiging gaan vormen.

De segmenten component, functioneel gebied, technologie en producttype zullen naar verwachting tot 2030 een enorme groei doormaken, volgens het LiDAR-marktrapport dat is opgesteld door deskundige analisten. De verwachte groei voor de prognoseperiode kan echter worden beïnvloed door het gebrek aan professionele diensten, wat een negatief effect kan hebben op activiteiten die op de hele markt plaatsvinden. Factoren zoals de stijgende vraag naar 3D-beeldvorming zullen belangrijke groeifactoren zijn tijdens de prognoseperiode, en cloudgebaseerde verwerking van verzamelde gegevenspunten zou ook de markt wereldwijd ondersteunen.

Ontvang een gratis Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2460

LiDAR Markt Belangrijkste Spelers:

De grote betrokken bedrijven zijn:

  • Trimble Inc. (VS)
  • Faro Technologies Inc. (VS)
  • Teledyne Technologies Inc. (VS)
  • Beike Tianhui Technology Co Ltd (China)
  • Hexagon AB (Zweden)
  • Quantum Spatial (VS)
  • YellowScan (Frankrijk)
  • RIEGL Laser Measurement Systems GmbH (Oostenrijk)
  • Geokno India Pvt Ltd (India).

Volledig rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/lidar-market-2460 ophalen

Regionale analyse:

Er zijn verschillende regio’s in de wereld waar de LiDAR-markt en zijn divisies overheersen. Het marktonderzoeksrapport bestrijkt ook regionale markten op basis van beeldvorming. Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, en de rest van de wereld zijn de regionale markten. Geautomatiseerde LiDAR-verwerkingssystemen zullen naar verwachting een belangrijke rol spelen in de groei van de beeldvormingssector in de loop van de prognoseperiode. De Verenigde Staten, Mexico, Canada en andere landen zijn gegroepeerd als de regionale markten in Noord-Amerika.

Italië, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk vormen de regionale markten in Europa die gebaseerd zijn op de beeldvormingssector. China, India, Japan en andere landen zijn onderverdeeld in marktsegmenten in het gebied Azië-Pacific. Tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030 zullen op beeldvorming gebaseerde bedrijven in deze regionale markten naar verwachting uitbreiden als gevolg van groeiende toepassingen zoals plannings- en monitoringactiviteiten met betrekking tot wegen. Hoewel het gebrek aan bewustzijn de expansie van de markt kan belemmeren. Het Midden-Oosten, Afrika en de rest van de wereldmarkten zijn door de analisten ook in segmenten verdeeld.

LiDAR marktsegmentatie:

Op basis van component, functionele domeinen, technologie en producttype is de LiDAR-markt onderverdeeld in verschillende marktcategorieën. De segmenten component, functioneel gebied, technologie en producttype zijn verder onderverdeeld in kleinere segmenten om een grondige analyse van de markt mogelijk te maken. De producttypesector is onderverdeeld in terrestrische LiDAR, LiDAR in de lucht en andere categorieën. Bovendien is de wereldwijde markt verdeeld in 1D-, 2D- en 3D-segmenten op basis van technologie. Het rapport bevat marktprognoses op basis van de marktsegmentatieanalyse. De wereldwijde markt is onderverdeeld in subsegmenten op basis van componenten, zoals navigatie- en positioneringssystemen, laserscanners en andere componenten. De markt is verdeeld in ADAS &autonome auto’s, cartografie, corridor mapping, engineering, milieu, meteorologie en stadsplanning op basis van functionele gebieden.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2460

Van 2022 tot 2030 zal de marktuitbreiding worden ondersteund door automatisering van het LiDAR-verwerkingssysteem. De wereldwijde markt voor LiDAR zal naar verwachting in een gezond tempo groeien in alle component-, functionele gebieds-, technologie- en producttypesectoren, volgens de analyse van het marktonderzoek. De ontwikkeling van de markt kan worden belemmerd door het bestaan van actieve bedreigingen, zoals de stijgende vraag naar productalternatieven. De doorgewinterde analisten in de beeldvormingsindustrie hebben ook de bedrijfsactiviteiten over de hele linie bekeken en onderzocht. Het LiDAR-marktonderzoeksrapport bevat conclusies en voorspellingen en voorspellingen tot 2030.

AanverwantRapporten:

Robotic Process Automation (RPA) Markt, per proces, per bedrijf, per type, per industrie – Prognose 2030

Touch Screen Controllers Markt, Per Technologie, per Interface, per Toepassing, per Eindgebruiker- Prognose tot 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Hardware Security Modules (HSM) Markt, Per type, per toepassing, per eindgebruiker – Prognose 2030

Personal Service Robotics Market, per component, per toepassing – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  LIDAR Market,LIDAR Market Size,LIDAR Market Share,LIDAR Market Trends,LIDAR Market Growth,LIDAR Industry,LIDAR Market Research,LIDAR Market Reports,LIDAR Market Insights