header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Logistieke markt stijgt met CAGR van 6,80% tot 2030 – Rapport van Market Research Future

Feb 7, 2023 6:00 PM ET

Logistieke markt De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 9.45.963,8 miljoen. De logistieke sector zal naar verwachting groeien van USD 10.10.289,34 miljoen in 2022 tot USD 16.01.196,16 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,80% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De wereldwijde logistieke markt groeit aanhoudend. Factoren zoals het stijgende landschap van internationale handel en de wereldeconomie stimuleren de marktgroei. Bovendien vergroten de toenemende vooruitgang in geïntegreerde oplossingen, zoals beveiligingsbeheer, opslag, informatie- en voorraadbeheer, verpakking, materiaalverwerking en transport, de marktomvang. 

Snelle verstedelijking en economische groei wereldwijd, samen met de veranderende levensstijl van consumenten, verhogen de marktwaarde verder. Bovendien duwen grote ontwikkelingen in logistieke technologie, geleid door de stijgende R&D-financiering en initiatieven van publiek-private sectoren, de marktwaarde.

Gunstig handelsbeleid van de overheid biedt aanzienlijke uitbreidingsmogelijkheden voor leveranciers, waardoor de vraag naar logistieke diensten toeneemt. Tegelijkertijd trekken economische hervormingen en overheidsinitiatieven om de productiesectoren te versterken enorme investeringen aan.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure bij  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5076

Wereldwijde logistieke markt – Segmentatie

De markt is gesegmenteerd in transporttype, logistiek type, eindgebruikersindustrie en regio. Het transporttypesegment  is opgesplitst in waterwegen, luchtwegen, wegen en spoorwegen. 

Het logistieke type segment is opgesplitst in eerste, tweede en derde partij logistiek. Het eindgebruikerssegment is opgesplitst in retail, industriële productie, olie en gas, gezondheidszorg en andere. Per regio is de markt opgesplitst in Europa, Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA en de rest van de wereld.

Logistieke markt – Regionale analyse 

APAC domineert de wereldwijde logistieke markt en is goed voor een aanzienlijk marktaandeel. Factoren zoals de toegenomen handel in binnenlandse en internationale markten, naast de toenemende acceptatie van uitbestede logistieke diensten, stimuleren de marktgroei. Bovendien stimuleren de toenemende import en de enorme vraag naar logistieke diensten als gevolg van de economische groei en verstedelijking de marktomvang. 

Bovendien vergroten aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van technologieën en upgrades in de logistieke sector het marktaandeel van de regio. China, Japan, India, Australië en Indonesië zijn goed voor aanzienlijke aandelen in de APAC-logistieke markt vanwege de steeds toenemende bevolking en grote productiebasis in deze landen.

Deel uw vragen https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/5076

Wereldwijde logistieke markt – Concurrerend landschap 

Met de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers lijkt de wereldwijde markt voor logistiek zeer concurrerend te zijn. Gevestigde spelers integreren acquisitie, samenwerking, partnerschap, uitbreiding en technologielancering om een groter concurrentievoordeel in deze markt te behalen. Er worden zware investeringen gedaan om R&D-activiteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren.  

MOLLER – MAERSK, H. Robinson Worldwide Inc., DSV (DSV Panalpina), FEDEX, GEODIS, Kuehne Nagel, Nippon Express en United Parcel Service Inc. (UPS)

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak plannen en voertontmoet de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor de leden van de onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Gerelateerd rapport

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Logistics,Logistics Market,Logistics Market Share