header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Low Noise Amplifiers Market Size &Share to Reach USD 2,5 billion, Exhibit a CAGR of 12% by 2030 | Marktonderzoek Toekomst

Feb 7, 2023 5:48 PM ET

Ruisarme versterkers Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor ruisarme versterkers naar verwachting een CAGR van ~ 12% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 2,5 miljard in 2030.

De ruisarme versterkers worden gebruikt voor het versterken van die indicaties van de antenne die een kleine sterkte en een kleine frequentie hebben. Tijdens de versterkingsprocedure kan belangrijke informatie worden beïnvloed. Daarom gebeurt het volgens een meetprocedure. De Low Noise Amplifiers zijn de integrale mechanismen aan de voorkant van elke radio-ontvanger. De versterking van de versterker vermindert de ruis die aanwezig is in de binnenkomende signalen. De ontvangen signalen worden omgezet naar gegevens met het verbruik van ruisarme versterkers in dezelfde procedure. Bovendien worden ruisarme versterkers gemeten als een integraal onderdeel van het gebied van telecommunicatie en zijn ze de primaire componenten om het inkomende signaal te onderscheppen en te ontvangen. In 2020 steeg de marktomvang van de low noise amplifiers in een aanhoudend tempo. De plotselinge rush van het coronavirus en de negatieve gevolgen ervan hebben echter de groei van low noise amplifiers market size aanzienlijk beïnvloed. Maar de markt zal naar verwachting snel weer uitbreiden tijdens het post-COVID marktscenario. 

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5559

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Analoge apparaten, Inc
  • B&Z Technologieën
  • LLC, Callisto Ruimte
  • Eravant, Infineon Technologies AG
  • L3Harris Narda-MITEQ
  • Macom Technology Solutions Holdings, Inc
  • Norsat International Inc
  • NXP Semiconductors N.V.
  • ON Semiconductor Corporation
  • Panasonic Corporation en Qorvo, Inc.
Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

   USD 2,5 miljard

  Groei:

  CAGR van 12% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Markt USP gedekt

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-noise-amplifiers-market-5559

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific heeft het hoogste aandeel in de Low Noise Amplifier (LNA) -industrie. Het groeiende gebruik van smartphones en de toename van ontwikkelingen in telecommunicatie die snel verschuiven van de 3g-netwerken naar de LTE-netwerken zijn de belangrijke drijfveren van de toename van de Low Noise Amplifier (LNA) -industrie in deze specifieke regio. Bovendien is het toenemende aanbod van verschillende mobiele diensten die worden gebruikt, waaronder sociale media, financiële diensten, e-commerce, video, enz., Ook de reden waarom deze aanzienlijke groei te laat is.

De Noord-Amerikaanse regio heeft het op een na hoogste marktaandeel en de Europe Low Noise Amplifier Market komt daarna gewoon. Bovendien neemt de marktvraag steeds groter naar de enorme militaire uitgaven van landen als India, Zuid-Korea, Japan en China. 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor ruisarme versterkers is gesegmenteerd in producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van frequentie is de wereldwijde markt voor ruisarme versterkers gesegmenteerd in DC tot 6 GHz, 6 GHz tot 60 GHz en groter dan 60 GHz. Het DC tot zes GHz frequentiesegment had het grootste aandeel LNA-markt. dit zal worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar smartphones, de evolutie van LTE-technologie en dus de toenemende vraag naar breedbandintensieve toepassingen. De markt voor ruisarme versterkers (LNA) voor het frequentiesegment met meer dan 60 GHz zal naar verwachting groeien met de allerbeste CAGR. Deze groei wordt toegeschreven aan de acceptatie van de E-band. E-band is een snel momentum als een prachtige oplossing met hoge capaciteit die relevant is voor mobiele providers vanwege de groeiende schaarste aan andere microgolvenBands.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5559

Op basis van materiaal is de wereldwijde markt voor ruisarme versterkers gesegmenteerd in silicium, silicium germanium, galliumarsenide en andere. De markt voor lage ruisversterkers (LNA) voor silicium had het grootste aandeel. Siliciumapparaten zijn meestal minder duur om te produceren. De diëlektrische constante van siliciumapparaten is enorm en ondergaat minimale veranderingen met een natuurlijk proces. De op silicium gebaseerde LNA’s worden meestal gebruikt in dc tot zes GHz frequentiespectrum, wat goed is voor het grootste deel van de algemene LNA-marktondersteunde frequentie.

Op basis van Vertical is de wereldwijde markt voor ruisarme versterkers gesegmenteerd in consumentenelektronica, telecom &datacom, medisch en anderen. De consumentenelektronica vertical had het grootste aandeel. de uitbreiding wordt toegeschreven aan de toenemende acceptatie van consumentenelektronica zoals draagbare apparaten; tablets en laptops; draagbare navigatieapparatuur; draagbare mediaspelers; digitale camera’s; en spelconsoles; evenals een toename van het aantal e-readers.

Gerelateerde rapporten:

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Mobiele Robotica Markt Onderzoeksrapport, per component, navigatietype, toepassing, verticaal — prognose tot 2030

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: Per type, Per automatisering, Per toepassing – Prognose tot 2027

Slimme irrigatiemarkt: informatie per component, systeemtype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Kleincellige eindversterkermarkt, door winst in versterker, door eindgebruiker – prognose 2027

Smart Stadium-markt, per component, per implementatietype per platform – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Low Noise Amplifiers Market,Low Noise Amplifiers Industry,Low Noise Amplifiers Market Size,Low Noise Amplifiers Market Share,Low Noise Amplifiers Market Analysis,Low Noise Amplifiers Market Trends,Low Noise Amplifiers Market Growth,Low Noise Amplifiers Market Revenue,Low Noise Amplifiers Market Research,Low Noise Amplifiers Market Reports