header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktbereik voor groene verpakkingen en industriegrootte zullen groeien met een CAGR van 6,10% tegen 2030

Feb 7, 2023 8:00 PM ET

Global Green Packaging Market Size werd in 2021 gewaardeerd op USD 274,1 miljoen. De groene verpakkingsindustrie zal naar verwachting groeien van USD 290,81 miljoen in 2022 tot USD 440,18 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Marktonderzoek Future’s Review over groene verpakkingsmarkt

Groene verpakkingen, ook wel duurzame verpakkingen genoemd, maken gebruik van materialen die een lage ecologische impact achterlaten. Het maakt gebruik van biologisch afbreekbare kunststoffen of gerecycled materiaal om zakken en andere containers te vervaardigen. Het rapport van Market Research Future (MRFR) over de wereldwijde markt voor groene verpakkingen is veelomvattend van vorm en bevat groeifactoren en hindernissen waarmee spelers voor de prognoseperiode (2022-2030) te maken krijgen. De effecten van de COVID-19 pandemie op de marktwaarde worden uitvoerig besproken.

Ontvang een gratis pdf-voorbeeldbrochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2995

Concurrentie analyse

Lijst van de prominente spelers van de wereldwijde markt voor groene verpakkingen zijn:

  • Bemis Bedrijf
  • Huhtamaki OYJ (Finland)
  • Amcor Limited (Australië)
  • Sealed Air Corporation (VS)
  • Tetra Laval International S.A. (Zwitserland)
  • Sonoco Products Company (VS)
  • WestRock Company (Verenigde Staten)
  • Smurfit Kappa Group PLC (VS)
  • Mondi Plc. (Zuid-Afrika)
  • BASF SE (Duitsland) onder andere

Branche-update

Shotspresso, een lokale drankenfabrikant in Australië, werkt samen met Biogone om over te schakelen op groene verpakkingen om milieubewust te zijn en meer gelijkgestemde klanten aan te trekken.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2995

Reislust om de marktvraag te beïnvloeden

Stijgende aantallen jonge reizigers en veranderende ontwerpen van fabrikanten om zich te richten op duurzaamheidsgerichte individuen kunnen de vraag naar groene verpakkingen stimuleren. Het gebruik van materialen gemaakt van organische of gerecyclede bronnen kan de marktvraag stimuleren. Doelen van bedrijven om over te schakelen op niet-plastic verpakkingen kunnen een goed voorteken zijn voor de markt. Dit wordt ondersteund door sociale mediakanalen en bewustzijn onder de millennial-demografie.

Integratie van 3D in de gezondheidszorgsector om winstgevend te zijn voor de wereldmarkt

De populariteit van additief printen in de gezondheidszorg voor snelle productie van prototypes en definitieve componenten van de nieuwste elektronica kan de vraag naar flexibele elektronica stimuleren. Integratie van 3D-geprinte druksensoren voor het bieden van opties voor verschillende ingangen van gebruikers kan een goed voorteken zijn voor de markt. Biochemische apparaten kunnen worden gebruikt bij het meten van niveaus van chemicaliën door het aan de huid te bevestigen. Onlangs werd een 3D-geprinte flexibele elektrische handschoen gebruikt bij het verstrekken van thermotherapie aan patiënten en het behandelen van letselpunten door pijnniveaus te verminderen.

Krijg volledige details @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-packaging-market-2995

Enorme investeringskosten om marktgroei te belemmeren

De hoge investeringskosten van groene verpakkingen kunnen belangrijke kopers afschrikken. Autofabrikanten die de kosten willen verlagen, kunnen de vooruitzichten tegenhouden. De ontwikkeling van nieuwe technologieën die geschoold personeel en nauwkeurige machines vereisen voor de productie van flexibele materialen kan een uitdaging voor de markt zijn.

COVID-19-impactanalyse

De groei van de markt voor groene verpakkingen kan afnemen als gevolg van financiële stress bij hun belangrijkste belanghebbenden. De opkomst van groene verpakkingen als gevolg van de stijgende consumptie van plastic en het effect ervan op het milieu kan een goed voorteken zijn voor de markt. Strenge overheidsregels die worden gehandhaafd voor de verwijdering van afval kunnen de marktgroei stimuleren. Versoepeling van lockdowns in landen kan een stimulans zijn voor verschillende fabrikanten van groene verpakkingen.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2995

Segmentatie analyse

Afbreekbare verpakking om aanzienlijke marktinkomsten te genereren

De afbreekbare verpakking zal naar verwachting enorme rendementen genereren voor de markt voor groene verpakkingen als gevolg van de vraag van de consument naar het product. Schadelijke effecten op het hoge gebruik ervan kunnen echter de neiging naar recyclebare verpakkingen verschuiven.

Eten & Drinken naargrootste eindgebruiker op de markt zijn

De voedings- en drankensector zal naar verwachting een enorme vraag naar groene verpakkingen veroorzaken vanwege het gebruik ervan bij de overdracht van stroom van zonneparken naar hoofdnetten. De implementatie van fotovoltaïsche panelen in zonneparken om energie op te vangen en energie op te vangen voor toekomstig gebruik kan een goed voorteken zijn voor de markt. Groene verpakkingen met een capaciteit van meer dan 80KW worden gebruikt in regio’s met extreme klimatologische omstandigheden.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt in groene verpakkingsmarkt

Noord-Amerika wordt aangeprezen om de groene verpakkingsmarkt te leiden vanwege de neiging om alternatieve verpakkingen te kiezen voor plastic die de voorkeur hebben van verschillende fabrikanten. De VS kunnen de regionale vraag stimuleren omdat het een groot aantal marktleiders is.

Gerelateerd rapport

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op

Contact: Marktonderzoek Toekomst

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Green Packaging,Green Packaging Market,Green Packaging Industry