header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van camera’s voor kunstmatige intelligentie, huidige trends in de branche, analyse van groeifactoren tegen 2030 | MRFR

Feb 7, 2023 5:52 PM ET

Hoe ontwikkelt de AI-cameramarkt zich?

In 2022 werd de wereldwijde AI-cameramarkt geschat op $ 4,96 miljard. De marktwaarde zal naar verwachting tegen het einde van 2030 $ 61,2 miljard bereiken. Tijdens de voorspelde periode zal de CAGR naar verwachting 15,20% bedragen. 

Wat zijn de verschillende marktdynamieken die van invloed zijn op de wereldwijde AI-cameramarkt?

Groeiende interesse in smartphonecamera’s van hogere kwaliteit:

Smartphonefabrikanten integreren kunstmatige intelligentietechnologie in hun producten om afbeeldingen te herkennen. Met deze methode herkent de telefoon het object en past een correctiefilter toe om een afbeelding van hogere kwaliteit te produceren. Het gebruik van AI-camera’s in smartphones verduidelijkt beelden met een lage resolutie door ontbrekende pixels te voorspellen. Dit maakt beelden van hogere kwaliteit op volledig scherm mogelijk. Bovendien worden AI-camera’s gebruikt voor gebruikersauthenticatie, emotieherkenning, apparaatbeheer en andere doeleinden. Met deze functies neemt de vraag naar AI-camera’s in de productie van smartphones toe, waardoor de markt vooruitgaat.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8549

Productbeschikbaarheid en frequente productlanceringen:

De AI-cameramarkt is wereldwijd booming, met een breed scala aan producten van verschillende merken en voor verschillende doeleinden. Vanwege de vele merken die op deze markt concurreren, kunnen consumenten producten tegen concurrerende prijzen verkrijgen, waardoor de marktgroei wordt bevorderd. Bovendien investeren fabrikanten zwaar in technologische vooruitgang en de lancering van nieuwe producten om een concurrentievoordeel te behalen. De nieuwste Pixel 6-camera van Google bevat nu bijvoorbeeld geautomatiseerde tools zoals slimme vervagingen, objectverwijdering, belichting van de huidskleur, enzovoort.

De AI-camera is duur:

Kunstmatige intelligentie omvat een verscheidenheid aan probleemoplossende technieken. Computervisie, natuurlijke taalverwerking, objectdetectie en andere soorten kunstmatige intelligentie helpen bedrijven en individuen bij het verbeteren van de nauwkeurigheid, het automatiseren van processen en efficiënter werken. Machine learning AI is een van de snelst groeiende technologieën in het huidige technologische tijdperk. AI in een camera verwijst naar software die wordt gebruikt in smartphones of camera’s voor scèneherkenning. De prijs van een AI-camera omvat de kosten van een AI-integratie, het AI-platform in de camera en de services die nodig zijn om een AI-platform te ondersteunen. Een geschoold personeelsbestand is ook vereist voor de ontwikkeling van AI-platforms. De prijs van een AI-camera stijgt hierdoor.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-camera-market-8549

Impact van COVID-19 op de AI-cameramarkt:

De wereldwijde impact van COVID-19 zal waarschijnlijk nog maar net begonnen zijn en zal in 2020 een aanzienlijke impact hebben op de AI-cameramarkt . De COVID-19-uitbraak heeft geleid tot een enorme daling van het ondernemersvertrouwen, een vertraging van de toeleveringsketen, reisverboden en quarantaines, onzekerheid op de aandelenmarkten en groeiende publieke paniek. Technologieleveranciers moeten ondanks de groeiende onzekerheid en paniek in gesprek gaan met partners en prospects, langetermijninvesteringen handhaven en naar specifieke markten kijken voor stabiliteit.

De aanwezigheid van concurrerende spelers in de wereldwijde AI-cameramarkt:

HuddleCamHD, Samsung Electronics, LG Electronics, Honeywell International, Huawei Technology en HikVision zijn de topspelers op de wereldwijde AI-cameramarkt. IBM Corporation, Xiaomi Inc, Sony Corporation, Google LLC, Nikon Corporation, Apple Inc, Fujitsu Ltd, Hanwha Techwin America, Bosch Security Systems, Panasonic Corporation, FLIR Systems, Inc., Swann, VIVOTEK Inc. en anderen behoren tot de belangrijkste spelers. 

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8549

Deze bedrijven geven een hoge prioriteit aan het lanceren van een breed scala aan producten om hun marktpenetratie te vergroten. Gezien het lage kapitaal dat nodig is om een bedrijf op te richten, wordt verwacht dat middelgrote en kleine marktspelers binnenkort aanzienlijke verbeteringen zullen laten zien. Bovendien wordt deze markt gekenmerkt door het gebruik van concurrerende strategieën zoals joint ventures, fusies, partnerschappen, overnames, enz.

Lees meer @

CCTV Camera Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030              

Wireless IoT Sensors Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Markt voor live IP-uitzendapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Android STB en TV Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030  

Smartwatch-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Lithium-ion batterij markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99,
5e verdieping,
New York City, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]


Keywords:  AI Camera Market,AI Camera Industry,AI Camera Market Size,AI Camera Market Share,AI Camera Market Trends,AI Camera Market Growth,Artificial intelligence camera market,Artificial intelligence camera Size