header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van druktransmitters groeit met USD 5000,8 miljoen in 2030 | De toenemende vraag naar automatisering in alle processectoren

Feb 7, 2023 5:50 PM ET

Marktinzichten van druktransmitters

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor druktransmitters naar verwachting een CAGR van ~ 5% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan ~ USD 5000,8 miljoen hebben in 2030.

Druktransmitters zijn elektronische apparaten die drukmetingen over lange afstanden versterken en verzenden zonder de nauwkeurigheid te verliezen als gevolg van elektrische ruis of andere interferentie. Ze houden zich meestal aan een signaalstandaard van 4-20 mil ampère voor compatibiliteit met procesautomatiseringsbedrijven. Druktransmitters hebben een verscheidenheid aan toepassingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de chemische industrie en de automobielindustrie. De COVID-19-pandemie heeft geleid tot een toegenomen vraag naar beademingsapparaten, zuurstofconcentrators en ademhalingsapparatuur, omdat deze apparaten COVID-19-patiënten met ademhalingsproblemen en een laag zuurstofgehalte in het bloed helpen. Op zijn beurt is de behoefte aan flowsensoren, die in deze apparaten worden gebruikt, toegenomen. Deze onverwachte stijging van de vraag naar druktransmitters heeft ervoor gezorgd dat het marktaandeel voor druktransmitters is toegenomen.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5667

Druktransmitter markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Emerson Electric Company (VS)
  • Yokogawa Electric Corporation (Japan)
  • Endress Hauser AG (Zwitserland)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Honeywell International, Inc. (VS)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • General Electric (VS)
  • Schneider Electric SE (Duitsland)
  • WIKA Alexander Wiegand SE &Co. KG (Duitsland)
  • Dwyer Instruments, Inc. (VS).
Omvang van het marktrapport van de druktransmitter:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

   USD 5000,8 miljoen

  Groei:

  CAGR van 5% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pressure-transmitters-market-5667

Regionale analyse

De groei van de aardgas- en elektriciteitsopwekking in Noord-Amerika zal naar verwachting de verkoop van druktransmitters in de toekomst verhogen. Europa zal naar verwachting goede kansen bieden voor de groei van de energieopwekkingsindustrie als gevolg van de toenemende vraag naar energie uit de industrie en binnenlandse toepassingen. China en India hebben een redelijke groei gezien in olie en gas en energieopwekking, dus de vraag naar druktransmitters zou hoog moeten blijven in de Azië-Pacific vanwege hun gebruik in de zware industrie.

Marktsegmentatie van druktransmitters

De wereldwijde markt voor druktransmitters is gesegmenteerd in type, communicatieprotocol en verticaal.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in absolute, gauge, verschildruk en multivariabele druktransmitters. Ze worden voornamelijk gebruikt voor niveaudetectie en flowmeting in verschillende industrieën. De zender maakt gebruik van primaire elementen, zoals venturibuizen, flow nozzles, low-loss flow tubes en pitotbuizen, om dit te doen.

Op basis van Communication Protocol is de markt gesegmenteerd in HART (Highway Addressable Remote Transducer), Wireless HART, Foundation Fieldbus, Profibus en anderen. Een van de belangrijkste factoren die de ontwikkeling van de markt voor druktransmitters stimuleren, is de groei van de vraag naar draadloze druktransmitters. Deze apparaten kunnen eenvoudig in afgelegen gebieden worden geïnstalleerd en bieden vaak lagere installatiekosten door bedradingsruns te elimineren. Bovendien vullen zenders op batterijen de leegte op. Ze hebben een breed scala aan toepassingen, waaronder watertankniveaubewaking, pompbewaking, afvalwatermonitoring en lekkagebewaking.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5667

Op basis van verticaal is de markt gesegmenteerd in olie en gas, voedsel en drank,Water en afvalwater, pulp en papier, metaal en mijnbouw, chemie, energie, farmaceutische en andere. Druktransmitters worden vaak gebruikt in water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties, zoals pompstations en rioleringssystemen. Ze worden ook gebruikt in chemische toevoersystemen, natte putten, filtratiefaciliteiten, opslagtanks en mengvaten.

Gerelateerde rapporten:

Semiconductor Assembly and Testing Service Market, Per service, per toepassing – Prognose tot 2027

Markt voor machineconditiebewaking: informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, onderdeel

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: Per type, per technologie en per eindgebruiker  – Voorspelling tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Mobiele Robotica Markt Onderzoeksrapport, per component, navigatietype, toepassing, verticaal — prognose tot 2030

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: Per type, Per automatisering, Per toepassing – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Pressure transmitters Market,Pressure transmitters Market Size,Pressure transmitters Market Share,Pressure transmitters Market Analysis,Pressure transmitters Market Trends,Pressure transmitters Market Growth,Pressure transmitters Market Research,Pressure transmitters Market Reports,Pressure transmitters Market Insights,Pressure transmitters Industry