header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van golfkartonnen verpakkingen zal zich ontwikkelen met 5% CAGR tegen 2030 | Segmentatie, analyse van belangrijke spelers en regionaal vraagrapport tegen 2030

Feb 7, 2023 7:00 PM ET

De wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode. Volgens het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen zal de wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen naar verwachting snel groeien met USD 415,73 miljard in 2030. Volgens analisten zullen de uitbreiding van de e-commercesector en de toenemende voorkeur voor duurzame verpakkingen de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen biedt een uitgebreide analyse van de wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen en de toepassings-, materiaal-, type- en wandconstructiesegmenten. De toenemende regelgeving samen met een verbod op golfkartonnen dozen in bepaalde regio’s zijn de elementen die de vooruitgang van de golfkartonnen verpakkingsmarkt gedurende de prognoseperiode kunnen beïnvloeden. Het golfkartonnen verpakkingsmarktonderzoeksrapport van deskundige analisten is ontwikkeld om organisaties in de golfkartonnen verpakkingsmarkt te helpen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1205

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen is gesegmenteerd op basis van toepassing, materiaal, type en wandconstructie. Op basis van de toepassing is de markt voor golfkartonnen verpakkingen gesegmenteerd op basis van elektronische goederen, voedingsmiddelen en dranken, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten en andere. Bovendien is de markt op basis van materiaal gesegmenteerd in linerboard, medium en andere. De wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen wordt ook gedekt op basis van het typesegment dat verder is opgesplitst in zelfoprichtende dozen, sleufdozen, telescoopdozen, stijve dozen en andere. Op basis van wandconstructie is de markt voor golfkartonnen verpakkingen gesegmenteerd op basis van enkelwandig, dubbelwandig en driewandig.

Belangrijke elementen zoals ongunstig beleid dat leidde tot de sluiting van verschillende bedrijven over de hele wereld, kunnen de groei van de markt voor golfkartonnen verpakkingen belemmeren. Volgens het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen zal de groei van de online verkoop van voedingsmiddelen en dranken, samen met de groeiende verkoop op digitale platforms, de groei gedurende de prognoseperiode stimuleren. De markt voor golfkartonnen verpakkingen zal als gevolg van deze belangrijke factoren een groei van een hoge CAGR laten zien. De verkenning van toepassings-, materiaal-, type- en wandconstructiesegmenten samen met regionale markten is gegeven in het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen. De onderzoeksanalisten die de markt voor golfkartonnen verpakkingen bestuderen, hebben marktprognoses gepubliceerd in het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen om marktgebaseerde bedrijven in golfkartonverpakkingen te ondersteunen. Het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen biedt een uitgebreid inzicht in de markt voor golfkartonnen verpakkingen op basis van de informatie en prognoses tot 2030.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1205

Regionaal overzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereldwijde regionale markt voor golfkartonnen verpakkingen worden voornamelijk behandeld in het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen. Markten voor golfkartonnen verpakkingen op landniveau verspreid over Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden ook in het rapport behandeld. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere markten voor golfkartonnen verpakkingen op landniveau worden in het rapport behandeld. In de regio Azië-Pacific (APAC) zijn de markten voor golfkartonnen verpakkingen op landniveau Japan, India, China en andere. Het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen verkent ook de regionale markt voor golfkartonnen verpakkingen die in Europa aanwezig zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, enz. Het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen bestrijkt ook regionale markten uit de rest van de wereld naast golfkartonnen verpakkingsmarkten in Afrika en het Midden-Oosten.

Elke vraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1205

Competitief landschap

De vraag naar FMCG-producten en de groei in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie worden verondersteld de wereldwijde groei van de markt voor golfkartonnen verpakkingen te stimuleren. De wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen kan worden uitgedaagd door volatiele grondstofprijzen, maar organisaties in de markt voor golfkartonnen verpakkingen zullen het groeitempo naar voren brengen. Het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen presenteert bedrijfsprofielen van grote bedrijven die wereldwijd actief zijn op de markt voor golfkartonnen verpakkingen. Bovendien is het wereldwijde marktrapport voor golfkartonnen verpakkingenbiedt een allesomvattende analyse van de markt verzameld uit de primaire en secundaire bronnen van de golfkartonnen verpakkingsmarkt, die zowel besluitvormers als thought leaders omvat. Het marktonderzoeksrapport voor golfkartonnen verpakkingen belicht dergelijke belangrijke gebieden die bedrijven die actief zijn in de golfkartonnen verpakkingsmarkt helpen om betere groeistrategieën te ontwikkelen.

Mondi Group Plc (Zuid-Afrika), International Paper Company (VS), West Rock Company (VS), DS Smith Plc (VK), Rengo Co. Ltd. (Japan), Cascades Inc. (Canada), Packaging Corporation of America (VS), Georgia-Pacific LLC (VS), Smurfit Kappa Group (Ierland)

Nieuws uit de industrie

SP Soluciones Agricolas, een in Huelva gevestigd bedrijf, en Indesla, zijn dochteronderneming, hebben de handen ineengeslagen om een van de belangrijkste problemen van de kartonverpakking van bessen op te lossen. De oplossing bevat een 100 procent biologisch afbreekbare doos of papierdrager met een R-PET-deksel, plastic dat al is gerecycled en kan worden gerecycled. Solid Pack, SP Soluciones Agricolas karton en papier verpakkingsdivisie zorgt voor de ondersteuning, terwijl Indesla het R-PET deksel produceert.

Gerelateerd rapport

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Corrugated Packaging,Corrugated Packaging Market,Corrugated Packaging Market Size