header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttrends, groei en grootte van golfkartonnen dozen zullen tegen 2030 groeien met een CAGR van 5,38%

Feb 7, 2023 8:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) is de wereldwijde marktwaardering van golfkartonnen dozen klaar om in 2030 USD 308,92 miljard te bereiken, met een groei van 5,38% CAGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030). Extreem duurzame, veelzijdige, economische en lichtgewicht golfkartonnen dozen bieden kostenconcurrerende hoogwaardige verpakkingsoplossingen die bestand zijn tegen mechanische stress.

De wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen groeit voortdurend. De marktgroei is toe te schrijven aan de stijgende vraag vanuit de snelgroeiende elektronische en eCommerce-industrieën wereldwijd. Bovendien stimuleert de explosieve groei in de totale verpakkingsindustrie de marktgroei. Consumentenelektronica is de grootste eindgebruikersindustrie, gevolgd door de online verkoopindustrie vanwege het toenemende aantal online elektronicamodellen. Bovendien escaleert de toename van internet- en mobiele penetratie de marktgroei, waardoor online betalingen en gunstige demografie mogelijk zijn.

Golfkartonnen dozen bieden een zeer sterke verpakking voor zware goederen en groenten en fruit, waardoor het veilig en vers blijft met behoud van hygiëne.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4179

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat golfkartonnen dozen het microbiologische besmettingsrisico verminderen en de houdbaarheid met drie dagen verlengen. Bovendien zijn golfkartonnen dozen gemaakt van maximaal 85% gerecyclede materialen, wat een geweldig voorbeeld blijkt te zijn van de circulaire economie. De toenemende vraag naar golfkartonnen dozen uit de versindustrie stimuleert de marktgroei. Snelle verstedelijking en de groeiende retailsector zijn enkele van de belangrijkste groeifactoren voor de markt.

Bovendien escaleren het groeiende aantal voedselfranchises en de toenemende neiging van consumenten tot afhaalvoedselconsumptie de marktgroei tot een verder hoogtepunt. Ook de stijgende bevolking en het inkomen per hoofd van de bevolking dat de koopkracht van de consument verhoogt, vergroten de marktomvang. Bovendien stimuleren de groeiende toepassingen in ontluikende industrieën, zoals persoonlijke verzorging, voedingsmiddelen, dranken, farmaceutica en papierindustrie, de marktgroei.

Tegelijkertijd is het beperkte gebruik van plastic dozen een primaire reden geworden voor de stijgende vraag naar golfkartonnen verpakkingen. Bovendien bieden overheidsinitiatieven om milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen te promoten en CPA-initiatieven (The Corrugated Boxes Alliance) met de missie om golfkartonnen verpakkingsoplossingen aan te moedigen een extra impuls aan de groei van de markt voor golfkartonnen dozen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4179

Wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen – Segmenten

Het rapport is gesegmenteerd in vier dynamieken;

Op type: stijve dozen, zelfoprichtende dozen, telescoopdozen, sleufdozen en andere.

Door muurconstructie: enkelwandig, dubbelwandig en driewandig.

Per toepassing: voedsel en dranken, elektronische goederen, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging en andere.

Per regio:  Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen – Geografische analyse

De regio Azië-Pacific leidt de wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de bloeiende voedings- en farmaceutische industrie in de regio. Bovendien stimuleren de ontluikende e-commerce-industrie, de toenemende grensoverschrijdende handel en de enorme vraag naar golfkartonnen dozen uit de online winkelsector de regionale marktgroei.

Bovendien stuwt de retailsector in landen als India, Maleisië, Indonesië en China de marktvraag aan. De snel groeiende verpakkingsindustrie onderbouwt de regionale marktgroei. De APAC-markt voor golfkartonnen dozen zal naar verwachting zijn dominantie gedurende de geschatte periode behouden.

Noord-Amerika heeft een op één na belangrijk aandeel in de wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen. De markt wordt gedreven door de sterke aanwezigheid van spelers in de industrie en leveranciers van verpakkingsoplossingen. Deze fabrikanten versterken hun marktpositie door middel van strategische allianties om hun wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en nieuwe verpakkingsoplossingen voor hun klanten te ontwikkelen. De VS hebben een aanzienlijk aandeel in de regionale markt. De Noord-Amerikaanse markt voor golfkartonnen dozen zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4179

Wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen – Concurrentieanalyse

Zeer concurrerend, de markt voor golfkartonnen dozen lijkt gefragmenteerd. Verschillende grote en kleine spelers vormen naast de nieuwkomers een competitief landschap. Om een aanzienlijk groter concurrentieaandeel te krijgen, nemen opmerkelijke spelers strategische initiatieven op zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreiding en product- / technologielancering. Zij investeren fors in de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën. Industriële spelers zijn enthousiast over ecologische normen en om zowel kosten als verspilling te verminderen. 

Fabrikanten versterken golfkarton in de panelen zonder de sterkte of duurzaamheid van de containers te beïnvloeden om hun doelen te bereiken. Om te overleven en nieuwe markten te creëren, vertrouwen spelers in de industrie op innovaties en strategische partnerschappen. Ze houden zichzelf op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en nieuwste consumententrends door menselijk kapitaal te ontwikkelen.

Grote spelers

Spelers die de wereldwijde markt voor golfkartonnen dozen leiden, zijn mondi Group Plc (Zuid-Afrika), International Paper Company (VS), WestRock Company (VS), DS Smith Plc (VK), Smurfit Kappa Group (Ierland), Rengo Co. Ltd. (Japan), Cascades Inc. (Canada), Packaging Corporation of America (VS), Georgia-Pacific LLC (VS)

Industrie/ Innovatie /Gerelateerd nieuws: 

augustus 21, 2020 —-  Friends Box Factory (India), een toonaangevende leverancier van golfkartonnen dozen, kondigde investeringen aan in de inzet van een reeks afwerkings- en golfkartonmachines om de automatisering te versterken om de productiekwaliteit te verbeteren en de afhankelijkheid van handmatige bediening te verminderen. Het bedrijf heeft deze beslissing genomen om zijn klanten een voordelige prijsklasse, snelle & snelle after-sales service en perfecte begeleiding bij verpakkingsoplossingen te bieden. 

Het bedrijf heeft een stansmachine en vijflaags servogestuurde fluitlaminator geïnstalleerd. Friends Box Factory heeft ook een verbeterde versie besteld van een vijflaags servogestuurde fluitlaminator, stanss met loodrandaanvoer, AB-plakmachine en automatische stikmachine met dubbele kop.

Gerelateerd rapport

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Corrugated Boxes,Corrugated Boxes Market,Corrugated Boxes Market 2023