header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Non-Destructive Testing Services Marktonderzoeksrapport 2022-2030 | Aandeel van de industrie zal groeien met 13,50% CAGR in 2030

Feb 7, 2023 7:05 PM ET

Marktinzichten voor niet-destructieve testservices:

De markt voor niet-destructieve testdiensten wordt gedreven door de bezorgdheid van industriële sectoren om drugsgebruik op het werk te verbieden. De uitbreiding van industrieën en werkplekken heeft de vraag naar niet-destructieve drugstestdiensten doen toenemen. De gevoeligheid van zakelijke professionals voor hun personeel en de werkomgeving bevordert een cultuur die vrij is van illegale activiteiten.

De markt voor niet-destructieve testdiensten wordt gedreven door de toename van de automatisering van niet-destructieve testdiensten in de huidige generatie. Een factor die de markt voor niet-destructieve testdiensten drijft, is het uitgebreide gebruik van internet. Tal van sectoren van de economie vertrouwen op hernieuwbare energiebronnen om de elektrische energie te produceren die nodig is om hun activiteiten uit te voeren. Dit helpt de groei van de markt te stimuleren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5580

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • MISTRAS Group, Inc. (VS),
  • Olympus Corporation (Japan),
  • GE Inspection Technologies (VS),
  • Intertek Group PLC (Verenigd Koninkrijk),
  • SGS S.A. (Zwitserland),
  • Olympus Corporation (Japan),
  • Nikon Metrology, Inc. (VS),
  • Ashtead Technology, Inc. (VS),
  • Sonatest Ltd. (Verenigd Koninkrijk),
  • Bosello High Technology S.R.L. (Italië), en
  • Fujifilm Holdings Corporation (Japan).

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-destructive-testing-services-market-5580 ophalen

Niet-destructieve testdiensten Regionale analyse:

Wat betreft het marktaandeel van niet-destructieve testdiensten staat Noord-Amerika op de eerste plaats. Dit komt door het feit dat drugsgebruik in Amerika weer toeneemt. Dit is vooral te wijten aan het feit dat veel mensen geen toegang hebben tot de arbeidsmarkt en winstgevende carrièremogelijkheden hebben. Bovendien is de Amerikaanse inflatie uit de hand gelopen, waardoor het voor veel mensen in de lagere middenklasse moeilijk is om zich consequent benodigdheden zoals voedsel en gas te veroorloven. Depressie ontstaat als gevolg. Veel van deze mensen gebruiken drugs als een destructieve uitlaatklep voor het ventileren van hun problemen en lijden.

Om andere redenen domineren Amerika en Canada de markt voor niet-destructieve drugstestdiensten. Deze omvatten verbeterde technologie en een toename van de acceptatie van het Internet of Things. Voorbeelden hiervan zijn de FitBit smartwatch en Alexa. AI wordt gebruikt om mensen te begeleiden en een verscheidenheid aan advies te geven. De tweede is een illustratie van draagbare technologie.

Ondanks jarenlange verwaarlozing blijft de infrastructuur in de Verenigde Staten en Canada tot de beste ter wereld behoren. Het aanbieden van deze diensten op plaatsen en landen met een gevestigde infrastructuur is aanzienlijk eenvoudiger. Het is veel eenvoudiger om geavanceerde technologieën te implementeren dankzij een betere infrastructuur. De markt voor niet-destructieve testdiensten is sterk afhankelijk van geavanceerde technologie om effectief te kunnen functioneren.

Mensen eisen ook dat het voedsel en andere producten die ze kopen in veilige omstandigheden worden gemaakt. Ze worden steeds kieskeuriger over de diensten waarvoor ze betalen.

Dit is nog een andere factor die bijdraagt aan de dominantie van de Noord-Amerikaanse regio op de wereldmarkt voor niet-destructieve drugstestdiensten.

Segmentatie van niet-destructieve testservices:

Dit segment is verdeeld in de volgende subsegmenten volgens testmethoden: ultrasoon, radiografisch, vloeibaar, penetrant, magnetisch deeltje en wervelstroom.

De volgende generatie niet-destructieve drugstestdiensten bestaat uit deze diensten. Van alle subsegmenten in dit segment wordt voorspeld dat het subsegment ultrasoon testen het grootste marktaandeel voor niet-destructieve testdiensten zal hebben.

De vraag naar deze diensten van bedrijven in een breed scala van industrieën is hier de oorzaak van. Productie, energie- en energieproductie, lucht- en ruimtevaart en defensie, de auto-industrie en transport zijn enkele van deze sectoren.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5580

Op basis van het type kan de markt voor niet-destructieve drugstestdiensten worden gesegmenteerd in de volgende subsegmenten, namelijk traditionele testdiensten, geavanceerde services.

De markt voor niet-destructieve drugstestdiensten kan per toepassing worden gesegmenteerd in de volgende subsegmenten, namelijk Flawdetectie, lekdetectie, dimensionale meting en schatting van fysieke kenmerken. bepaling van de chemische samenstelling, Analyse van structuur en spanning

De volgende subsegmenten kunnen worden geïdentificeerd binnen de markt voor niet-destructieve drugstestdiensten op basis van verticaal: automotive, olie en gas, infrastructuur, energie, ruimtevaart en defensie.

Lees meer artikelen-

VRF Systems Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030  

Silicon-on-Insulator (SOI) Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

IoT Chips Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Inline metrologie markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

SmartCard markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030    

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Non-Destructive Testing Services Market,Non-Destructive Testing Services Market Size,Non-Destructive Testing Services Market Share,Non-Destructive Testing Services Industry,Non-Destructive Testing Services Market Trends,Non-Destructive Testing Services Market Growth