header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual Retinal Display Marktvraag en scope | Marktomvang zal tegen 2030 met USD 33,74 miljard toenemen

Feb 7, 2023 7:09 PM ET

Virtual Retinal Display Marktinzichten:

Tijdens de periode van projectie, 2022-2030, wordt verwacht dat de waarde van de Virtual Retinal Display Market zou stijgen tot een maximum van 33,74 miljard US dollar bij een 42,62% van CAGR. Het Virtual Retinal Display is een belangrijk onderdeel in het proces van het creëren van een virtueel beeld door het gemoduleerde laserlicht te scannen dat op het netvlies van het oog wordt geprojecteerd. Op een manier die vergelijkbaar is met die van de CART-scan, scant de gadget slechts een enkele pixel. Daarnaast is het in staat om signalen van een videocamera te ontvangen en vervolgens licht te moduleren op basis van de sterkte van de pixels die afkomstig zijn van de lichtbron.

Het genereert beelden van de hoogst mogelijke kwaliteit, met een hoge resolutie en geen flikkeringen. De belangrijkste factor die voornamelijk de markt drijft, is de optimalisatie van het stroomverbruik en de capaciteit om beelden met een hoge resolutie te geven, zelfs wanneer u in een onvoorspelbare omgeving werkt. Daarnaast hebben virtuele retinale displays een enorme hoeveelheid potentieel om goedkope alternatieven te bieden, wat zal resulteren in het creëren van nieuwe mogelijkheden in de markt.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6968

Het belangrijkste element dat de groei van deze markt stimuleert, is het groeiende gebruik van virtual reality in de entertainment- en gaming-industrie. De markt voor virtual retinal display wordt voornamelijk gedreven door de vele gunstige aspecten van deze technologie, zoals de optimalisatie van het stroomverbruik en de productie van foto’s met een hoge resolutie, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

Belangrijkste leveranciers

  • Het Human Interface Technology Laboratory (gevestigd in Nieuw-Zeeland),
  • Avegant Corporation (gevestigd in de Verenigde Staten),
  • Magic Leap (gevestigd in de Verenigde Staten),
  • Texas Instruments (gevestigd in de Verenigde Staten), en
  • Microvision Inc. (gevestigd in de Verenigde Staten) (VS).

Volledige rapportdetails ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-retinal-display-market-6968

Virtual Retinal Display Market Regionale analyse:

De virtual retinale display-industrie is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld op basis van de regio waarin de markt zich bevindt. In de komende jaren zal Noord-Amerika het grootste marktaandeel hebben voor virtuele retinale displays gedurende de tijd die door de prognose wordt gedekt. De Verenigde Staten van Amerika en Canada zijn beide opgenomen in het aantal landen van deze regio. De enorme uitbreiding van de industrie wordt voornamelijk gedreven door de groeiende toepassingen van virtual reality en augmented reality in verschillende industrieën, waaronder gaming en entertainment, medische zorg en andere.

Daarnaast wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de grootste marktgroei zal hebben tegen de tijd dat de projectieperiode is voltooid. De uitbreiding van de markt zal profiteren van de stijgende vraag naar technologisch verbeterde artikelen in de technische sector en kosteneffectieve oplossingen.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6968

Marktsegmentatie van virtuele retinale displays

Componenten en verticale markten zijn de twee categorieën die deel uitmaken van de Virtual Retinal Display Market Size. Medische, tactische en luchtvaart, entertainment en gaming, simulatie en training, engineering, sport en andere zijn de verticals die worden overwogen in de segmentatie van de virtuele retinale display-industrie.

Lichtbron, controller- en driverelektronica, optica en andere categorieën vormen de vele subsets van de markt die kunnen worden bepaald door naar de marktcomponent te kijken.

Lees meer artikelen

Spintronica Markt Onderzoeksrapport— Prognose tot 2026    

Verhuur &Leasing Test- en meetapparatuur Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030           

Micro Server IC Markt Onderzoeksrapport -Wereldwijde prognose tot 2030         

IR-spectroscopiemarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030         

Afstembare lasermarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Virtual Retinal Display Market,Virtual Retinal Display Market Size,Virtual Retinal Display Market Share,Virtual Retinal Display Market Analysis,Virtual Retinal Display Market Trends,Virtual Retinal Display Market Growth,Virtual Retinal Display Market Research,Virtual Retinal Display Market Reports,Virtual Retinal Display Industry