header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde KVM-marktkansen, ontwikkelingsstatus, regionale trends, verkoopomzet en marktgroei | MRFR

Feb 7, 2023 7:18 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde KVM-markt naar verwachting een CAGR van ~ 2,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD XX miljoen in 2030.

KvM’s zullen naar verwachting de komende jaren enorm groeien vanwege hun verschillende voordelen, waaronder minder gebruik, tijdsbesparing en lagere ruimtevereisten. De belangrijkste groeifactoren in de markt zijn het toenemende gebruik van KVM’s in de militaire, maritieme, lucht- en ruimtevaart- en IT- en telecommunicatiesectoren. Aan de andere kant heeft de wereldwijde KVM-markt de meeste groei doorgemaakt door het stijgende aantal datacenters wereldwijd. Hoewel KVM-technologie al vele jaren op de markt toegankelijk is, heeft het grote veranderingen ondergaan in de industrie als gevolg van recente technologische doorbraken. De complexiteit van de werking van de applicatie kan echter de groei van de wereldwijde KVM-markt beperken. COVID-19 zal naar verwachting zeer weinig impact hebben op de KVM-markt. Aan de andere kant had de lockdown die werd ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus te stoppen een nadelig effect op het vermogen van deze KVM-apparatuurfabrikanten om de onderdelen te kopen die nodig zijn om KVM’s te maken en hun vermogen om afgewerkte goederen te produceren en te distribueren. Bovendien was er een aanzienlijk gebrek aan werknemers in de industrie en was het een uitdaging om mensen te vinden om in quarantaine te werken.

PDF-Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8614 ophalen

KVM-markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Black Box Corporation (Vs)
  • Guntermann & Drunck GmbH (Duitsland)
  • Aten International Co Ltd (Taiwan)
  • Adder Technology Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • SmartAVI Inc. (VS)
  • IHSE GmbH (Duitsland)
  • Raritan (VS)
  • Vertiv Group Corp (VS)
  • Icron (Canada)
  • Gefen (VS)
  • Austin Hughes Electronics Ltd (Hongkong)
  • ABB (Zwitserland)
  • APANTAC LLC (VERENIGDE STATEN)
  • Evertz Technologies Limited (Canada)
  • KVM Tech (Oostenrijk)
  • Raloy Inc (VS)
  • Network Technologies Inc. (VS)
  • Matrox (Canada)
  • RGB-spectrum (US)
  • Thinklogical (VS).

Volledige rapportgegevens ontvangen@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/kvm-market-8614

KVM Markt Regionale Analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor KVM in 2021. De grootste markt in de regio, de Verenigde Staten, heeft nu de meeste datacenters wereldwijd en maakt een snelle groei door op het gebied van big data volume en verkeer vanwege de uitbreiding van datacenters. De opkomst van cloud computing, big data-analyse en mobiel breedband voedt de behoefte van de regio aan KVM-switches. Een andere factor die de vraag naar switches in de voorspelde periode stimuleert, is de uitbreiding van cloud computing-ondernemingen in Noord-Amerika als gevolg van de dalende prijzen van servers. Multinationals die actief zijn in het gebied, waaronder Facebook, Microsoft, Apple en Google, investeren in groene digitale infrastructuren die worden aangedreven door hernieuwbare energie.

Bovendien heeft Europa de op één na hoogste KVM-markt ter wereld. De markt wordt gedreven door de wijdverspreide acceptatie van KVM-over-IP-activiteiten door de beste omroepserviceproviders ter wereld. Met een samengestelde jaarlijkse groei van 1,6% gedurende het voorspelde tijdsbestek, wordt verwacht dat het Europese KVM-marktaandeel een aanzienlijke inkomstenstroom zal produceren. Door de beschikbaarheid van een groot aantal arbeidskrachten die kostenconcurrerend zijn en de beschikbaarheid van betaalbare grondstoffen, groeit de KVM-industrie snel in deze regio.

KVM-marktsegmentatie

De wereldwijde KVM-markt is gesegmenteerd in type, product, besturing en verticaal.

De KVM-markt is gesegmenteerd op basis van type in digitale KVM-matrixsystemen en analoge KVM-matrixsystemen. Het digitale KVM-matrixsegment domineerde de markt in 2021. Door gebruik te maken van digitale KVM matrix switches kunt u veel pc’s bedienen vanaf meerdere consoles (bestaande uit een display, toetsenbord &muis). Gebruikers kunnen kiezen tussen kleine en modulaire centrale modules, afhankelijk van hun behoeften. Voor alle populaire videosignalen zijn gebruikersmodules en computermodules beide beschikbaar en beide bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om u uw systeem aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8614

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in KVM-switch, KVM-extender, KVM-matrixmanager en andere. Het KVM-extendersegment domineerde de markt in 2021. Bedrijven met veel data en een highhet risico op cyberaanvallen, zoals bankieren, telecommunicatie en IT, maakt gebruik van cloudopslag en verbeterde beveiligingsfuncties om gevoelige gegevens te beschermen tegen inbreuken. Gebruikers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot gegevens die op verschillende systemen zijn opgeslagen en deze beheren met behulp van KVM-switches.

Op basis van verticaal is de markt gesegmenteerd in IT, telecommunicatie, omroep, overheid, ruimtevaart en defensie, BFSI en luchtvaart. In 2021 had de telecom- en IT-sector het grootste marktaandeel, omdat KVM-switches gebruikers helpen bij het beheren van gegevens die zijn opgeslagen in verschillende systemen en het garanderen van veilige toegang.

Gerelateerde rapporten:

Enterprise IoT-markt Regionale analyse en segmentatie door belangrijke bedrijven  

Zelflerende neuromorfe chipmarkt Ontwikkelingsstatus, regionale trends, omzet en marktgroei               

Markt voor beveiligingssystemen Aandeel, groei-uitdagingen, belangrijkste spelers, marktsegmenten en concurrentieanalyse   

Digitale oscilloscoop markt Strategie, toekomstplannen, ontwikkelingsstatus en trends per prognose 2030

Slimme schoenenmarkt Trends, groeifactoren en wereldwijde markt over het hoofd zien tijdens de prognoseperiode   

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  KVM Market,KVM Market Size,KVM Market Share,KVM Market trends,KVM Market Research,KVM Market Reports