header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de biobrandstoffenmarkt verwacht USD 330,21 miljard door groeiende omvang, aandeel, regionaal overzicht, analyse van topspelers en wereldwijde trends tot 2030

Feb 8, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de biobrandstoffenmarkt

De omvang van de wereldwijde biobrandstoffenmarkt wordt geraamd op USD 330,21 miljard in 2030 en drukt een cagr van 10,14% uit gedurende de prognoseperiode. Volgens het laatste onderzoeksrapport zal de markt voor biobrandstoffen naar verwachting groeien in het beste tempo dat wordt gepubliceerd door het Internationaal Energieagentschap.

Stuurprogramma’s en beveiligingssystemen

De wereldwijde markt voor biobrandstoffen zal naar verwachting in de beoordelingsperiode in een hoog tempo groeien als gevolg van de hernieuwbaarheid van biodiesel. Het vergroten van de overheidssteun voor de ontwikkeling van biobrandstoffen door middel van programma’s, beleid en regelgeving die de groei van de markt stimuleren. Uitputting van fossiele brandstoffen leidt ook tot de behoefte aan hernieuwbare biobrandstoffen. Het toenemende gebruik van biobrandstoffen als brandstofbron voor voertuigen over de hele wereld geeft ook een impuls aan de groei van de markt.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 130,21 miljard

Marktgrootte 2022

USD 152,4 miljard

Marktgrootte 2030

USD 330,21 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

10.14% (2022-2030)

Voorbeeldrapport downloaden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2933

Aan de andere kant beschouwt het anaerobe vergisting in de landbouw, commercieel industrieel  afval, evenals andere die bijdragen aan de productie van bioverkooptoepassingen in de infrastructuur en energie en bijna onbeperkt zijn. Als gevolg hiervan is het rapport ook een uitgebreide analyse van de sector die in het bijzonder rekening houdt met alle aspecten die een impact hebben op de wereldwijde waardering gedurende de projectie. Het omvat ook agronomisch industrieel huishoudelijk en industrieel gewicht. Dit zijn dus de verschillende toepassingen in de energie- en transportbelangen die bijna onbeperkt zijn om een compleet beeld te krijgen van de wereldwijde marktprijs van wat het projectietijdframe is.

U moet een marktonderzoek overwegen dat de markt in zijn geheel analyseert. Aan de andere kant verhogen overheidsvoorschriften ook de geest voor biobrandstoffen in veel uitstekende landen, waarvan er slechts twee biovullingen opnemen in de motorgasonalitie. Het kan rekening houden met het verbruik van hernieuwbare energie in de wegtransportindustrie die dominator is door ketels zoals ethanol en biodiesel, alsof de rekening voor het totaal waarvoor dit perfect is, alle informatie bevat over de wereldwijde biobrandstoffen die marktanalyse omvat, evenals Trance het rapport bevat ook zijn dynamische segmentatie houd spelers regionaal andere essentiële factoren.

Marktsegmentatie:

De markt is gesegmenteerd op brandstof, grondstoffen en aardse plaatsen. De totale daling van de biobrandstoffenmarkt zal naar verwachting een behoorlijke groei laten zien tijdens de ramingsperiode.

Per claim

Op basis van de claim is de markt gesegmenteerd in Biodiesel en Ethanol.

Door eindgebruikers

De bazaar is gesegmenteerd in First Group, Next Generation en Third Generation op basis van de stuwkrachttypen.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2933

Regionale classificatie 

Volgens de rapporten is het gebaseerd op de regio waarin de wereldwijde bipolaire markt is verdeeld in Azië-Pacific Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, evenals Zuid-Amerika.

Het is het grootste deel van Noord-Amerika in termen van geografie. Het kan rekening houden met de opkomst van de marktvraag naar biosferen die zeer hoog is in het gebied en het wordt vergemakkelijkt door de beschikbaarheid van infrastructuurwerking en gunstige overheidsvoorschriften voor biobrandstoffen zoals hernieuwbaar aardgas en biobrandstof. Er zal meer populariteit winnen vanwege hun wet. Ten eerste kan het in grote hoeveelheden zoals sojabonen beschikbaar zijn en in een zin meer voordelen van de overheid krijgen. Daarnaast behouden de Verenigde Staten en Canada hun positie als belangrijke spelers op de Noord-Amerikaanse markt voor de VS. Het zal wereldwijd de meest geavanceerde worden die mogelijk is om ook commercieel levensvatbare biobased goederen te produceren.

Nieuws uit de branche

De wereldwijde markt voor biobrandstoffen wordt geraamd op 190,6 miljard in 2028 en drukt een cagr van 6,7% uit gedurende de prognoseperiode.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fuels-market-2933

Overzicht concurrentie

De belangrijkste marktspelers die actief zijn op de wereldmarkt zoals geïdentificeerd in het onderzoeksrapport van MRFR zijn  Archer Daniels Midland Company (VS), Aceites Manuelita S.A. (Colombia), INEOS Group AG (VK), Neste Corporation (Finland), Renewable Energy Group Inc. (VS), BlueFire Renewables (VS), Cosan (Brazilië), Biowanze S.A. (België), GLENCORE Magdeburg GmbH (Duitsland), en Cargil (VS).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Biofuels Market Research Report,Biofuels Market Analysis and Forecast 2023 - 2030