header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktgroei van laagspanningsschakelapparatuur versnelde 132,01 miljard USD, in 2023 – 2030 | Eaton Corp, General Electric, Mitsubishi, Hitachi, Schneider Electric, Siemens, Fuji Electric

Feb 8, 2023 4:00 PM ET

Laagspanningsschakelaars Marktoverzicht

De marktomvang van laagspanningsschakelaars zal naar verwachting usd 132,01 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Stuurprogramma’s en beveiligingssystemen

De belangrijkste factoren die de groei van de markt voor laagspanningsschakelapparatuur stimuleren, zijn ondersteunende beleidsregulering in de richting van het opnemen van hernieuwbare energiediensten via residentiële en commerciële vestigingen. Nettometing, feed-in-tarief, subsidies en belastingkortingen zijn enkele van de belangrijkste veranderingen die de vraag naar het medicijn zullen aanwakkeren. Bovendien zal de snelle uitbreiding van micronetwerknetwerken de bedrijfsvooruitzichten verder aanvullen door te voorzien in de groeiende vraag naar off-grid energie in de opkomende markten. De toegenomen vraag naar elektriciteit in de komende jaren zal naar verwachting de markt op een opwaarts traject stuwen. De snelle overgang naar hernieuwbare energie zal waarschijnlijk de ontwikkeling van de wereldwijde laagspanningsschakelapparatuurindustrie katalyseren om aan de nationale stroombehoeften te voldoen. Bovendien wordt verwacht dat de pogingen van overheden om de acceptatie van hernieuwbare energie aan te moedigen, de vraag naar laagspanningsschakelaars zullen aanwakkeren.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 89,35 miljard

Marktgrootte 2022

USD 93,81 miljard

Marktgrootte 2030

USD 132,01 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.0% (2022-2030)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5365

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor laagspanningsschakelaars is gesegmenteerd op veiligheid, model, nominale stroom, nominale spanning, installatie en werking.

De markt is onderverdeeld in stroomonderbrekers en zekeringen op basis van veiligheidstype. Verder is de stroomonderbreker gesegmenteerd in ACB, MCCB, MCB, MSP en MPCB. De zekering is onderverdeeld in ontkoppelaar Zekeringsschakelaar, ontkoppelaarschakelaar met zekering en andere.

De markt is per product gesegmenteerd in vaste montage, plug-in en capaciteit om te verwijderen.

Het gesorteerde heden is verdeeld in 1000 Ampère, 1001 tot 5000 Ampère en > 5000 Ampère. De gemiddelde spanning is 250 Volt, 251 Volt tot 750 Volt en > 750 Volt.

Het gedeelte installatie bestaat uit AC en DC.

Het apparaatgedeelte bestaat uit onderstations, distributie, correctie van de vermogensfactor, subdistributie en besturing van motoren.

Belangrijke elementen zoals budgetbeperkingen kunnen de groei van de markt voor laagspanningsschakelapparatuur belemmeren. Volgens het marktonderzoeksrapport over laagspanningsschakelaars zal de integratie van duurzame energiebronnen samen met belangrijke beleidshervormingen de groei gedurende de prognoseperiode stimuleren. De markt voor laagspanningsschakelapparatuur zal als gevolg van deze belangrijke factoren een groei van een hoge CAGR laten zien. De verkenning van toepassings-, installatie-, product-, nominale stroom-, nominale spannings- en beschermingssegmenten samen met regionale markten is gegeven in het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor laagspanningsschakelaars. De onderzoeksanalisten die de markt voor laagspanningsschakelaars bestuderen, hebben marktprognoses gepubliceerd in het marktonderzoeksrapport voor laagspanningsschakelaars om laagspanningsschakelapparatuur op de markt te ondersteunen. Het marktonderzoeksrapport laagspanningsschakelaars biedt een uitgebreid inzicht in de markt voor laagspanningsschakelaars op basis van de informatie en prognoses tot 2030.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5365

Regionaal overzicht

De wereldwijde vraag naar kleurdetectie wordt onderzocht voor Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereldwijde regionale markt voor laagspanningsschakelapparatuur worden voornamelijk behandeld in het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor laagspanningsschakelapparatuur. Markten voor laagspanningsschakelaars op landniveau verspreid over Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden ook in het rapport behandeld. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere markten voor laagspanningsschakelapparatuur op landniveau worden in het rapport behandeld. In de regio Azië-Pacific (APAC) zijn de markten voor laagspanningsschakelaars op landniveau Japan, India, China en andere. Het marktonderzoeksrapport over laagspanningsschakelapparatuur verkent ook de regionale markt voor laagspanningsschakelapparatuur die aanwezig is inEuropa in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, enz. Het marktonderzoeksrapport over laagspanningsschakelapparatuur bestrijkt ook regionale markten uit de rest van de wereld naast laagspanningsschakelapparatuurmarkten in Afrika en het Midden-Oosten.

Nieuws uit de industrie

De recente aankoop van Northern Electric Testing Inc. (“NE TESTING”), een non-profit derde partij, onafhankelijke, elektrische testers gevestigd in Trojan, Michigan, is aangekondigd door POTOMAC TESTING, een bedrijf van de TechPro Power Group. De onafhankelijke dienstverlener Northern Electrical Testing werd opgericht in 1979 en heeft zijn hoofdkantoor in Troy, Michigan. Het bedrijf biedt acceptatie- en reparatiediensten van het elektriciteitsnet, engineering en revalidatiediensten van noodstroom.

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-voltage-switchgear-market-5365

Belangrijkste spelers

Enkele van de prominente spelers op de wereldwijde markt voor laagspanningsschakelaars zijn General Electric (VS), Eaton Corporation Plc. (Ierland), Mitsubishi Motors Corporation (Japan), Schneider Electric SE (Frankrijk), Hitachi, Ltd. (Japan), Siemens AG (Duitsland), Hubbell Incorporated (VS), Fuji Electric Co., Ltd. (Japan), ABB (Zwitserland) Rittal (Duitsland).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Low Voltage Switchgear Market Research Report,Low Voltage Switchgear Market Analysis and Forecast 2030