header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Eyewear Market zal naar verwachting een omzet van USD 325,82 miljoen creëren, met een groei van 8,60% CAGR in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 8, 2023 2:00 PM ET

Reikwijdte van de brillenmarkt

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de brillenmarkt tegen het einde van 2030 maar liefst USD 325,82 miljoen zal bereiken. Tussen 2022 en 2030 zou de markt van 2022 tot 2030 een CAGR van 8,60% kunnen vangen.

Groei-inductoren en afschrikmiddelen

Verschillende soorten zonnebrillen, contactlenzen en brillen zijn zeer populair geworden bij consumenten, met het oog op toenemende visuele tekortkomingen, zoals bijziendheid, astigmatisme, presbyopie en hypermetropie / verziendheid. Corrigerende contactlenzen genieten een aanzienlijke vraag, gezien de toename van visuele onnauwkeurigheden over de hele wereld, waardoor de marktpositie wordt vergroot. Bovendien is de vraag naar zachte contactlenzen ook in een stroomversnelling geraakt, omdat deze zachte, flexibele kunststoffen bevatten, zoals siliconenhydrogel, die gemakkelijk aanpassingsvermogen en comfort voor de ogen biedt. Kortom, MRFR-experts beschouwen de toegenomen vraag naar corrigerende contactlenzen en zachte contactlenzen als grote kansen voor grote merken op de wereldwijde markt.

Eyewear Market a

Een verhoogd bewustzijn over stijl en imago verhoogt de vraag naar zonnebrillen en verschillende soorten brillen onder de jeugd. De vraag is ook groot onder de groeiende middenklasse consumentenpopulatie, die aanzienlijk geld uitgeeft aan producten die hun fashion statements verbeteren.

Sterke inspanningen met betrekking tot onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op het gebied van optometrie en optica kunnen ook de marktgroei vergemakkelijken. Een paar belangrijke verbeteringen in de loop der jaren zijn de opkomst van contactlenzen en brillen geïntegreerd met innovatieve technologieën, voor verbeterde kwaliteit en hogere aantrekkingskracht. Ondertussen genieten daglenzen voor eenmalig gebruik van een wijdverspreide populariteit onder consumenten, wat wordt aangeprezen als een enorme kans in de komende jaren.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7999

Marktsegmentatie

Producttypen die in het onderzoek worden overwogen, zijn onder andere zonnebrillen, brillen en contactlenzen.

Distributiekanalen die een verscheidenheid aan brillenmarkten verkopen, zijn winkelgebaseerd (speciaalzaken, hypermarkten en supermarkten en meer), samen met niet-winkelgebaseerd.

Regionale analyse

Europa, als gevolg van de bloeiende verkoop van een verscheidenheid aan brillen in combinatie met de alarmerende toename van ooggerelateerde aandoeningen, is momenteel de wereldwijde marktleider. Cosmetische lenzen en zonnebrillen zijn vooral populair bij de jeugd in de regio, wat aanzienlijk bijdraagt aan de marktkracht. Bovendien verkennen bedrijven en onderzoekers regelmatig nieuwe productietechnologieën voor meer productinnovatie terwijl ze uitgebreide R &D-activiteiten uitvoeren. De vraag naar geoptimaliseerde en hoogwaardige brillenproducten, samen met de opkomst van lucratieve ontwerpen, zal de vraag naar de nieuwste ontwerpen in de nabije toekomst in de hele regio versterken.

Azië-Pacific zal de komende jaren in het snelste tempo terrein winnen, als gevolg van de groeiende gevallen van oogaandoeningen, de bloeiende verkoop van gekleurde lenzen en de nieuwste designerzonnebrillen. Bovendien, met tal van internationale multinationale leveranciers die hun basis verplaatsen naar opkomende landen in de regio, zal de brillenmarkt in de toekomst waarschijnlijk gedijen.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/eyewear-market-7999

Toonaangevende bedrijven

Fielmann AG (Duitsland), The Cooper Companies Inc. (VS), Bausch Health Companies Inc. (Canada), Luxottica Group S.p.A. (Italië), Carl Zeiss AG (Duitsland), Safilo Group S.p.A. (Italië), GrandVision (Nederland), Alcon Vision LLC (VS), Johnson &Johnson Vision Care, Inc. (VS), Marcolin SpA (Italië), Marchon Eyewear Inc. (VS), De Rigo Vision S.p.A. (Italië), Essilor International (Frankrijk), Rodenstock GmbH (Duitsland), Charmant Inc. (VS) zijn de topfabrikanten van een verscheidenheid aan brillen op  de markt.

De meeste van deze merken werken ijverig aan het versterken van hun wereldwijde bereik door de nadruk te leggen op de introductie van geavanceerde producten. Deze bedrijven gebruiken concurrerende maatregelen, waaronder partnerschappen, acquisitie, overeenkomsten en samenwerkingen voor een hogere zakelijke positie in de wereldwijde industrie.

Om een referentie te noemen, in januari 2022 heeft Mojo Vision, de fabrikant van augmented reality-contactlenzen, samengewerktsamen met Adidas en tal van andere fitnessmerken om zijn geavanceerde data-tracking contactlens op de consumentenmarkt naar voren te brengen. Het bedrijf kondigt verder een financiering van USD 45 miljoen aan, waardoor de totale investering op ongeveer USD 205 miljoen is gekomen.  De ooggestuurde slimme contactlenzen van het bedrijf bevatten een ingebouwd display dat de op fitness gebaseerde gegevens samen met AR-graphics bewaakt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Zonnebrillen markt Onderzoeksrapport Informatie per product (gepolariseerd en niet-gepolariseerd), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Global Probiotic Cosmetics Market Research Report: Informatie per producttype (huidverzorging en haarverzorging) distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Eyewear Market Development,Eyewear Market Insights,Eyewear Market Major Player,Eyewear Market Players,Eyewear Market Segment,Eyewear Market Share,Eyewear Market Trends,Eyewear Market Industry,Eyewear Market Research,Eyewear Market Report,Eyewear Market Size,Eyewear Market Segmentation,Eyewear Market Overview