header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gasmotoren Markt Top Fabrikanten Technologie-analyse, Industriegrootte, Aandeel, Groeifactoren, Regio’s, Trends en Wereldwijde Prognose 2023 – 2030

Feb 8, 2023 4:00 PM ET

Gasmotoren Marktoverzicht :

De markt voor gasmotoren zal naar verwachting tegen het einde van de prognoseperiode met 5,8% stijgen.

Market Research Future (MRFR) benadrukt in zijn onderzoeksrapport  dat de wereldwijde vraag 2020 naar verwachting snel zal stijgen gedurende de prognoseperiode , wat zorgt voor een aanzienlijke marktwaardering en een gezonde CAGR gedurende de beoordelingsperiode.

Segmentanalyse

De wereldwijde vraag naar gasmotoren is gesegmenteerd op basis van brandstofgrootte, energieproductie, pk’s, toepassing, eindgebruik en gebied. De wereldmarkt is gesegmenteerd op brandstoftype in aardgas, speciaal gas en andere. De wereldmarkt is verdeeld door het vermogen in maximaal 1 MW, 1-2 MW, 2-5 MW, 5-10 MW en 10-20 MW. De consumentenvraag is gesegmenteerd in maximaal 1000 pk, 1000-2000 pk en meer dan 2000 pk op basis van pk’s. De wereldmarkt werd, afhankelijk van het gebruik, gesegmenteerd in energieopwekking, warmtekrachtkoppeling, mechanische beweging en andere. Gecentreerd op eindgebruik, werd de wereldwijde vraag naar gasmotoren gesegmenteerd in transport, bouw, olie en gas, mijnbouw en andere.

Gasmotoren markt belangrijkste kansen         

  • Helpt bij het leveren van stroom aan generator voor het produceren van elektriciteit
  • Flexibiliteit in de lading
  • Efficiëntie voor productie volgens de vraag
  • Meer focus om koolstofemissies te verminderen
  • Toename van de vraag naar aardgas
  • Verhoogd gebruik voor energieopwekking

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3345

Gasmotoren Markt Drivers en beperkingen

De factoren die de groei van de gasmotorenindustrie stimuleren, zijn de verandering naar kolengestookte elektriciteitsopwekking en de toenemende nadruk op vermindering van koolstofvervuiling. De groei van de aardgasproductie is toe te schrijven aan het toegenomen gebruik van aardgas voor elektriciteitsopwekking. Gasmotoren die worden gebruikt in gasgestookte elektriciteitscentrales leveren stroom om de generator aan te drijven om elektriciteit te produceren en stroom te leveren aan diverse nutsbedrijven en eindgebruiksindustrieën. Gasmotoren die in energiecentrales worden gebruikt, kunnen extra voordelen bieden, zoals een snelle opstart, hoge bedrijfssnelheden en een variabel laadvermogen, afhankelijk van de vraag naar elektriciteit.

De oprichting van gascentrales zal naar verwachting toenemen met deze factoren. Veel landen over de hele wereld, waaronder India en Duitsland, zijn afhankelijk van de bouw van gasgestookte elektriciteitscentrales. Verwacht wordt dat een beter begrip van de uitstoot van broeikasgassen en de uitvoering van milieubeleidsmaatregelen zoals het Protocol van Kyoto en de Overeenkomst van Parijs de nadruk op het verlagen van de mondiale koolstofemissies zal versterken. Veel grote landen, waaronder India, Canada, Saoedi-Arabië, Brazilië, Japan en China, proberen de koolstofemissies te verminderen om de milieueffecten van ontbossing en opwarming van de aarde te verminderen. Dergelijke factoren leiden tot een toename van de gasmotorinstallatie in energiecentrales, omdat deze motoren lagere koolstofemissies produceren in vergelijking met kolen- en dieselmotoren. De belanghebbenden in de energieopwekkingsindustrie willen hun koolstofvoetafdruk verkleinen door het aandeel van verschillende energiebronnen zoals zon, wind, biogas en aardgas in de totale stroomopwekkingsmix te vergroten. In vergelijking met thermische energiecentrales stoten gasmotoren die in energiecentrales worden gebruikt minder hoeveelheden koolstofdioxide uit. De groeiende bekendheid bij het verminderen van koolstofemissies zal daarom naar verwachting de groei van de wereldwijde vraag naar gasmotoren gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Gasmotoren Markt Regionale Review

De wereldwijde business regional analyse werd uitgevoerd in vier belangrijke regio’s, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Vanwege de groeiende vraag naar ononderbroken stroomvoorziening, de toenemende focus op het verminderen van koolstofemissies en de ontwikkeling van gasgestookte elektriciteitscentrales, wordt verwacht dat Europa tijdens de prognoseperiode een meerderheidsaandeel van de markt zal hebben. Bovendien hebben de Europese landen zich ten doel gesteld de uitstoot van broeikasgassen tegen 2020 met 20 procent en in 2040 met 40 procent te verminderen ten opzichte van het niveau van 1990. Bijgevolg wordt verwacht dat de groeiende bezorgdheid over de uitstoot van broeikasgassen en de ontwikkelingen in gasgestookte elektriciteitscentrales de vraag naar gasmotoren in Europa gedurende de prognoseperiode zal stimuleren.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3345

ConcurrerendDynamica

De belangrijkste marktspelers die actief zijn op de wereldmarkt zoals geïdentificeerd door MRFR zijn Rolls-Royce plc (VK), Cummins Inc. (VS), Caterpillar (VS), Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (Japan), Volkswagen AG (Duitsland), Kohler Co. (VS), Wärtsilä (Finland), Yanmar Co Ltd. (Japan), China Yuchai International Limited (Singapore), Hyundai Heavy Industries Co., Ltd. (Zuid-Korea), Siemens (Duitsland), Cooper Corp. (India), Doosan Corporation (Zuid-Korea) en INNIO (Oostenrijk).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Gas Engines Market Research Report,Gas Engines Market Growth Analysis and Forecast 2030