header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Haarverzorgingsmarktsegmenten, aandeel en grootte van de industrie zullen groeien met een CAGR van 5,4% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 8, 2023 1:00 PM ET

Hair Care Marktonderzoek Future Insights

Hair Care Market zal naar verwachting US $ 71 miljard bereiken, met een CAGR van 5,4% van 2022 tot 2030.

Hair Care verwijst naar de hygiëne en cosmetische zorg die voor het haar wordt gegeven, zodat het gezond, schoon en stijlvol zou zijn. Haarverzorging door middel van verschillende diensten en producten omvat verzorging van hoofdhuidhaar, gezichtshaar en haar op andere gangen van het lichaam. Om voor het haar te zorgen, worden verschillende behandelingen aan het haar gegeven, vergelijkbare behandelingen zoals knippen, plukken, harsen en kleuren, onder anderen. Deze behandelingen worden aan het haar gegeven op basis van het type haar, de vraag van de klant en natuurlijk modetrends. Verschillende haarverzorgingsproducten zijn haarspray, haarolieverven, conditioner en zeep. Andere producten zijn ook haargel, haarserum, haarmaskers, haarkleur etc.

Hair Care Market a

Regionale analyse

Azië-Pacific had het grootste aandeel in de afgelopen tijd. De neiging van consumenten naar haar- en hoofdhuidverzorgingsbedrijven, in combinatie met nieuwe merken die de markt in de regio aanboren, zal naar verwachting de regionale markt stimuleren. In juli 2021 lanceerde Adon Hair Care Clinic, een in India gevestigd haartransplantatiemerk, Grow Dense Hair Serum, dat is goedgekeurd door de FDA en is ontworpen voor haar- en hoofdhuidverzorging.

Europa zal naar verwachting de alternatief-snelste CAGR registreren gedurende de prognoseperiode. De toenemende interesse van de consument in verschillende producten en het toevoegen van online schoonheidsuitgaven zijn enkele van de cruciale factoren die de vraag naar producten in de regio voeden.

De markt in Europa is verstoord door de explosieve groei van direct-to-consumer kanalen en het gebruik van social media. Dienovereenkomstig blijven mainstream merken vergelijkbaar met Head &Shoulders te maken krijgen met gewelddadige concurrentie van ‘masstige’ (prestige voor de miljoenen) merken- Aveda, Palmer’s en Kérastase.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6020

Marktsegmentatie 

Door productanalyse

Haaroliesegment heeft het hoogste marktaandeel

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in haarkleurmiddelen, zeep, conditioner, haarolie en andere.

Het zeepsegment zal naar verwachting een groot aandeel hebben vanwege het genieten van verschillende haarverrijkingsgehaltes vergelijkbaar met vitamines, botanische fragmenten, mineralen, doeken en andere, die het haar uit de hoofdhuidfollikels helpen stimuleren. ofwel, de intense werking van zeep door tal van consumenten zal naar verwachting de vraag van het lid stimuleren.

De haarkleurmiddelen, zeep, conditioner en haarolie delen behouden een robuuste aanwezigheid op de haarverzorgingsmarkt  vanwege de groeiende vraag naar haarverzorging in een schoonheidssalon, sportschool en massagemiddel.

De andere subsegmenten, vergelijkbaar met haarstylinggel en haarspray, hebben positieve tractie gekregen bij consumenten. Dit is te wijten aan de massale adoptie van meerdere soorten haarstyling door jeugdige consumenten, ondersteund door de evoluerende modetrend.

Per distributiekanaalanalyse

Supermarkt / Hypermarkt is segment om voorop te blijven lopen

Op basis van het distributiekanaal is de markt gefragmenteerd in supermarkten, hypermarkten, speciaalzaken, online winkels en anderen.

Het segment supermarkten en hypermarkten zal naar verwachting het grootste aandeel hebben vanwege de leegstand van een breed scala aan goederen onder één dak, tenzij u in meerdere winkels hoeft te bladeren. Ook vermindert het vermogen van de consument om het artikel fysiek te zien de kans op het kopen van namaakgoederen.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:https://www.marketresearchfuture.com/reports/hair-care-market-6020

Belangrijkste spelers

De prominente spelers die actief zijn in de wereldwijde professionele haarverzorgingsmarkt hebben zich strategisch gericht op productlancering als hun belangrijkste strategie om een aanzienlijk aandeel in de markt te verwerven. De cruciale spelers in de wereldwijde professionele haarverzorgingsindustrie zijn L’Oreal SA, Henkel Corporation, Procter &Gamble Co., Unilever Corporation, Kao Corporation, Aveda Corporation (Estée Lauder), Avon Products Inc., Revlon Inc., Toni &Guy en Shiseido Company Limited.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consument en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Haarverzorgingsproducten Markt Onderzoeksrapport informatie per type (shampoo, conditioner en haarolie), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Biologische persoonlijke verzorgingsproducten Markt Onderzoeksrapport: informatie per producttype (huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, nagelverzorging, geuren en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Hair Care Market Insights,Hair Care Market Outlook,Hair Care Market Segment,Hair Care Market Share,Hair Care Market Trends,Hair Care Market Data,Hair Care Market Research,Hair Care Market Report,Hair Care Market Size,Hair Care Market Segmentation,Hair Care Market Overview,Hair Care Market Drivers