header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktscenario voor waterstofenergieopslag 2023 – Wereldwijde vraag, omvang, groeifactoren, regionale analyse en concurrentietrends 2030

Feb 8, 2023 3:00 PM ET

Waterstof energie opslag marktoverzicht:

De markt voor waterstofenergieopslag zal naar verwachting groeien met een CAGR van 8,50% tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030, met een waardering van USD 30,53 miljard in 2030.

De behoefte aan energiebesparing zal naar schatting de markt voor waterstofenergieopslag in 2030 sturen. De rapporten over de energieopwekkings-, transmissie- en distributie-industrie worden geproduceerd door Market Research Future, dat marktopties voor uitbreiding belicht.

De daling van het verbruik van standaard aardoliebrandstoffen zal naar verwachting leiden tot de transformatie van de markt voor waterstofenergieopslag in de komende jaren. De stijging van de vraag naar brandstof voor brandstofcelvoertuigen (FCEV’s) zal naar verwachting de productieniveaus in de markt verder verhogen. De geëscaleerde instroom van investeringen in de markt voor waterstofenergieopslag zal waarschijnlijk de uitbreiding van het marktaandeel op lange termijn ten goede komen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7216

Recente ontwikkelingen:

  • Linde plc en Yara kwamen in januari 2022 overeen om een groene waterstoffaciliteit van 24 MW te bouwen en in te zetten.
  • Chart Industries werkte in december 2021 samen met Howden om geavanceerde waterstofoplossingen te ontwikkelen en nam de gascompressieapparatuur van Howden op in kaartwaterstofdiensten.
  • Siemen Energy gaat in februari 2021 samenwerken met Air Liquide om expertise te leveren in PEM (Proton Exchange Membrane) elektrolysetechnologie en om een grootschalige elektrolyzer te bouwen voor waterstofopwekking.

Het waterstofenergieopslagsysteem is van cruciaal belang in de raffinagesector. Het grootste deel van waterstof wordt gebruikt bij olieraffinage en ammoniaksynthese. Hoewel sommige waterstof wordt geproduceerd als bijproduct van het raffinageproces in raffinaderijen, is dit bijproduct waterstof meestal ontoereikend om aan de waterstofbehoeften van de hele raffinaderij te voldoen. Als gevolg hiervan is waterstofopwekking op locatie door aardgas- of nafta-hervorming soms noodzakelijk. Aardgasreformeringsfaciliteiten worden vaak ter plaatse gebouwd om te voldoen aan de totale waterstofbehoefte van de raffinaderij tijdens de levensduur.

De markt zal naar verwachting stijgen door de toegenomen vraag naar waterstofenergieopslag, waarbij extra elektrische energie wordt gebruikt. Het toegenomen gebruik van waterstofopslag als vervanging voor fossiele brandstoffen door verschillende eindgebruikers zal waarschijnlijk de marktuitbreiding stimuleren. Bovendien zal het toenemende belang van duurzame energiediensten de marktuitbreiding stimuleren. Waterstofenergie kan worden gebruikt voor netenergiediensten en mobiliteit.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7216

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor waterstofenergieopslag is gesegmenteerd in drie secties: producttype, toepassing, eindgebruiker en technologie.

Per producttype:

  • Degelijk
  • Vloeistof
  • Gas

Per toepassing:

  • Stationaire stroom
  • Vervoer
  • Draagbare kracht
  • Anderen

Per eindgebruiker:

  • Commercieel
  • Industrieel

Op basis van technologieën:

  • Compressie
  • Op basis van materiaal
  • Liquificatie

Regionale analyse:

De segmentale studie van de waterstofenergieopslagmarkt is uitgevoerd op basis van eindgebruiker, technologie en regio. Op basis van de technologie is de markt voor waterstofenergieopslag gesegmenteerd in metaalhydriden, vloeibare waterstof, ondergrondse zoutcavernes en koolstofabsorptie. Op basis van eindgebruikers is de markt voor waterstofenergieopslag gesegmenteerd in transport, chemicaliën, energieopwekking, metaalbewerking en andere. Op basis van de regio’s is de markt voor waterstofenergieopslag gesegmenteerd in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en andere wereldwijde regio’s.

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-energy-storage-market-7216

Concurrentie analyse:

De instabiliteit in de krachten van vraag en aanbod zal naar schatting een gunstig effect hebben op de totale wereldmarkt in de prognoseperiode. De financiële hulp van de overheid over de hele wereld en handelsorganisaties zal naar verwachting de situatie in de komende jaren redden. De neerwaartse effecten die zichtbaar zijn in de markt zullen naar schatting iets langer aanhouden vanwege de omvang van de impact op de wereldmarkt. De noodzaak van een voorzichtige analyse van de markttendensenen de vraagprognoses zullen naar schatting leiden tot een formidabele ontwikkeling in de markt.

Grote spelers 

Spelers die toonaangevend zijn op de wereldwijde markt voor waterstofenergieopslag zijn onder andere Hbank Technologies Inc., VRV S.P.A. Inoxcva, Luxfer Holdings PLC, Mcphy Energy S.A, Worthington Industries Inc., Linde AG., Praxair Inc. en Air Liquide.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Hydrogen Energy Storage Market Research Report,Hydrogen Energy Storage Market 2030