header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttoekomst elektrische fietsen Geschat op 55,58 miljard USD door stijgende vraag, industriegrootte, groei van topspelers, technologie en wereldwijde trends 2030

Feb 8, 2023 3:00 PM ET

Elektrische fietsen Marktoverzicht

De markt voor elektrische fietsen zal naar verwachting in 2030 een waarde van US $ 55,58 miljard bereiken, met een CAGR van 10,17 procent van 2023 – 2030. Tegen die tijd zal het gebied Azië-Pacific een belangrijke speler zijn op de internationale e-bikemarkt.

Elektrische fietsen zijn fietsen met een geïntegreerd aandrijfsysteem voor elektromotoren en een batterij die voortstuwingsvermogen of voortstuwingsassistentie genereert. Elektrische fietsen zijn er in grote variëteiten, van fietsen met een bescheiden motor om het trappen van de rijder te helpen tot krachtigere modellen die kunnen worden gesmoord om de fiets te bedienen.

Elektrische fietsen zijn een praktische, flexibele, milieuvriendelijke en modieuze manier van vervoer. Klanten beschouwen ze als het beste alternatief voor intelligente voertuigen, scooters en openbaar vervoer. Vanwege hun lagere grootte, het vermogen om verder te reizen op een enkele lading en positieve effecten op de gezondheid, kunnen e-bikes helpen de verkeerscongestie te verminderen. Deze factoren helpen verklaren waarom elektrische motorfietsen wereldwijd steeds populairder worden.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 25,61 miljard

Marktgrootte 2022

USD 28,21 miljard

Marktgrootte 2030

USD 55,58 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

10.17% (2022-2030)

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4186 

Elektrische fietsen Belangrijkste spelers:

  • Giant Manufacturing Co Ltd (Taiwan)
  • Derby Cyclus
  • Easy Motion (Verenigde Staten)
  • Accell Group N.V. (Nederland)
  • Yamaha Motor Corporation (Japan)
  • Merida Industry Co Ltd (China).
  • Moustache Bikes Bike (VS)
  • NYCeWheels, onder andere

Marktsegmentatie van elektrische fietsen

De markt voor elektrische fietsen is gesegmenteerd op basis van snelheid, klasse, batterij, toepassing en geografie, met een CAGR van 10,17%. Tijdens het voorspelde tijdsbestek wordt verwacht dat de trends in de sector voor elektrische fietsen zich respectabel zullen uitbreiden.

Per toepassing

Afhankelijk van de toepassing is de toepassing onderverdeeld in stadsreizen, lijmen, vrachtbewegingen, coatings, landelijke en stedelijke gebieden, klimmen en wandelen.

Door consumenten

Op basis van de verschillende soorten voortstuwing is de markt verdeeld in polymeer-, lithium-ion- en loodzuren.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4186 

Regionale classificatie

Volgens rapporten is de wereldmarkt voor elektrische fietsen gesegmenteerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. De belangrijkste marktconcurrenten binnen elk van de vier belangrijkste geografische gebieden moeten succesvol zijn om de markt voor elektrische fietsen een aanzienlijk inkomen te laten verdienen.

De marktvoorspelling voor elektrische fietsen voorspelt dat het gebied Azië-Pacific tegen het einde van het wereldwijde geschatte tijdsbestek tegen 2030 een dominante kracht zal zijn geweest in de algehele prestaties van de industrie. De markten in het Azië-Pacific gebied en Noord-Amerika omvatten de markten in de VS, Canada en de rest van de wereld. Bovendien zijn economieën zoals India, Taiwan en Japan in opkomst als potentiële groeimarkten voor elektrische motorfietsen, met het potentieel om een toename van de verkoop van elektrische fietsen aan te moedigen.

Fabrikanten van elektrische fietsen in Noord-Amerika en de Europese markt richten zich opnieuw op het subsegment middenmotoren om te concurreren. De voordelen, zoals het lichtere gewicht en het kleine formaat, zijn hier de belangrijkste oorzaak van. Bovendien zorgen deze motoren voor minder achtergrondgeluid. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat deze marktsector in deze regio’s zal groeien met een respectabel samengesteld jaarlijks groeitempo.

Nieuws uit de branche

De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van enkele factoren. Deze omvatten het aannemen van overheidsvoorschriften om het gebruik van elektrische fietsen te bevorderen, de voorkeur van de consument voor het gebruik van e-bikes als een milieuvriendelijke en effectieve woon-werkverkeersoplossing, stijgende brandstofkosten en toenemende interesse in fietsen als fitness& recreatieve activiteit. Bovendien wordt verwacht dat batterijtechnologie en vooruitgang in de fietsinfrastructuur het aantrekkelijke potentieel zullen bieden voor het uitbreiden van de markt voor elektrische fietsen. De groei van de industrie wordt belemmerd door de hoge prijs van e-bikes en het verbod op het gebruik ervan in de grote steden van China.

Inhoudsopgave:

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 14

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 14

2.3 Aannames 14

2.4 Marktstructuur 15

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 16

3.2 Primair onderzoek 17

3.3 Secundair onderzoek 17

3.4 Schatting van de marktomvang 17

3.5 Prognosemodel 19

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 20

4.2 Markt drivers 20

4.2.1 Strenge overheidsvoorschriften en opkomst van milieuvriendelijke voertuigen 20

4.2.2 Groeiende vraag naar e-bikes onder toeristen 21

4.2.3 Betere ritten met minder fysieke inspanning 23

4.2.4 Hogere brandstofprijzen 23

4.3 Beperkingen 23

4.3.1 Hoge prijzen van e-bikes en hun accu’s 23

4.3.2 Onderontwikkelde aftermarketdiensten 23

4.4 Kansen 24

4.4.1 Voorstel ter verbetering van de fietspadeninfrastructuur 24

4.4.2 Opkomende economieën zoeken naar meer mogelijkheden voor elektrische fietsen 24

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4186 

5 Marktfactoranalyse

5.1 Porter’s Vijf Krachten Analyse 25

5.1.1 Bedreiging van nieuwkomers 25

5.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers 25

5.1.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers 26

5.1.4 Dreiging van substituten 26

5.1.5 Rivaliteit 26

5.2 Supply Chain Analyse 27

…voortgezet

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Bicycles Market Research Report,Electric Bicycles Market Analysis and Forecast 2030