header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Microgrid marktaandeel Registreer een CAGR van 12,24%, om tegen 2030 een wereldwijde waarde van 60,25 miljard USD te bereiken | ABB, GE, Eaton, Schneider Electric, Honeywell, Caterpillar

Feb 8, 2023 4:00 PM ET

Microgrid Marktinzichten :

Microgrid Market zal naar verwachting USD 60,25 miljard waard zijn, met een CAGR van 12,24% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Belangrijkste beïnvloedende factoren:

Voorstanders van schone energie drijven een reeks ideeën om de groei van microgrids na de uitbraak van COVID-19 te stimuleren. Verschillende regeringen nemen initiatieven, over de hele wereld, bij het opzetten van zonne-energie, windenergieparken en bio-energie, en concentreren zich geleidelijk op op hernieuwbare energiebronnen gebaseerde microgrids. De toegenomen behoefte aan verbeterde technologie voor energieopwekking en -distributie, toenemende industrialisatie, overheidsinitiatieven voor groene energie en een vraag naar veilige en consistente stroomvoorziening zijn enkele van de factoren die de groei van de microgridmarkt stimuleren.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 20,32 miljard

Marktgrootte 2022

USD 24,76 miljard

Marktgrootte 2030

USD 60,25 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

12.24% (2022-2030)

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2215

De microgridmarkt is onderverdeeld in categorieën op basis van type, component, stroombron en eindgebruiker. Het hardwaresubsegment van de markt zal naar verwachting het grootste subsegment per component zijn. De verwachting is echter dat het subsegment software snel zal toenemen. Deze uitbreiding kan worden toegeschreven aan het groeiende gebruik van software in een reeks eindgebruikersmarkten, waaronder industriële en commerciële locaties, campussen van universiteiten, gemeenten en nutsbedrijven. Microgrid-operators kunnen gedistribueerde energiebronnen bewaken en reguleren met geïntegreerde weers- en belastingsvoorspellingen dankzij software die een microgridcomponent is.

Regionale analyse:

Belangrijke regio’s van de wereld, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, zijn allemaal bestudeerd.

De Volksrepubliek China en Japan hebben nu het grootste deel van de microgridcapaciteit van de wereld, samen met de regio Azië-Pacific als geheel. Voor grote bedrijven om naadloze hulp te ontvangen, is er een sterke behoefte aan betrouwbare en voortdurende netwerkconnectiviteit, wat de prognose voor het marktaandeel van microgrids in Azië-Pacific gunstiger maakt. De industrie wordt beïnvloed door de creatieve maar betrouwbare communicatie-infrastructuur die is gebouwd als gevolg van de inspanningen van de regionale overheid. Volgens International Data Corporation (IDC) stegen de uitgaven voor betaaltelevisie- en telecommunicatiediensten in de Regio Azië-Pacific van USD 494 miljard in 2020 tot USD 505 miljard in 2017. De uitgaven in de regio Azië-Pacific zijn ook gegroeid, met een stijging van 1,6% op jaarbasis tot USD 1.566 miljard in 2021.

Microgrid-systemen zijn een belangrijk onderdeel van het toekomstige elektrische ecosysteem op de Europese markt, waar hun primaire kenmerken decarbonisatie, digitalisering, decentralisatie en niet-draadoplossingen omvatten. Het helpt bij de transformatie van industrieën in alle sectoren, waardoor de productiecapaciteit wordt uitgebreid; dit verhoogt echter ook de behoefte van het systeem aan een constante toevoer van elektriciteit. Een korte stroomstoring kan industriële activiteiten stoppen en leiden tot grote financiële verliezen. De transportsector, die meer dan 30% van alle primaire energie gebruikt, is ook relevant voor microgrids. Zelfs een klein deel hiervan kan worden geëlektrificeerd, wat de komende jaren zou resulteren in een enorme capaciteit.

Neem contact op met de analist voor meer informatie @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2215

Marktsegmentatie:

Capaciteitsevaluatie

De markt is verdeeld in vijf categorieën op basis van capaciteit: minder dan 5 MW, 5 MW-10 MW, 10 MW-20 MW, 20 MW-50 MW en meer dan 50 MW. Vanwege de lage elektrificatiesnelheid van netconnectiviteit in vergelijking met de andere capaciteitscategorieën, behoudt de sector van meer dan 50 MW een belangrijke positie in de markt. Ongeacht hun capaciteit gebruiken alle systemen dezelfde onderdelen, zoals zonnepanelen, laadregelaars en batterijen, die in de loop van de tijd meer energie kunnen opslaan.

Als onderdeel van de middelgrote capaciteit, de segmenten van 10MW–20 MW en 20 MW–50 MW komen ook aan bod.

De vraag naar capaciteitssegmenten met capaciteiten tussen 10 en 20 MW en tussen 20 en 50 MW is toegenomen als gevolg van de groeiende behoefte aan verbeterde technologieën voor energieopwekking en -distributie. De eenvoudige toegankelijkheid van onderdelen zoals panelen, omvormers en andere is een andere factor die de vraag naar middelgrote faciliteiten stimuleert.

Power Source Analysis gebruiken

Verhoogde CH-toepassing gaf het WKK-segment een boost

De markt is verdeeld in dieselgeneratoren, aardgas, zonne-PV, WKK en andere energiebronnen. Omdat het de totale energiekosten van consumenten verlaagt, heeft het WKK-segment een groot deel van de markt in handen.

Vanwege zijn aanpassingsvermogen en overvloed heeft aardgas een aanzienlijk marktaandeel en drijft het microgrids aan met zeer weinig milieueffecten. Het overvloedige aanbod van aardgas en het aanpassingsvermogen ervan aan een breed scala aan toepassingen drijven de vraag naar WKK op de internationale markt op.

De onderwijsinstellingen, landelijke locaties, militaire, nutsdistributie, commerciële en andere categorieën vormen de toepassingsgerichte segmenten van de markt. De vraag naar microgrids in onderwijsinstellingen is toegenomen als gevolg van een paradigmaverschuiving naar het gebruik van veilige en betrouwbare stroomproductie-eenheden en de voortdurende ontwikkeling van nieuwe technologie om een veerkrachtige stroomvoorziening te bieden tegen instabiliteit van het net.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/microgrid-market-2215

Belangrijkste spelers:

Microgrid Energy LLC is een samenwerking tussen ABB (Zwitserland), GE (Verenigde Staten), Eaton (Ierland), Schneider Electric (Frankrijk), Honeywell (Verenigde Staten), Exelon Corporation (Verenigde Staten), S&C Electric (Verenigde Staten), Power Analytics Corporation (Verenigde Staten) en Siemens (Duitsland).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Microgrid Market Research Report 2023,Microgrid Market Growth Analysis and Forecast 2030