header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onshore windenergie marktomvang 2023 Exabits tot 71,11 miljard USD wereldwijde waarde marktwaarde tot 2030 | Marktconcurrentielandschap, omzet, groeifactoren en trendprognose

Feb 8, 2023 4:00 PM ET

Onshore Windenergie Marktinzichten:

Het marktaandeel van onshore windenergie zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,38%, tot USD 71151,80 miljoen.

Vanwege de toegenomen behoefte aan energie en de hoogste nadruk op hernieuwbare bronnen, domineert de Aziatisch-Pacifische markt voor windenergie op land de wereldmarkt. In de groeiende economieën van de regio zijn er veel factoren die de vraag naar windenergie op land stimuleren. Daarnaast industrialiseert en verstedelijkt het gebied snel, wat bijdraagt aan de toegenomen behoefte aan stroom. De dichtstbevolkte landen, waaronder China, India, Japan en Singapore, zijn van plan schone energie op te wekken. Bovendien hebben Zuidoost-Aziatische landen zoals Thailand en Maleisië veel potentieel voor het produceren van windenergie. Daarmee is de regio goed voor het grootste marktaandeel voor windenergie op land.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 48,5 miljard

Marktgrootte 2022

USD 50,88 miljard

Marktgrootte 2030

USD 71,11 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

4.90% (2022-2030)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5996

De behoefte aan schone energiebronnen neemt toe als gevolg van het stijgende elektriciteitsverbruik en de dreigende wetten die conventionele energiebronnen zouden benadelen. Het toegenomen aantal windenergieprojecten wereldwijd is een gevolg van de voortdurende exploitatie van hernieuwbare energiebronnen. Bovendien heeft de onshore windenergie-business geprofiteerd van de vooruitgang in de technologie van windturbines en windparken. De onshore windenergie-industrie zal naar verwachting groeien als gevolg van de grootschalige energieproductieprojecten met windparken en windparken.

Deze studie geeft een overzicht van de wereldwijde markt voor warmteterugwinning van olie- en gasafval en volgt vier marktsegmenten in vier geografische regio’s. Het rapport bestudeert de belangrijkste spelers en biedt een vijfjarige trendanalyse die de marktomvang, het volume en het aandeel voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (ROW) benadrukt. Het rapport geeft ook een prognose, gericht op de marktkansen voor de komende vijf jaar voor elke regio. De reikwijdte van de studie segmenteert de markt voor warmteterugwinning van olie- en gasafval per sector, per toepassing, per apparatuur, per eindgebruiker en per regio.

Regionale analyse van de windenergiemarkt op land:

Met behulp van gegevens uit vier marktsectoren in vier geografische gebieden biedt deze studie een overzicht van de wereldwijde olie- en gasafvalwarmteterugwinningsindustrie. De studie van de belangrijkste marktdeelnemers omvat een vijfjarige jaarlijkse trendanalyse die de marktomvang, het volume en het aandeel voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (ROW) benadrukt. Het onderzoek omvat ook een voorspelling, waarbij de marktvooruitzichten voor elke regio in de komende vijf jaar centraal staan.

Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5996

Onshore windenergie marktsegmentatie:

De markt voor windenergie op land is onderverdeeld in regio’s, eindgebruik, toepassingen, netconnectiviteit, stroomcapaciteit en windcapaciteit.

De markt is verder onderverdeeld in nutsbedrijven, commerciële en industriële, hybride energie en andere op basis van eindgebruik.

De nutssector onder hen zal naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben. omdat het de verantwoordelijkheid van nutsbedrijven is om de industrieën te bedienen die elektriciteit willen. Sinds het laatste decennium is er een dramatische groei van de vraag naar elektriciteit uit de groeiende economieën; als gevolg hiervan hebben nutsbedrijven steeds meer stroom nodig om aan de vraag te voldoen.

Per toepassingstype heeft het piekvermogensbeheersegment het grootste marktaandeel, meestal als gevolg van een gebrek aan elektriciteit tijdens piekuren. Er is behoefte aan energie gedurende de vastgestelde werkuren, omdat bedrijven en industrieën in die tijden elektriciteit nodig hebben. De stroomverdeling op bepaalde momenten wordt deels beheerd door windenergie op land, waardoor het de dominante sector is. Energie geproduceerd door onshore winden kan zowel op als buiten het net worden gebruikt.Vanwege het feit dat de meerderheid van de energieaansluitingen netgekoppeld is en dat de energie-infrastructuur exponentieel groeit, is de on-grid sector dominanter onder deze.

Op basis van de windcapaciteit is de markt verdeeld in drie categorieën: hoge windsnelheid, gemiddelde windsnelheid en lage windsnelheid. Vanwege hun enorme potentieel voor het opwekken van stroom, vormen projecten met een hoge windsnelheid de meerderheid van de projecten.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/onshore-wind-energy-market-5996

Onshore windenergiemarkt Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor windenergie op land zijn :

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Envision energie (China)
  • General Electric Windenergie (VS)
  • Suzlon (Indië)
  • Vestas Wind System A/S (Denemarken)
  • Enercon GmbH (Duitsland)
  • Mitsubishi Power Systems (Japan)
  • Nordex S.E. (Duitsland)
  • Repower (Zwitserland)
  • Gazelle Windturbines (Verenigd Koninkrijk)
  • Clipper Wind Power (UK), onder andere

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Onshore Wind Energy Market Research Report 2023,Onshore Wind Energy Market Growth Analysis and Forecast 2030