header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


WKK (Warmtekrachtkoppeling) Markt 2023 Technologieanalyse, Topspelers, Groeifactoren, Grootte, Aandeel, Marktregio’s en Wereldwijde Prognose 2030

Feb 8, 2023 4:00 PM ET

Warmtekrachtkoppelingsmarkt / WKK Marktonderzoeksrapport 2023 Analyse per brandstof (aardgas, steenkool, biomassa en andere), per technologie (gecombineerde cyclus, stoomturbine, gasturbine en andere), per type (grootschalig en kleinschalig), per toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Marktvooruitzichten voor warmtekrachtkoppeling

Verwacht wordt dat de warmtekrachtkoppelingsmarkt in 2030 usd 51260 miljoen waard zal worden met een CAGR van 6,8% tijdens de prognoseperiode van 2022-2030.

Warmtekrachtkoppeling (WKK), ook wel totale energie en warmtekrachtkoppeling genoemd, is een technologie die elektriciteit opwekt. Het wordt geïnstalleerd in faciliteiten met de behoefte aan elektriciteit en thermische energie. Het wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarktrapport van Market Research Future (MRFR) bevat groeifactoren, uitdagingen, kansen en trends voor de periode 2022 tot 2030 (prognoseperiode). De COVID-19-uitbraak en de impact ervan op de industrie worden ook in het rapport onderzocht. De focus op energie-efficiëntie en de nadruk op lage verspilling van energie zijn opvallende kenmerken die in het rapport worden onderzocht.

De drijvende behoefte aan energie-efficiëntie tussen de stijgende kosten van stroom en het gebruik van subsidies door overheden voor warmtekrachtkoppelingsregelingen kan de markt enorm begunstigen. Gunstig beleid en stimulansen geïntroduceerd door verschillende landen en een breed product- en dienstenportfolio door marktspelers kunnen de markt door moeilijke wateren navigeren. De installatie van WKK-eenheden in de chemische, papier- en pulpindustrie en andere industrieën kan de marktvraag tot 2030 stimuleren.

Drijvende krachten uit de markt

  • Verhoogde stroombetrouwbaarheid en bespaar geld
  • Behoefte aan energie-efficiëntie
  • Toenemend gebruik van overheidsstimulansen om warmtekrachtkoppeling te bevorderen

 Gratis Sample@   https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4361 aanvragen

De grote aardgasreserves en de installatie van WKK-systemen voor de distributie van stroom over netten kunnen een goed voorteken zijn voor de markt. Het bewustzijn van energiebesparingsmaatregelen en het grote potentieel in Noord-Amerika en Azië-Pacific zal waarschijnlijk de marktgroei stimuleren. De elektrificatie van infrastructuur en voertuigen kan een energiecrisis veroorzaken die de marktvraag naar WKK-systemen kan aanwakkeren. De focus op het beperken van koolstofemissies en goedkeuring voor aardgasgestookte elektriciteitscentrales kan de markt voldoende ruimte bieden voor uitbreiding tot 2030.

Hoge kapitaalkosten voor installatie en andere apparatuur zoals ketels en warmtewisselaars kunnen de marktgroei echter afremmen.

Marktsegmentatie van warmtekrachtkoppeling

De op technologie gebaseerde segmenten van de markt zijn stoomturbine, gasturbine, gecombineerde cyclus en andere.

Per type is het verdeeld in grootschalig en kleinschalig.

Door toepassing is het gesegmenteerd in industrieel, commercieel en residentieel.

Het industriële segment zal naar verwachting floreren als gevolg van de integratie van gasturbines in een poging om het energieverbruik te beperken. Het gebruik van gasgestookte systemen voor het boren en winnen van schalie kan de segmentgroei in de wereldwijde WKK-markt stimuleren.

Aangepast rapport aanvragen @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4361

Regionale analyse van de warmtekrachtkoppelingsmarkt

Europa is goed voor het grootste marktaandeel dankzij de installatie van warmtekrachtcentrales in de wereld en blijft de markt van warmtekrachtkoppeling (WKK) domineren. De gemakkelijke beschikbaarheid van aardgas in Europa en de neiging tot energiebesparing kunnen worden toegeschreven aan de vlaag van investeringen. De regio is een wereldleider in micro-WKK-motoren met innovatie- en productiecentra in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

APAC zal naar verwachting tot 2030 inkomsten genereren voor de wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarkt (WKK). Bovendien heeft de grote vraag naar kleinschalige WKK’s in Japan, in combinatie met hun toenemende installatie in diverse industrieën, de vraag naar de WKK-installatie in de regio gestimuleerd. De subsidies van het land voor de ontwikkeling van deze groene technologie en de installatie van kleinschalige WKK-systemen voor residentiële en commerciële gebouwen hebben geleid tot de dominantie van de regio op de markt. De toenemende installatie van WKK-systemen in Zuid-Korea, China en India zal de vraag naar grootschalige WKK-systemen hoog houden tijdens de prognoseperiode.

INHOUDSOPGAVE

3 Marktdynamiek

3.1Markt drivers

3.2 Marktremmers

3.3 Analyse van de toeleveringsketen/waardeketen

3.4 Porter’s vijf krachten analyse

4 Wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarkt, per brandstof

4.1 Inleiding

4.2 Aardgas

4.3 Steenkool

4.4 Biomassa

4.5 Overige

5 Wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarkt, per technologie

5.1 Inleiding

5.2 Gecombineerde cyclus

5.3 Stoomturbine

5.4 Gasturbine

5.5 Overige

6 Wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarkt, per type

6.1 Inleiding

6.2 Grootschalig

6.3 Kleinschaligheid

7 Wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarkt, per toepassing

7.1 Inleiding

7.2 Residentieel

7.3 Commercieel

7.4 Industrieel

8 Wereldwijde warmtekrachtkoppelingsmarkt, per regio (usd miljoen)

8.1 Inleiding

8.2 Noord-Amerika

8.2.1 VERENIGDE STATEN

8.2.1.1 Door brandstof… Voortgezet.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/combined-heat-power-market-4361

Concurrentievooruitzichten

Bosch Thermotechnology Ltd., General Electric, Veolia, MAN Diesel &Turbo SE, ABB Limited, Cummins, ENER-G Rudox, Mitsubishi Heavy Industries ltd. en Caterpillar Inc. zijn belangrijke spelers op de wereldwijde WKK-markt. Overeenkomsten en partnerschappen zijn de belangrijkste strategieën van spelers die de markt willen domineren en hun positie willen behouden.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Combined Heat and Power Market Research Report 2023,Combined Heat and Power Market Growth Analysis and Forecast 2030