header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Helikopter toerisme marktkansen, zakelijke eisen, opkomend publiek, analyse en voorspelling 2030

Feb 9, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde helicoptertoerismemarkt naar verwachting een CAGR van ~ 3,56% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 1,12 miljard hebben in 2030.

Het reisbedrijf is uitgebreid met Helicopter Tourism Market. Helikopterbezoeken worden voorgesteld aan toeristen over erkende of minder drukke locaties in het open landschap, waardoor ze privacy hebben en de kans krijgen om artistieke foto’s van de lucht te maken. Een factor die bijdraagt aan de toenemende markt voor helikopterreizen is de frequentie van helikoptervluchten. Door de enorme groei van vliegreizen door de jaren heen, bieden reisbureaus nu betaalbare vluchten. Al deze factoren zullen naar verwachting de groei van de markt voor helikoptertoerisme gedurende de prognoseperiode stimuleren.

De COVID-19-epidemie heeft elk bedrijf wereldwijd getroffen. De onophoudelijke groei van het aantal met virus besmette patiënten verplichtte overheden om het transport van goederen en menselijke bewegingen te beperken. De toeristische sector heeft ernstige verliezen geleden als gevolg van reisbeperkingen die door de regeringen van verschillende landen over de hele wereld zijn opgelegd, wat heeft geleid tot een drastische daling van het aantal gasten naar toeristische plaatsen. Bovendien hebben de sociale of fysieke afstandsmaatregelen die door regeringen zijn afgedwongen, beperkingen opgelegd aan de sociale bijeenkomsten op toeristische bestemmingen. Deze tegenslagen leidden tot een daling van het bedrijfsvolume van de markt voor helikoptertoerisme.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4495

Helicopter Tourism Market

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor helikoptertoerisme als gevolg van de daling van de prijzen van ruwe olie en de toestroom van binnenlandse reizigers in de VS. De groei wordt ook toegeschreven aan de hoogste defensie-uitgaven en een groot aantal aankopen van geavanceerde lichtgewicht helikopters van het bedrijf, Lockheed Martin Corporation, en anderen, waardoor de marktgroei in de regio wordt gestimuleerd.

Azië-Pacific was goed voor de snelste groei in de markt voor helikoptertoerisme als gevolg van het groeiende aantal helikopterexploitanten, de toenemende vraag naar helikopters en de toegenomen vraag naar zoek- en reddingsoperaties. Deze factoren hebben reisorganisatoren aangemoedigd om goedkope vluchten aan te bieden, wat ertoe heeft geleid dat veel reizigers kiezen voor helikoptervluchten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Helipistas Sl (Barcelona Helicopters), Airbus SE, Liberty Helicopters, Birds Eye View Helicopters Inc, Maverick Aviation Group, Cape Town Helicopters, Sodarca Group, Heliair, SUNDANCE HELICOPTERS Inc en Midwest Aviation LLC (Chicago Helicopter Tours)

Marktsegmentatie

De wereldwijde helikoptertoerismemarkt is gesegmenteerd in type en toepassing

Op basis van types is de global helicopter tourism market gesegmenteerd in algemeen en op maat gemaakt toerisme. De groei van de helikoptertoerismemarkt was in 2021 prominent hoog onder de categorie toerisme op maat. Het belangrijkste voordeel van op maat gemaakte tours is de aanleg om overal en altijd naartoe te gaan. Bovendien geven deze gepersonaliseerde rondleidingen de klant een enkele en onderscheidende ervaring. Evenzo bieden tal van helikoptertouroperators hun klanten gepersonaliseerde reizen op basis van hun reisinteresses.

Op basis van applicaties is de global helicopter tourism market gesegmenteerd in persoonlijke toepassingen familie en groepstoerisme. Familietoerisme was goed voor het grootste marktaandeel van de wereldwijde markt voor helikoptertoerisme. De toenemende nadruk op het aanmoedigen van gezinseenheid, het onderhouden van familiebanden en het maken van familieherinneringen voedt het familietoerisme. Gezinnen worden door mobiliteit steeds meer geografisch verspreid en er ontstaan nieuwe gezinsmarkten.

Blader door het volledige rapport @https://www.marketresearchfuture.com/reports/helicopter-tourism-market-4495

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]