header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van optische emissiespectroscopie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,53% in 2030 – Market Research Future

Feb 9, 2023 12:32 PM ET

Optische emissiespectroscopie Marktinzichten:

De markt voor optische emissiespectroscopie zal naar verwachting groeien in de huidige verwachte periode van 2022-2030. De marktactiviteiten werden beëindigd op USD 514,1 miljoen gedurende de historische periode in 2017 als gevolg van de marktdynamiek. De markt voor optische emissiespectroscopie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,53% in de huidige periode, 2022-2030, waardoor de markt tegen het einde van het tijdsbestek een definitieve marktwaardering van USD 741,5 miljoen kan bereiken.

Shimadzu heeft zojuist de PDA-8000 geïntroduceerd, een nieuwe optische emissiespectrometer. Het bestaat uit een monochromator met hoge resolutie en een ontladingsenergiegestabiliseerde excitatie-eenheid, die samen het zeer gevoelige kwantitatieve onderzoek van een verscheidenheid aan vaste metalen mogelijk maken, waaronder koper, ijzer, staal en vele anderen. De geïnstalleerde software draagt ook bij aan verbeterd onderhoud door middel van ondersteuning, functionaliteit en instrumentbewaking, wat resulteert in een hoge bedienbaarheid. Bovendien dient het als een energiebesparende aanpak die het energieverbruik verlaagt en de uitbreiding van de markt voor optische emissiespectroscopie stimuleert, zoals voorspeld door leidinggevenden in de industrie voor de huidige prognoseperiode in 2027.

Download een volledige PDF @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7508

Optische emissiespectroscopie Markt Belangrijkste leveranciers:

  • Thermo Fisher Scientific Inc. uit de Verenigde Staten,
  • Horiba, Ltd. uit Japan,
  • Hitachi High-Technologies Corporation uit Japan,
  • Bruker Corporation uit de Verenigde Staten,
  • Shimadzu Corporation uit Japan,
  • Ametek Inc. uit de Verenigde Staten,
  • Skyray Instrument Inc. uit de Verenigde Staten,
  • Teledyne Leeman Labs, Inc. uit de Verenigde Staten,
  • PerkinElmer, Inc. uit de Verenigde Staten,
  • Agilent Technologies uit de Verenigde Staten,
  • Analytik Jena uit Duitsland (Italië)

Krijg volledige optische emissiespectroscopie marktrapportdetails @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/optical-emission-spectroscopy-market-7508

Optische emissiespectroscopie Markt Regionale Evaluatie:

De markt voor optische emissiespectroscopie is wereldwijd gesegmenteerd op basis van regio’s. Verwacht werd dat de markt voor optische emissiespectroscopie (OES) in 2018 zou worden gedomineerd door de APAC-regio. De behoefte aan OES-apparatuur in het APAC-gebied zal naar verwachting toenemen als gevolg van voortdurende veranderingen in de economie, infrastructuur en automobielsector van de regio. Consumentenelektronica, auto’s en het leger zijn slechts enkele van de industrieën die een aanzienlijke groei zien in het APAC-gebied. Deze bekende wereldwijde locatie heeft zich ontpopt als een hub voor aanzienlijke investeringen en kansen voor bedrijfsgroei. De OES-markt in Noord-Amerika zal naar verwachting toenemen als gevolg van de sterke vraag vanuit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, gevolgd door een groeiende vraag vanuit andere sectoren, waaronder de milieu-, automobiel- en ruimtevaart- en ruimtevaart- en defensiesector.

Optische emissiespectroscopie Marktsegmentatie:

Aanbod, Detector Type, Excitation Source Type en End User zijn de segmenten die worden gebruikt om de markt voor optische emissiespectroscopie te categoriseren. De markt is verdeeld in Photomultiplier Tube, Solid State en Hybrid segmenten op basis van het soort detector dat wordt gebruikt. Tegen 2029 zal de solid-state detectorsector naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, goed voor xx%. De toename kan worden toegeschreven aan het vermogen om gelijktijdig alle zichtbare en ultraviolette golflengten in het elektromagnetische spectrum te bestuderen. Solid state nucleaire spoordetectoren kunnen alfa-emitterende en / of splijtbare nucliden in een verscheidenheid aan materialen identificeren en worden veel gebruikt om hun distributie in kaart te brengen. De technieken zijn efficiënt en uiterst gevoelig en maken het mogelijk om zeer lage concentraties van de doelstof te onderzoeken.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7508

De markt is verdeeld in twee categorieën op basis van het soort excitatiebron: inductief gekoppeld plasma en vonk. Tijdens de projectieperiode van 2022-2029 zal de inductief gekoppelde plasmasector naar verwachting snel groeien met een CAGR van xx%. Om de hoeveelheid van een bepaald element in een monster te bepalen, wordt de analysetechniek gebruikt die bekend staat als inductief gekoppelde plasma optische emissiespectroscopie (ICP-OES). ICP-OES gebruiken de capaciteit vanatomen en ionen om energie te absorberen om elektronen van de grondtoestand naar een aangeslagen toestand te verplaatsen.

Lees meer artikelen-

Piëzo-elektrische apparaten Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030       

Markt voor slimme camera’s Onderzoeksrapport— Wereldwijde prognose tot 2030          

Semiconductor Wafer Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Intelligente flowmeter markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030      

Markt voor intelligente sensoren Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Optical Emission Spectroscopy Market,Optical Emission Spectroscopy Market Size,Optical Emission Spectroscopy Market Share,Optical Emission Spectroscopy Market Analysis,Optical Emission Spectroscopy Market Trends,Optical Emission Spectroscopy Market Growth,Optical Emission Spectroscopy Industry,Optical Emission Spectroscopy Market Research,Optical Emission Spectroscopy Market Reports,Optical Emission Spectroscopy Market Insights