header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ip-videobewaking Marktbereik, inzichten, trends en branchegrootte zullen tegen 2030 80,94 miljard bereiken

Feb 9, 2023 12:52 PM ET

In de afgelopen jaren heeft met name de IP Video Surveillance Market een sterke toename van de vraag gezien. De stappen die door staats- en gemeentelijke overheden zijn genomen om de veiligheidsrisico’s van terroristen en andere overtreders te verminderen, ondersteunen de groei van de IP-videobewakingsindustrie. De wereldwijde markt voor IP-videobewaking breidt zich uit als gevolg van de vraag naar betere bewakingsinstrumenten en een grotere nadruk op aanvalspreventie. Het toenemende aantal terroristische aanslagen wereldwijd heeft regeringen in veel landen ertoe aangezet om te werken aan het afwenden van een dergelijke crisis. De wereldwijde IP-videobewakingsmarkt is gegroeid naarmate videobewaking vaker voorkomt in verschillende industrieën. Om de veiligheid van werknemers en het publiek, de proces- en productkwaliteit en de veiligheid van de locatie te garanderen, is monitoring van industriële activiteiten van cruciaal belang. Bovendien heeft de convergentie van goedkope, hoogwaardige en hoge resolutie videobewaking de acceptatie in een reeks industrieën versneld. De ontwikkeling van betaalbare high-definition geavanceerde videobewakingscamera’s als gevolg van de felle marktconcurrentie tussen de grote spelers heeft de vraag naar IP-videobewaking doen toenemen.

De uitbreiding van internetconnectiviteit en infrastructuur heeft ook de sector ten goede gekomen. De toename van criminaliteit wereldwijd, meer bewustzijn van beveiliging en IP-videobewaking en de groeiende behoefte aan beveiliging zijn verdere redenen die de expansie van de markt stimuleren. In de loop van de prognoseperiode wordt verwacht dat privacyproblemen en een gebrek aan opslagcapaciteit de groei van de wereldwijde IP-videobewakingsmarkt zullen belemmeren.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2929

Ip-videobewaking markt belangrijkste spelers:

Verschillende vooraanstaande bedrijven zijn aanwezig in de wereldwijde IP-videobewakingsmarkt, waaronder-

  • Bosch Security Systems Inc. (Duitsland)
  • Axis Communications AB (Zweden)
  • De Infinova Group (VS)
  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • Netgear, Inc. (VS)
  • Genetec Inc
  • Geovision Inc. (Taiwan)
  • Avigilon Corporation (Brits-Columbia)
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co, Ltd (Canada).

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ip-video-surveillance-market-2929

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn onderverdeeld in regionale segmenten voor de wereldwijde IP-videobewakingsmarkt (RoW). Het grootste deel van de wereldwijde markt voor IP-videobewaking bevindt zich in Noord-Amerika. IP-videobewaking wordt op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën in het gebied met een toenemende mate van acceptatie. De uitbreiding van de IP-videobewakingsmarkt in Noord-Amerika kan ook te wijten zijn aan het hoge besteedbare inkomen van de regio, belangrijke spelers en gevestigde infrastructuur. In vergelijking met andere gebieden wordt verwacht dat de markt voor IP-videobewaking in de Regio Azië-Pacific relatief sneller zal groeien. De markt in Azië-Pacific groeit dankzij technologische vooruitgang, snelle acceptatie en toenemende veiligheidsproblemen in het gebied.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2929

Marktsegmentatie:

Op basis van component en toepassing is de wereldwijde markt voor IP-videobewaking onderverdeeld in segmenten. De markt is verdeeld in hardware- en softwaresegmenten op basis van component. Camera’s, monitoren en servers zijn verder onderverdeeld in de hardwarecategorie. De softwaremarkt is verder onderverdeeld in videomanagement en video analytics. Hoewel het softwaresegment naar verwachting zal groeien met een CAGR van 15,01% gedurende de prognoseperiode, was het hardwaresegment het grootste in 2016. In het hardwaresegment domineerde het camerasubsegment de markt in 2016, maar gedurende de prognoseperiode zal het serversubsegment naar verwachting het snelst groeien.

Terwijl het subsegment video-analyse naar verwachting tractie zal krijgen gedurende de prognoseperiode en het subsegment videobeheer zal inhalen, domineerde het subsegment videobeheer de markt in 2016. De markt is onderverdeeld in BFSI, overheid, productie, gezondheidszorg, detailhandel en andere categorieën op basis van toepassing.

Gerelateerde rapporten:

CCTV-markt Per cameratype per technologie per eindgebruiker per kanaal per land – Voorspelling tot2030

Biosensoren Ontwikkeling en vraag markt Onderzoeksrapport: Informatie per toepassing, per type per ontwerpmethoden en regio – Prognose tot 2030

DRAM-markt: per type, per technologie en per toepassing – prognose tot 2030

Spatial Light Modulator Markt Onderzoeksrapport, per type, per toepassing, per industrie, per regio – prognose tot 2027

 Smart Building Marktonderzoeksrapport : per automatisering, per toepassing per regio

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  IP Video Surveillance Market,IP Video Surveillance Market Size,IP Video Surveillance Market Share,IP Video Surveillance Market Trends,IP Video Surveillance Industry,IP Video Surveillance Market Growth,IP Video Surveillance Market Analysis,IP Video Surveillance Market Research,IP Video Surveillance Market Reports