header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte gazon- en tuingereedschap 2023, groeifactoren van topspelers, eisen, regionaal aandeel, concurrerende trends en voorspelling 2030

Feb 9, 2023 5:00 PM ET

Toekomstinzichten van de gazon- en tuinuitrustingsmarkt

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor gazon- en tuinapparatuur naar verwachting een CAGR van ~ 13% registreren om van 2021 tot 2030 een waarde van meer dan ~ USD 49.095,88 miljard aan te houden.

De uitbreiding van de tuin- en landschapsarchitectuurindustrie en de acceptatie van geavanceerde technologie zijn de belangrijke marktfactoren die de marktgroei van gazon- en tuinapparatuur verbeteren. De essentie voor modernere gazon- en tuinapparatuur zal naar verwachting toenemen, waardoor de uitbreiding van de industrie wordt gestimuleerd. Meer eindgebruikers worden gestimuleerd om in de markt te investeren door de verbeterde toegankelijkheid van nieuw ontwikkelde producten, wat de marktvooruitzichten verbetert. Naarmate consumenten meer tijd in hun thuisregio doorbrengen, is de COVID-19-epidemie een positief aspect geworden. Het is een groeiende vraag naar het product als gevolg.
Marktgroeifactoren

  • Het kritieke aspect bij het waarborgen van goed onderhoud en landschapsarchitectuur van de golfbanen
  • De toename van de adoptie van technologisch geavanceerde gazon- en tuinapparatuur De toename van het aantal golfbanen

Ontvang gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10230

Belangrijke bedrijven op de markt voor gazon- en tuinapparatuur zijn onder meer

  • Het bedrijf Toro
  • MTD
  • Kubota Corporation
  • Briggs &Stratton Corporation
  • Husqvarna Groep
  • Deere & Bedrijf

Marktsegmentatie van gazon- en tuinapparatuur

De wereldwijde markt voor gazon- en tuinapparatuur is gesegmenteerd in type en eindgebruik

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor gazon- en tuinuitrusting gesegmenteerd in Lawn Rider, Lawn ZTR, Walk Behind, Snow Throwers en Trimmers en Edgers

Op basis van het eindgebruik is de wereldwijde markt voor gazon- en tuinapparatuur gesegmenteerd in residentieel en commercieel

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 18.467,9 miljoen

Marktgrootte 2022

USD 20.868,727 miljoen

Marktgrootte 2030

USD 49.095,88 miljoen

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

13% (2022-2030)

Basisjaar

2021

Marktprognoseperiode

2022-2030

Historische gegevens

2018 & 2020

Rapportdekking

Omzetprognose, marktconcurrentielandschap, groeifactoren en trends

Gedekte segmenten

Type, eindgebruik en regio

 Verzoek om aanpassing @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10230

Regionale analyse van de markt voor gazon- en tuinapparatuur

De Noord-Amerikaanse markt voor gazon- en tuinapparatuur was goed voor USD 7.719. 60 miljoen in 2021 en zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR-groei vertonen tijdens de onderzoeksperiode. Het is een gevolg van het toenemende besteedbare inkomen en de levensstandaard van de consumenten in de regio. Bovendien groeit de markt in de regio door de groeiende automatiseringssector en de toegankelijkheid van grondstoffen.

De Europese markt voor gazon- en tuingereedschap is goed voor het op een na grootste marktaandeel als gevolg van de groeiende vraag naar elektrische grasmaaiers en de toenemende acceptatie van groene landschapsarchitectuurdiensten. Verder had de Duitse markt voor gazon- en tuinapparatuur het grootste marktaandeel en de Britse markt voor gazon- en tuinapparatuur was desnelst groeiende markt in de Europese regio.

De Asia-Pacific Lawn and Garden Equipment Market zal naar verwachting groeien met de wildste CAGR van 2022 tot 2030. Het is te wijten aan toenemende commerciële en residentiële bouwactiviteiten door feitelijke landgoedeigenaren. Het groeiende gebruik van energiezuinige maaiers en gps-apparatuur legt de basis voor toekomstige groei. Bovendien is de ontwikkeling van de esthetische aantrekkingskracht van werven en gazons verplicht gesteld door op handen zijnde sportevenementen, zoals de “Olympische Winterspelen Beijing 2022”, die de toename van de markt voor gazon- en tuinapparatuur hebben gestimuleerd. Bovendien had de Chinese markt voor gazon- en tuinapparatuur het grootste marktaandeel en was de Indiase markt voor gazon- en tuinapparatuur de snelst groeiende markt in de regio Azië-Pacific.

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR GAZON- EN TUINGEREEDSCHAPPEN, PER TYPE

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR GAZON- EN TUINGEREEDSCHAP, NAAR EINDGEBRUIK

1.1.5 WERELDWIJDE MARKT VOOR GAZON- EN TUINGEREEDSCHAPPEN, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6 PROGNOSEMODEL

3.7 LIJST VAN AANNAMES

… Voortgezet.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10230

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)

+44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Lawn and Garden Equipment Market Research Report 2023,Lawn and Garden Equipment Market Growth Analysis and Forecast 2030