header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang zonne-omvormer 2023, segmentanalyse, groeifactoren, trends van topspelers, toekomstige vooruitgang en industrieprognose 2030

Feb 9, 2023 5:00 PM ET

Solar Inverter Marktinzicht:

Tegen 2030 zal de markt voor zonne-omvormers naar verwachting USD 18,93 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,7% (2022 – 2030)

Een essentieel onderdeel van de zonnepanelen is de zonne-omvormer. Ze zetten de DC-energie van de zonnepanelen om in AC-energie. De zonne-omvormers worden ook gebruikt voor netaansluiting, noodstop en spanningstracking. On-grid zonne-omvormers verhogen de veiligheid en efficiëntie van huishoudelijke apparatuur.

Het rapport geeft ook de prestatieprognoses van de markt tot 2030. Analisten hebben de strategie van op energieopwekking gebaseerde organisaties bestudeerd om nieuwkomers en gevestigde bedrijven te helpen. De energieopwekkingssector zelf wordt ondersteund door een hogere efficiëntie op de lange termijn en de toenemende kennis van milieukwesties. Tijdens de prognoseperiode 2022 tot 2030 zal de markt voor zonne-omvormers een gezondheidsgroei doormaken in technologie-, toepassings- en spanningssegmenten en regionale markten.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 12,15 miljard

Marktgrootte 2022

USD 12,84 miljard

Marktgrootte 2030

USD 18,93 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.70% (2022-2030)

Voorbeeldrapportexemplaar aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4071

Regionale analyse van de markt voor zonne-omvormers:

De wereldwijde markt is verdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld op basis van geografie.

Tijdens de geprojecteerde periode zal de regio Azië-Pacific naar verwachting het grootste marktaandeel hebben voor zonne-omvormers wereldwijd. De uitbreiding van de markt voor zonne-omvormers in de regio Azië-Pacific zal worden gevoed door de stijgende vraag naar zonne-energie, stijgende investeringen in residentiële en commerciële bouwprojecten en investeringen in de zonne-energie-industrie. Veel regeringen in de regio Azië-Pacific nemen stappen om het gebruik van emissiearme alternatieve energiebronnen te bevorderen. De bemoedigende acties van de overheid zullen helpen bij het bevorderen van de uitbreiding van de markt voor zonne-omvormers op dit gebied.

Verschillende marktsegmenten voor zonne-omvormers:

Type, systeem, eindgebruikers en geografische regio’s worden gebruikt om de wereldwijde markt te segmenteren.

De markt is opnieuw gesegmenteerd op basis van producttype in sectoren voor centrale omvormers, stringomvormers en micro-omvormers. De sector van de centrale omvormers zal naar verwachting het grootste deel van de omzet hebben, volgens de Solar Inverter Market Forecast. De industriële en nutsbedrijven hebben een enorme behoefte aan centrale omvormers.

Bovendien zal de snelle industrialisatie en infrastructuurontwikkeling voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden zoals India, China, Japan en anderen helpen bij de uitbreiding van deze industrie.

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4071

De markt is verdeeld in residentiële, commerciële en industriële en nutssectoren op basis van de eindgebruiker. De nutssector neemt het grootste deel van de marktomzet voor zonne-omvormers in beslag. Deze industrie zal naar verwachting gestaag toenemen tot 2028 als gevolg van de bouw van zonneparken, zonne-energiecentrales en andere zonne-gerelateerde constructies. De uitbreiding van de markt zou ook worden gevoed door de toename van verschillende bouwprojecten, zoals kantoorgebouwen, landelijke elektrificatie-initiatieven, zonne-energiecentrales op het dak en waterlichamen.

De markt voor zonne-omvormers is gesegmenteerd in on-grid en off-grid sectoren op basis van het systeem. Het on-grid systeem heeft het grootste marktaandeel voor zonne-omvormers. In vergelijking met batterijopslagfaciliteiten heeft directe energievoorziening een hogere investering. De sector van het wonen op het net zal hierdoor uitbreiden.

Zonne-omvormer markt concurrerend landschap:

Het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor zonne-omvormers biedt een uitgebreide studie van technologie, toepassingen en spanningsmarktsegmenten, regionale analyse en verticaal gebaseerde bedrijfsgegevens van energieopwekking van belangrijke spelers. Aangezien de prognoseperiode 2022 tot 2030 nieuwe kansen zal bieden voorde markt als gevolg van de groeiende vraag naar innovatieve producten en het groeiende bewustzijn, zal de markt groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 5,78% en zal naar verwachting in 2030 een waarde van USD 18,97 miljard bereiken. Met SWOT-analyse van op de elektriciteitsopwekkingssector gebaseerde bedrijven en Porter’s Five Force-modelanalyse op basis van bevindingen, en het begrijpen van uitdagingen zoals gebrek aan marketingcommunicatie in ontwikkelingslanden en lage inkomensniveaus, kunnen bedrijven in de energieopwekkingssector de manier waarop zaken worden gedaan veranderen.

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-inverter-market-4071

Belangrijkste spelers:

ABB Ltd. (Zwitserland), Canadian Solar Inc. (Canada), SunPower Corporation (VS), Delta Electronics, Inc. (Taiwan), SolarEdge Technologies Inc. (Israël), Sineng Electric Co., Ltd. (China), Power Electronics (Spanje), Solectria Renewables, LLC (VS) en Hitachi Hi-Rel Power Electronics Pvt. Ltd. zijn belangrijke deelnemers (India).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Inverter Market Research Report 2023,Solar Inverter Market Growth Analysis aand Forecast 2030