header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten voor het recyclen van batterijen voor elektrische voertuigen 2023 – 2030, wereldwijde trends, marktaandeel, grootte, groeidynamiek, toekomstige vooruitgang en analyse van marktleiders

Feb 9, 2023 6:00 PM ET

Toekomstige inzichten in de markt voor het recyclen van batterijen voor elektrische voertuigen

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor het recyclen van batterijrecycling voor elektrische voertuigen naar verwachting een CAGR van ~ 35,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 1,92 miljard hebben in 2030.

Batterijen hebben een elektrisch voertuig fungeren als een secundaire stroombron. Accu’s van elektrische voertuigen bieden het vereiste vermogen voor de aandrijving van het voertuig. Het maakt gebruik van chemische energie, die wordt opgeslagen in oplaadbare batterijen. Deze accu’s komen na een overtuigende periode tot een punt dat end of life wordt genoemd, waarna deze accu’s worden verwisseld door nieuwe. De kritieke en herbruikbare producten in de batterijen worden vervolgens gerecycled om het gebruik van eindige metalen elementen zoals kobalt, aluminium en nikkel te verminderen.

Belangrijkste spelers:

  • C.C.U.R.E.C. Recycling GmbH (Duitsland)
  • American Manganese Inc (Canada)
  • Batterij oplossingen (U.SU.S.)
  • Li-Cycle Corp (Canada)
  • G &P Batterijen (UK)
  • Recupyl (Frankrijk)
  • Retriev Technologies (Verenigde Staten)
  • Australian Battery Recycling Initiative (Australië)
  • Snam S.p.A. (Italië)
  • Umicore N.VN.V. (België)

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8326

De factoren zoals de toename van de vraag naar emissievrije voertuigen, de groeiende bottleneck van bepaalde materialen voor accu’s en de toename van de trend van het gebruik van gerecyclede producten zullen naar verwachting de marktgroei stimuleren. COVID-19 heeft tal van industrieën getroffen. Bovendien heeft de markt voor batterijrecycling geleden onder de sluiting van productie- en recyclingprocessen en thuisblijforders. Batterijrecycling is een kapitaalintensieve industrie die aanzienlijke financiering, mankracht en investeringen nodig heeft. De economische onzekerheid als gevolg van de epidemie heeft echter geleid tot wijdverspreide werkloosheid en verkorte consumentenuitgaven. Dit had gevolgen voor de batterijrecyclingactiviteiten, omdat overheden zich niet richtten op gezondheidszorgfuncties.

Belangrijkste groeifactoren

  • Het groeiende gebruik van milieuvriendelijke batterijen, het creëren van hoogrenderende methoden voor het recyclen van batterijen van de volgende generatie, uitbreiding van de toeleveringsketen van batterijen en recyclingnetwerken, en versterking van de economieën van opkomende landen.
  • Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het verminderen van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen bij de productie van batterijen. Uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling, evenals verhoogde ontwikkelingshulp van de overheid

Regionale analyse van de markt voor recycling van batterijrecycling voor elektrische voertuigen

 Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de geschatte periode. De toegenomen verkoop van elektrische voertuigen in de regio (met name China) en verbeterde investeringen van particuliere en publieke spelers in koelsystemen voor elektrische auto’s zullen naar verwachting de marktgroei stimuleren.

Europa zal naar verwachting gedurende de geschatte periode een gestage groei laten zien. De strenge EU-wetgeving met betrekking tot koolstofemissies heeft de verkoop van elektrische voertuigen in de regio gestimuleerd, wat uiteindelijk de vraag naar batterijen doet stijgen. Daarom kiezen de grote OEM’s nu voor de recycling van batterijen voor elektrische voertuigen, wat naar verwachting de groei van de markt in deze regio zal stimuleren.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de markt voor zijn rekening nemen tijdens de geschatte periode. Het bestaan van grote marktspelers in de regio, de implementatie van elektrische voertuigen in het openbaar vervoer en het hogere besteedbare inkomen van consumenten zullen naar verwachting de groei van de markt in deze regio stimuleren.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8326

Marktsegmentatie van batterijrecycling voor elektrische voertuigen

De wereldwijde markt voor het recyclen van batterijrecycling voor elektrische voertuigen is gesegmenteerd in de toepassing en chemie

Op basis van de Applicatie,  De wereldwijde markt voor het recyclen van batterijbatterijen voor elektrische voertuigen is gesegmenteerd in transport, consumentenelektronica en industrieel.  Het transportsegment was goed voor een aandeel van 64,4% in 2021 Batterij wordt op grote schaal gebruikt in een auto vanwege hun vermogen om een hoog vermogen te leveren om een motor te starten, deze zullen naar verwachting de vraag in de komende jaren stimuleren.

Op basis van de chemie is de wereldwijde markt voor het recyclen van batterijbatterijen voor elektrische voertuigen gesegmenteerd in lithium-ion, loodzuur, nikkel en andere. Dehet loodzuursegment domineerde de markt met een aandeel van 91,7% in 2021 vanwege kostenefficiëntie, betrouwbaarheid, hoge capaciteit, beveiliging en een breed toepassingsgebied. Loodzuurbatterijen zijn zeer biologisch afbreekbaar en meer dan 95,1% van het lood kan tijdens het proces worden gerecycled. Deze gunstige eigenschappen van loodzuuraccurecycling zullen naar verwachting de vraag in de komende jaren stimuleren.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognose toepassing

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor batterijrecycling voor elektrische voertuigen, per batterijtype

5.1. Inleiding

5.2. Loodzuur

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

5.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2022-2030

5.3. Lithium-ion

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

5.3.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2022-2030

5.4. Overige

5.4.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

5.4.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2022-2030

  1. Wereldwijde markt voor batterijrecycling voor elektrische voertuigen, per proces

6.1. Inleiding

6.2. Pyrometallurgisch

6.2.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

6.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2022-2030

…Voortgezet.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8326

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Vehicle Battery Recycling Market Research Report 2023,Electric Vehicle Battery Recycling Market Growth Analysis and Forecast 2030