header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire satellietmarkt Laatste onderzoek, technologische vraag, groeifactoren en voorspelling tegen 2030

Feb 9, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde militaire satellietmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,9% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 54,83 miljard in 2030.

Een Military Satellite Market is een satelliet-cast-off voor een verscheidenheid aan militaire toepassingen. Deze worden gebruikt voor verschillende missies, zoals militaire communicatie, het verzamelen van inlichtingen en navigatie. De gegevens die via deze satellieten worden verzameld, hebben een directe impact op de operationele capaciteit van de strijdkrachten. Het bevat vroegtijdige waarschuwingen met betrekking tot bewegingen, het verzamelen en communiceren van inlichtingeninformatie aan de strijdkrachten. De ruimtevaartindustrie ondervond aanzienlijke verstoringen tijdens de COVID-19-pandemie over de hele wereld. Er was een groter aantal Nano-micro-spionagesatellieten, terwijl de middelzware satellietlanceringen te midden van COVID-19 afnamen.

Military Satellite

Regionale analyse

Noord-Amerika leidde de wereldmarkt. De dominantie van deze regio wordt toegeschreven aan het hoogste aantal militaire satellieten dat wordt gelanceerd vanuit de VS. Verhoogde uitgaven voor de ruimtevaartsector en toenemende contracten tussen ruimtevaartorganisaties en het Amerikaanse ministerie van Defensie stimuleren de regionale groei.

Europa zal naar verwachting in de verwachte periode een opmerkelijke groei laten zien. Deze groei zal worden beïnvloed door de groeiende investeringen van ruimtevaartorganisaties in Rusland, het Verenigd Koninkrijk en anderen. Het bestaan van belangrijke spelers zoals Airbus, Thales Group en anderen stimuleert regionale groei in heel Europa.

Azië-Pacific zal een aanzienlijke groei laten zien als gevolg van stijgende uitgaven voor de ruimtevaartsector van de overheid van India, China en Japan die de marktgroei in Azië-Pacific stimuleren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Viasat Inc. (VS),AeroVironment (VS), Thales Group (Frankrijk, The Boeing Company (VS), SpaceX (VS), Lockheed Martin Corporation (VS, GE Aviation (VS), Raytheon Company (VS) en Northrop Grumman Corporation (VS)

Gratis voorbeeldrapport @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1253

Marktsegmentatie

De wereldwijde militaire satellietmarkt is gesegmenteerd in orbittype, aanbod en type.

Op basis van het baantype is de wereldwijde militaire satellietmarkt gesegmenteerd in LEO, MEO en GEO. Het LEO-segment verwierf het dominante marktaandeel tijdens de prognoseperiode. Satellieten in een lage baan om de aarde bieden een betere resolutie en detectie, evenals kortere transmissieuitstel tussen ruimte en aarde. Bovendien is er minder vermogen nodig om signalen van en naar LEO te verzenden in vergelijking met hogere banen

Op basis van het aanbod is de wereldwijde militaire satellietmarkt gesegmenteerd in satellietproductie, lanceerdiensten en operationele diensten. Het segment satellietproductie was goed voor het grootste marktaandeel tijdens de prognoseperiode. De groei is te wijten aan de toenemende vraag naar verkenningssatellieten voor inlichtingen-, bewakings- en verkenningsmissies (ISR) en de hoge kosten die gepaard gaan met onderdelen van ruimtevaartuigen.

Op basis van type is de wereldwijde militaire satellietmarkt gesegmenteerd in nano-micro, klein, middelgroot en zwaar. Het Nano-microsegment veroverde het grootste marktaandeel tijdens de prognoseperiode. De dominantie is te danken aan het hoogste aantal microsatellieten dat tussen 2017-2021 is gelanceerd. De toenemende vraag naar spionagesatellieten van strijdkrachten voor realtime navigatiegegevens stimuleert de groei van het segment.

Blader door het volledige rapport @https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-satellite-market-1253

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture. .com

Contactgegevens:

Contact details:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture. com