header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Synchrone condensor marktgrootte 2023, segmentenoverzicht, aandelenanalyse, topspelerstrends, regio’s en industrieprognose 2030

Feb 9, 2023 5:00 PM ET

Synchrone condensor marktanalyse 2023 per koeltype, blindvermogen, type, beginmethode, eindgebruik, grootte, aandeel, trends en regio – prognose tot 2030

Synchrone condensor Marktoverzicht

Synchronous Condenser Market zal groeien met een CAGR van 5,2% tijdens de prognoseperiode 2022-2030 met een toenemende vraag in de nutsbedrijven.

De synchrone condensormarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,2% tijdens de prognoseperiode. Verhoogde hernieuwbare energie-output, lange levensduur en een groeiende behoefte aan aanpassing van de vermogensfactor zijn allemaal factoren die bijdragen aan de stijging. Bestaande en geplande renovaties en uitbreidingen van het hoogspanningsgelijkstroomnetwerk (HVDC) in verschillende regio’s zullen waarschijnlijk de vraag naar vermogensfactorcorrectieapparatuur zoals synchrone condensors stimuleren.

Belangrijkste marktgroeifactoren

 • Toename van het gebruik van synchrone condensor in HVDC-systemen
 • Toenemende vraag in de nutsbedrijven
 • Toepassingen in hernieuwbare energie

Vraag gratis Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3169 aan

De uitbraak van het COVID19-virus heeft een negatieve invloed op de industrie. De synchrone condensormarkt is getroffen door de epidemie. Het marktaandeel van synchrone condensors daalde, net als elke andere sector in de wereld. De industrie werd gedwongen om nieuwe tactieken toe te passen om de markt op te bouwen en de verkoopsnelheid te verbeteren toen de vraag naar verkoop werd verstoord en daalde. COVID 19 heeft een wereldwijde impact gehad op de synchrone condensormarkt en de vraag ernaar. De financiële overwegingen van deze industrie zijn afgenomen als gevolg van de epidemie. Om dit aan te pakken, boden overheidsfunctionarissen een verscheidenheid aan zakelijke initiatieven om de industrie te helpen zijn bekendheid te herwinnen. De overheid en belangrijke bedrijven in de synchrone condensor Market Share hebben verbeterde tactieken toegepast om de verliezen van de pandemie tegen te gaan. Als gevolg hiervan winnen de populariteit en inkomsten van de markt terrein terug.

Nieuws uit de industrie

De belangrijkste spelers op de wereldwijde synchrone condensormarkt zijn Eaton (Ierland), Siemens (Duitsland), ABB (Zwitserland), Voith Group (Duitsland), General Electric (VS), Sustainable Power Systems, Inc. (de VS), Electro Mechanical Engineering Associates, Inc. (VS), Toshiba Corporation (Japan), WEG (Brazilië), Power Systems &Controls, Inc. (de VS), Andritz (Oostenrijk), Ideal Electric Company (VS) en Ansaldo Energia (Italië). Deze spelers zijn verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat aan de kritieke behoeften van de gebruikers wordt voldaan. Ze houden rekening met alle suggesties van gebruikers om de waarde van het bedrijf te verhogen. Deze vele spelers werken samen aan verschillende strategische initiatieven die gericht zijn op het bevorderen van de groei en het genereren van inkomsten in de sector.

Synchrone condensor marktsegmentatie

Synchrone condensor marktsegmentatie per koeltype is als volgt:

 • Waterstof
 • Lucht
 • Water

Synchrone condensor Marktsegmentatie op blindvermogen is als volgt:

 • 100 MVAr
 • Tussen 100MVAr- 200 MVAr
 • Boven 200 MVAr

Aangepast rapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3169

Synchrone condensor Marktsegmentatie op basis van type is als volgt:

 • Nieuw type
 • Refurbished Type

Synchrone condensor Marktsegmentatie op basis van de startmethode is als volgt:

 • De statische frequentieomvormer
 • De pony motor
 • Anderen

Synchrone condensor Marktsegmentatie op basis van eindgebruiker is als volgt:

 • De elektriciteitsbedrijven
 • De industrieën

Synchrone condensor markt regionale classificatie

Tijdens de prognoseperiode zal de regio Azië-Pacific het grootste deel van het marktaandeel voor zijn rekening nemen. Door deze locatie is de synchrone condensormarkt in populariteit gegroeid. De markt wordt gedreven door stijgende T&D-kosten en toegenomen complexiteit van het net. China zal naar verwachting het op een na grootste aandeel van de regionale markt hebben na landen in Azië-Pacific gedurende de prognoseperiode. Daarna domineren India, Japan en Australië de markt. Meerdere bedrijven, waaronder Toshiba Corporation en Fuji Electric Co. Ltd, bieden synchrone condensors in India, wat een van de factoren is die de markt in dit land aandrijven. De omzet van de synchrone condensormarkt van de wereldwijde synchrone condensormarkt stijgt als gevolg van deze oorzaken.

ToegangRapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/synchronous-condenser-market-3169

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Synchronous Condenser Market Research Report 2023,Synchronous Condenser Market Growth Analysis and Forecast 2030