header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Windenergiemarktgrootte 2023, groeidynamiek van de industrie, concurrentieaandeel, regionale vooruitzichten, technologie, trends en bedrijfsprognose tot 2030

Feb 9, 2023 5:00 PM ET

Windenergie markt toekomstige inzichten:

De windenergiemarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 12% van 2022 tot 2030 en zal naar verwachting USD 221,56 miljard bereiken.

Uit een statistische beoordeling bleek dat de productie van hernieuwbare energie goed was voor 9% van alle elektriciteit die wereldwijd werd geproduceerd. Verwacht wordt dat deze trend de komende jaren zal blijven toenemen.

Windenergie Markt Scenario:

Kijkend naar de huidige vraag naar hernieuwbare en alternatieve energiebronnen kan met vertrouwen worden gezegd dat de wereldwijde windenergiemarkt de komende jaren met sprongen zal groeien. Tijdens de prognoseperiode 2022-2030 zullen de omrekeningskoersen van deze markt naar verwachting dramatisch stijgen. Bovendien zien ook de CAGR-tarieven er bemoedigend uit en getuigen ze van het bovengenoemde feit.

Er zijn veel groeifactoren die samenwerken om succes en ontwikkeling voor de markt tot stand te brengen. Een van de belangrijkste is toevallig de steun van de overheid, deze factor kan worden genoemd als de belangrijkste groeifactor voor deze industrie. De overheid heeft strenge regels en voorschriften opgesteld met betrekking tot het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Als gevolg daarvan profiteert de markt. De stijgende vraag naar schone energiebronnen bevordert de groei van de markt verder.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1511

Een groeiende behoefte aan schone energie als reactie op de toenemende niveaus van vervuiling wereldwijd en de daaruit voortvloeiende bezorgdheid over de volksgezondheid zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de windenergiesector. Grote spelers investeren in technologie die het enorme potentieel aan windenergie effectief en efficiënt kan benutten en onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen kan verminderen en uiteindelijk annuleren naarmate de nadruk op het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de mensheid groeit.

Overheidsregels en -beleid met de nadruk op belastingvoordelen en andere ondersteunende maatregelen blijken belangrijke stimulansen te zijn voor bedrijven die actief zijn in de wereldwijde windenergiesector.

Regionale evaluatie van de windenergiemarkt

Hieronder volgen enkele van de belangrijkste bevindingen uit de regionale analyse van de industrie:

Opkomende trends in landen met economieën zoals Brazilië, Zuid-Afrika, enz. bieden de windenergiesector aanzienlijke vooruitzichten voor bedrijfsuitbreiding. Gezien de hoge groeiniveaus in deze landen, wordt een toename van het energieverbruik verwacht, waarbij hernieuwbare energie een aanzienlijk deel ervan uitmaakt.

In termen van marktaandeel voor windenergie wereldwijd domineert Noord-Amerika en is het ook het meest concurrerend. Deze expansie, die wordt aangedreven door een toename van de binnenlandse systeemproductie, zal naar verwachting tijdens de verwachte periode blijven stijgen.

De offshore windindustrie in het Verenigd Koninkrijk zal naar verwachting met 100% groeien tijdens de prognoseperiode dankzij sterke politieke en overheidssteun van het ministerie van Business, Energy en Industrial Strategy van het land. Duitsland, China en het Verenigd Koninkrijk zijn marktleiders voor offshore windturbines (BEIS).

China is de leider in het gebied Azië-Pacific voor de groei van de windenergie-industrie in termen van elektriciteitsproductie en -verbruik, terwijl India nauw achterblijft met zijn groeiende nadruk op offshore-ontwikkelingen.

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1511

Marktsegmentatie:

Het astype, de installatie, de component, de toepassing en de geografie worden gebruikt om de markt voor windturbines te verdelen. De markt is verdeeld in twee categorieën: horizontaal en verticaal, afhankelijk van het astype. On-shore en off-shore worden gescheiden op basis van de installatie. Het is verdeeld in rotatorbladen, tandwielkasten, generatoren, gondels en andere categorieën volgens de component. Het is verdeeld in vier categorieën op basis van toepassing: industrieel, commercieel, residentieel en nutsbedrijf. Het wordt onderzocht vanuit het perspectief van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en LAMEA.

Het onderzoek van de wereldwijde windturbinemarkt omvat uitgebreide gegevens over de belangrijkste spelers in de sector. Enercon GmbH, Gamesa, General Electric, Goldwind, Guodian United Power Technology Company Ltd., Ming Yang, Siemens, Sinovel Wind Group Co. Ltd., Suzlon Energy Ltd. en Vestas Wind Systems A/S zijn enkele van de belangrijkste bedrijven die functioneren en in het onderzoek worden benadrukt.

Axis Research, “Global Wind Turbine Market” Type-wise, het verticale segment leidde de wereldwijde markt in 2020 en zal naar verwachting in het snelste tempo blijven stijgentot en met de prognoseperiode tot 2030. Dit kan te wijten zijn aan de belangrijkste kenmerken, waaronder grote efficiëntie en goedkope kosten.

Op soort

Tussen 2020 en 2027 was windenergie op zee goed voor de grootste markttoename. Dit wordt verklaard door het feit dat offshore windturbines een grotere capaciteitsfactor hebben. Door de constante windstroom langs de kust hebben offshore windturbines hoge capaciteitsfactoren. Zo ligt de capaciteitsfactor voor een offshore windturbine tussen de 0,5 en 0,7, terwijl de capaciteitsfactor voor een onshore windturbine tussen de 0,25 en 0,3 ligt.

Markt voor windenergie wereldwijd, per eindgebruiker

Door een groei van de vraag naar hernieuwbare energiebronnen was de industriële eindgebruiker in 2019 goed voor een aanzienlijk deel van de omzet. Op afgelegen en landelijke locaties zonder toegang tot het net is er veel vraag naar windenergie. Omdat windenergie echter zo sterk afhankelijk is van stimuleringsprogramma’s van de overheid, zijn zowel de prijs als de vraag behoorlijk instabiel.

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wind-power-market-1511

Belangrijkste leveranciers:

Belangrijke leveranciers: Siemens Gamesa Renewable Energy SA (Spanje), Goldwind (China), Bergey Wind Power, Senvion SA (Duitsland), Wind World Limited (India), Orient Green Power Company Limited (India), Indowind (India), DNV GL (Noorwegen) en Vestas (Denemarken).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Wind Power Market Research Report 2023,Wind Power Market Growth Analysis and Forecast 2030