header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beveiligingspapier zal naar verwachting snel groeien in termen van omzet in 2030

Feb 10, 2023 7:00 PM ET

Beveiligingspapieren zijn papieren met ingebouwde functies zoals watermerken of onzichtbare vezels die in het papier zijn ingebed om manipulatie van documenten, vervalsing en andere frauduleuze activiteiten te voorkomen. Volgens het rapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR), wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor beveiligingspapier de komende jaren een hoger groeipotentieel zal projecteren.

Marktfactoren en beperkingen:

Met de snelle toename van gevallen van vervalsing, namaak en het knoeien met documenten, gebruiken verschillende bedrijven, instituten en overheidsorganisaties beveiligingspapieren om waardevolle documenten te beveiligen. Het toenemende gebruik van veiligheidspapier voor het drukken van cheques, bankbiljetten, certificaten, stempelpapieren, identiteitskaarten en paspoorten stimuleert de groei van de wereldwijde markt voor veiligheidspapier aanzienlijk.

Met de vooruitgang in technologie is de dreiging van hightech namaak toegenomen, wat leidt tot de toename van de vraag naar beveiligingspapier, wat op zijn beurt de uitbreiding van de wereldwijde markt voor beveiligingspapier voedt. De introductie van hybride beveiligingsdocumenten heeft ook een positieve invloed op de groei van de wereldwijde markt voor beveiligingspapier. De toenemende voorkeur voor e-documenten en softcopieën die zijn beveiligd met codering in plaats van het gebruik van papieren exemplaren en gedrukt papier, zal waarschijnlijk de groei van de wereldwijde markt voor beveiligingspapier tijdens de prognoseperiode belemmeren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3117

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor beveiligingspapier is gesegmenteerd op basis van beveiligingsfunctie en -toepassing. Op basis van de beveiligingsfunctie is de markt voor beveiligingspapier gesegmenteerd in hybride papier, watermerken, hologrammen en draden. Op basis van de toepassing is de markt voor veiligheidspapier gesegmenteerd in bankbiljetten, juridische en overheidsdocumenten, certificaten, identiteitskaarten, paspoorten, cheques en stempels.

Concurrerend dashboard:

De spelers op de wereldwijde markt voor beveiligingspapier introduceren verschillende nieuwe producten om de toenemende beveiligingsbedreigingen van waardevolle documenten te weerstaan. De strategische fusies en overnames helpen de prominente spelers bij het uitbreiden van hun activiteiten en het ondersteunen van de competitieve omgeving van de wereldmarkt tijdens de prognoseperiode. Stijgende uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling voor de lancering van nieuwe producten versterken het concurrentievoordeel op de wereldwijde markt voor beveiligingspapier.

De belangrijkste speler die mrfr in het rapport over de wereldwijde markt voor beveiligingspapier profileert, is China Banknote Printing and Minting Corporation (Beijing), Ciotola S.R.L. (Italië), Document Security Systems, Inc. (de VS), EPL House for Security Printing (Libië), Security Paper Limited (Pakistan), Sequana Group (Frankrijk), De La Rue plc (het Verenigd Koninkrijk), Giesecke &Devrient (Duitsland), Fedrigoni Group (Italië) en Goznak (Rusland).

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3117

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor beveiligingspapier gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Wat de marktomvang betreft, is de markt voor beveiligingspapier in de regio Europa toonaangevend op de wereldwijde markt voor beveiligingspapier. De aanwezigheid van grote marktspelers in landen als Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Italië en Frankrijk drijft de markt voor veiligheidspapier in de regio Europa aan. De regio Azië-Pacific voorspelt een aanzienlijke groei in de wereldwijde markt voor veiligheidspapier als gevolg van het toenemende gebruik van veiligheidspapier voor de productie van bankbiljetten en in verschillende overheidsorganisaties in deze regio. 

Toegang tot rapportdetails:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/security-paper-market-3117

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst
KantoorNr. 528, Amanora Kamers
Magarpatta Road, Hadapsar,
Pune 411028
Maharashtra, Indië
1 646 845 9312
E-mail:[email protected]

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Security Paper,Security Paper Market,Security Paper Market 2023