header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Vault-marktomvang bereikt USD 1,59 miljard, met een CAGR van 11,00% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 10, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde digital vault-markt naar verwachting een CAGR van ~ 11,00% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 1,59 miljard in 2030.

Een digitale kluis is een online veiligheidskluis die meestal wordt gebruikt om kostbare producten zoals familiestukken en sieraden onschadelijk te houden. Digitale kluis is online beschermd en veilig voor onze digitale activa omdat het belangrijke gegevens en informatie in het digitale rijk veilig houdt. Een paar van de producten die zich in een digitale kluis kunnen bevinden, zijn bankgegevens, digitale bestanden zoals online inloggegevens, video’s en foto’s en meer.

De uitbarsting van covid-19 heeft een enorme uitdaging gevormd voor verschillende bedrijven over de hele wereld. Informatietechnologie zoals de afdelingsservers, datacenters, cloudsystemen en de digitale apparaten waarop de bedrijven nu werknemers op afstand hebben en vertrouwen om verbonden te blijven met de informatie en gegevens van het bedrijf, is nog belangrijker geworden. Digitale infrastructuur is van de ene op de andere dag getuige geweest van een histrionische toename van de vraag. De uitgebreide verandering naar het online opereren van bedrijven heeft het risico op cyberaanvallen vergroot. De belangrijkste marktspelers in beveiligingsbeheer richten zich erop ervoor te zorgen dat de digitale platforms en online diensten van hun bedrijven bestand zijn tegen cyberaanvallen. Bovendien versnellen bedrijven hun cybersecurity en is digitale transformatie nu een topprioriteit.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7234

Digital Vault Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 1,59 miljard
Groei: CAGR van 11,00% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de digitale kluismarkt in omzetaandeelgroei als gevolg van de prevalentie van een sterke IT-infrastructuur. Bovendien zal onophoudelijk investeren in het onderzoek en de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen in de ontwikkelde economieën in deze regio verder meer marktkansen genereren.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst ontwikkelende regio zijn tijdens de geschatte periode. Dit is vooral te danken aan de toegenomen investeringen in de versleutelde beveiligingsoplossing. Verder realiseren kleine en middelgrote ondernemingen zich de waarde van het beschermen van hun informatie en gegevens tegen een reeks cyberdreigingen. in deze regio.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-vault-market-7234

Marktsegmentatie

De wereldwijde Digital Vault-markt is gesegmenteerd in component- en organisatiegrootte

Op basis van componenten is de wereldwijde Digital Vault-markt gesegmenteerd in Privileged Account Management, IAM, Digital Asset Management, DLP, Services

Op basis van de grootte van de organisatie is de wereldwijde Digital Vault-markt gesegmenteerd in BFSI, overheid en defensie, detailhandel en consumentengoederen

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7234

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Logic Choice (VS)
  • Keeper Security (VS)
  • Accruit (VS)
  • TokenEx (VS)
  • IBM (VS)
  • Hitachi (Japan)
  • Micro Focus (Verenigd Koninkrijk)
  • Cyberark (VS)
  • Microsoft (VS)
  • Fiserv (VS)

 

Top Trending Rapporten:

Influencer Marketing Markt

Learning Analytics Markt

Field Service Management Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Vault Market,Digital Vault,Digital Vault Market Share,Digital Vault Market Size,Digital Vault Market Growth,Digital Vault Market Trends,Digital Vault Market Analysis,Digital Vault Market Technology