header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drankblikjes markt 2023-2030 gedetailleerd in recente ontwikkeling tot boom | Toyo Seikan Group Holdings, Ltd, CPMC Holdings Ltd., Orora Packaging Australië Pty Ltd

Feb 10, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde groei van de markt voor drankblikjes zal naar verwachting 3,8% per jaar bedragen voor de periode die dit rapport bestrijkt. De wereldwijde marktwaarde van drankblikjes bedroeg USD 26,35 miljard in 2020. Naar verwachting gaat het in 2028 om 32,93 miljard dollar.

Wereldwijd zijn mensen, vooral in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen, geneigd tot ingeblikte drankdranken. De meeste van hen zijn gemaakt van aluminium vanwege hun eigenschappen, zoals sterk, milieuvriendelijk en kosteneffectief. Dit metaal kan gemakkelijk worden gerecycled. Deze eigenschappen stimuleren de vraag die de groei van de markt voor drankblikjes stimuleert.

Mensen over de hele wereld zijn meer geneigd tot het kopen en consumeren van energiedranken. Fabrikanten geven de voorkeur aan aluminium blikjes voor verpakkingen om vermenging met de gevaarlijke chemicaliën te voorkomen die andere materialen zoals plastic containers. 

Groeifactoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de stijgende populariteit en de enorme vraag naar het verpakken van dranken en voedingsmiddelen. De technologieën bij de productie van dranken zijn geavanceerd en geavanceerd gemaakt, waardoor de fabrikanten worden aangemoedigd tot meer creatieve innovatie in ontwerp en verpakking.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5180

Marktsegmenten

De drankblikjesmarkt is gefragmenteerd in materialen en toepassingen.

Het materiaalsegment is gecategoriseerd in aluminium en staal. De aluminiumsegmenten veroveren het grootste marktaandeel. Het segment merkt ook een snelle groei. Aluminium wordt veel gebruikt in vergelijking met staal vanwege het lichtgewicht. Het kan ook worden gerecycled en verder worden gebruikt.

Het toepassingssegment van de drankblikjesmarkt is onderverdeeld in koolzuurhoudende frisdranken, alcoholische dranken, fruit- en groentesappen en andere.

Alcoholische dranken hebben het grootste marktaandeel in drankblikjes. De ontwikkelde landen zijn geneigd om bier in blik en alcoholische ciderdranken te gebruiken. 

Fruit- en groentesappen hebben het hoogste groeipercentage in de prognoseperiode. Naarmate mensen gezondheidsbewust worden, stijgt de vraag naar ingeblikte groente- en fruitsappen. Koolzuurhoudende frisdranken zullen in de prognoseperiode een goede CAGR verkrijgen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5180

Regionale analyse

Afhankelijk van de geografische groei bestrijkt de markt voor drankblikjes de prominente regio’s wereldwijd, zoals de Noord-Amerikaanse landen, de Europese Unie, de regio Azië-Pacific en andere regio’s. 

De Noord-Amerikaanse regio beslaat het maximale marktaandeel. De groei van deze regio zal naar verwachting zijn aanzienlijke groeitempo voortzetten. De Amerikanen maken veel gebruik van duurzame verpakkingen voor dranken en voedingsmiddelen. 

De Europese Unie zal ook een aanzienlijk marktaandeel verwerven. De landen Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk recyclen de blikjes. De topfabrikanten bevinden zich in deze regio’s.

De regio Azië-Pacific zal in de prognoseperiode een hoge CAGR behalen. Prominente landen zoals China, Japan, India, Australië en Indonesië zijn de belangrijkste dichtbevolkte landen. De stijging van de koopkracht gevolgd door het besteedbaar inkomen drijft de markt in deze regio.

Ook de andere regio’s zullen de komende dagen een sterkere groei laten zien. De mensen hier consumeren meer ingeblikte alcoholische dranken, waardoor de markt wordt aangedreven.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5180

Belangrijkste spelers

BWAY Corporation (VS), Kian Joo Can Factory Berhad (Maleisië), Toyo Seikan Group Holdings, Ltd. (Japan), CPMC Holdings Ltd. (China), Orora Packaging Australia Pty Ltd (Australië), HUBER Packaging Group GmbH (Duitsland), Crown Holdings Incorporated (VS), Ball Corporation (VS), Ardagh Group (Luxemburg), Silgan Holdings Inc. (VS) en Can-Pack SA, (Polen)

Nieuws uit de industrie

In januari 2021 lanceerde Crown Holdings Inc. een nieuw drankblikje in Kentucky. De nieuwe faciliteit zal de toename van de vraag naar drankblikjes in Noord-Amerikaanse regio’s ondersteunen voor onder andere ambachtelijk bier, bruisend water, energiedranken en cocktails. 

Gerelateerd rapport

Fiber Drum Markt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiber-drum-market-8532

Recyclebare verpakkingMarkt            https://www.marketresearchfuture.com/reports/recyclable-packaging-market-8535

Minerale wolplaat isolatie markt         https://www.marketresearchfuture.com/reports/mineral-wool-board-insulation-market-9736

Biologisch afbreekbare plastic verpakkingen Marktonderzoeksrapportâ € “Wereldwijde prognose tot 2030            https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-plastic-packaging-market-10752

Contract Packaging Markt    https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-packaging-market-10970

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Beverage Cans,Beverage Cans Market,Beverage Cans Market 2022