header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gezondheidszorg in metaverse marktomvang bereikt USD 5,8 miljard, met een CAGR van 48,3% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 10, 2023 12:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Healthcare in Metaverse-markt naar verwachting een CAGR van ~ 48,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  5,8 miljard in 2030.

Gezondheidszorg in het metaversum verwijst naar het gebruik van virtual reality en andere digitale technologieën om medische diensten en informatie te bieden. Dit kan virtuele consultaties met artsen, virtuele revalidatie voor patiënten en virtueel onderwijs voor medische professionals omvatten. De COVID-19-pandemie heeft de acceptatie van deze technologieën versneld als een manier om medische diensten te verlenen en tegelijkertijd het risico op virusoverdracht te verminderen. Bovendien heeft de pandemie het belang van zorg op afstand benadrukt, wat de metaverse kan faciliteren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10900

Healthcare in Metaverse Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 534,37 miljard
Groei: CAGR van 29,3% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende metaverse markt hebben vanwege het toegenomen gebruik van internet en andere technologieën die de digitale en fysieke wereld dichter bij elkaar brengen. Mixed reality wint aan populariteit en aantrekkingskracht vanwege het vermogen om het gebruik van vaardigheden te stimuleren, waardoor verschillende trends in verschillende bedrijven in China, Japan en India groeien om datagestuurde zakelijke keuzes te maken. De groeiende noodzaak bij regionale bedrijven om te concurreren met hun westerse tegenhangers heeft het gebruik van metaverse-oplossingen in de regio aangewakkerd.

Gezondheidszorg in Metaverse marktsegmentatie

De Global Healthcare in Metaverse-markt is gesegmenteerd in componenten, technologie en toepassingen.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in software, hardware [VR-headsets, AR-apparaten en andere].

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in Telemedicine, Augmented Reality / Virtual Reality / Mixed Reality, Artificial Intelligence, Digital Twins, Blockchain en anderen.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Patient Engagement, Pre-Operation & Post-Operation Planning, Immersive 3D Training, 3D Lectures, VR Therapy, Remote Monitoring en Anderen.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-in-metaverse-market-10900

Gezondheidszorg in metaverse-industrie belangrijke spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn 8chili Inc., Brainlab AG, Novarad Corporation, GE Healthcare, Siemens Healthineers, Meta Platforms Inc., Nvidia Corporation, Microsoft Corporation, Roblox Corporation, Medtronic PLC, Zimmer Biomet, Veyond Metaverse.

Top Trending Rapporten:

In-app advertentiemarkt

Bouwsoftware markt

Quantum Computing Markt

6G-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als doel het leveren van de optimale kwaliteit van onderzoek engranulair onderzoek naar klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Healthcare in Metaverse Market,Healthcare in Metaverse Market Share,Healthcare in Metaverse,Metaverse,Healthcare in Metaverse Market Analysis,Healthcare