header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IDaaS-markt zal naar verwachting USD 16,8 miljard bereiken bij een CAGR van 24,7% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 10, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde IDaaS-markt naar verwachting een CAGR van ~ 25,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  17 miljard in 2030.

Identity as a Service (IDaaS) is een type cloudgebaseerde service dat organisaties voorziet van IAM-mogelijkheden (Identity and Access Management). IDaaS-oplossingen omvatten doorgaans functies zoals single sign-on (SSO), multi-factor authentication (MFA), user provisioning en identity governance. Met deze oplossingen kunnen organisaties de toegang tot hun applicaties en gegevens beheren en beveiligen, zowel on-premises als in de cloud, en kunnen ze worden geïntegreerd met de bestaande IT-infrastructuur. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op IDaaS, omdat organisaties zich snel hebben moeten aanpassen aan de verschuiving naar werken op afstand. De pandemie heeft geleid tot een toegenomen behoefte aan veilige externe toegang tot kritieke applicaties en gegevens, wat de acceptatie van IDaaS-marktoplossingen heeft versneld.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11086

Bovendien hebben veel organisaties hun IT-infrastructuur snel moeten opschalen om een groter extern personeelsbestand te ondersteunen, wat nieuwe uitdagingen voor IAM heeft geïntroduceerd, zoals het beheren en beveiligen van toegang tot een groter aantal apparaten en applicaties. IDaaS-oplossingen kunnen organisaties helpen bij het beheren en beveiligen van de toegang tot hun IT-middelen en het beschermen tegen cyberdreigingen, wat cruciaal is in het huidige scenario.

IDaaS Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 24,7 miljard
Groei: CAGR van 16,8% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de toonaangevende markt voor identification as a service (IDaaS), vanwege de recente toename van beveiligingsproblemen en datalekken. Tijdens de verwachte periode zal de groei van de identity as a service (IDaaS) markt op dit gebied verder worden gestimuleerd door het toenemende aantal cyberaanvallen die gericht zijn op toegang tot privé-consumentengegevens, evenals de groeiende acceptatie van cloudtoepassingen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde IDaaS-markt is gesegmenteerd in component, implementatie en verticaal.

Op basis van het onderdeel is de markt gesegmenteerd in Provisioning, Single Sign-On, Advanced authentication, Audit, Compliance, Governance, Directory service en Password management.

Op basis van de implementatie is de markt gesegmenteerd in Public, Private en Hybrid.

Op basis van de verticals is de markt gesegmenteerd in BFSI, IT en ITeS, Energie en Nutsbedrijven, Overheid, Productie, Gezondheidszorg, Detailhandel en Consumentengoederen, en Anderen.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/idaas-market-11086

IDaaS-industrie belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Okta
  • Cyberark
  • Thales
  • Microsoft-
  • Ping-identiteit
  • OneLogin
  • IBM
  • Orakel
  • Googlen

 

Controleer korting: 
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11086

Top Trending Rapporten:

Gezondheidszorg in Metaverse Markt

5G-technologiemarkt

Mixed Reality Markt

Zelfkassa’s in de retailmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  IDaaS Market,IDaaS Market Share,IDaaS Market Size,IDaaS Market Analysis,IDaaS Market Outlook