header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ongeëvenaard onderzoek naar de 5G-technologiemarkt met huidige en toekomstige groeianalyse door voorspelling van 2022 tot 2030

Feb 10, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde 5G-technologiemarkt naar verwachting een CAGR van 40,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1799,8 miljard in 2030.

De vijfde generatie (5G) van cellulaire technologie biedt ultralage latentie, hoge snelheid en betrouwbare verbinding. Het hele ecosysteem van hardware, software en diensten die nodig zijn voor de uitrol van 5G-netwerken valt onder 5G-technologie. Verbeterde mobiele breedband, ultrabetrouwbare communicatie met lage latentie en communicatie van het type grote machines zijn voorbeelden van 5G-verbindingstechnologieën die zijn opgenomen in de markt voor 5G-technologie. Communicatie, entertainment en hoe mensen verbinding maken met internet zullen waarschijnlijk allemaal veranderen als gevolg van 5G-technologie. Snellere gegevensoverdracht wordt mogelijk gemaakt door het vermogen van 5G-technologie om te werken in mm-golfbanden of binnen het hoogfrequente bereik tussen 24 en 100 GHz.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2988

Reikwijdte van het 5G-technologiemarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 1799,8 miljard
Groei: CAGR van 40,2% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

5G-technologie-industrie belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor 5G-technologie zijn:

 • Samsung
 • Qualcomm Technologies Inc
 • Nokia
 • China Mobile Limited
 • MediaTek Inc
 • Cisco Systems Inc
 • Verizon
 • NTT DOCOMO Inc
 • Huawei Technologies Co Ltd
 • LM Ericsson
 • AT & T Incdcx.

 

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-technology-market-2988

Marktsegmentatie

De wereldwijde 5G-technologiemarkt is gesegmenteerd in communicatie-infrastructuur, services, netwerktechnologie, chipsettype en toepassing.

Op basis van de communicatie-infrastructuur is de markt gesegmenteerd in Small Cell, Macro Cell, Radio Access Networks (RAN) en Distributed Antenna Systems (DAS).

Op basis van de Services is de markt gesegmenteerd in Managed Services, Professional Services.

Op basis van netwerktechnologie is de markt gesegmenteerd in Mobile Edge Computing (MEC), Fog Computing (FC), Network Function Virtualization (NFC) en Software-defined Networking (SDN).

Op basis van het chipsettype is de markt gesegmenteerd in Radio Frequency Integrated Circuit (FRIC), Application-specific Integrated Circuits (ASIC), Millimeter-Wave Technology Chips en Field Programmable Gate Array.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in industriële automatisering, consumentenelektronica, energie en nutsbedrijven, gezondheidszorg, detailhandel, automotive en anderen.

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2988

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde 5G-technologiemarkt, goed voor meer dan tweederde van het totaal. Bovendien investeert het land fors in slimme technologie en slimme stadsontwikkeling. Ook het gebruik van slimme gadgets voor bank- en factuurbetalingen is de laatste jaren gestegen. Zonne-energienetwerken, zelfrijdende voertuigen en andere IoT-gebaseerde gadgets worden steeds populairder in Noord-Amerika.

Top Trending Rapporten:

Business Intelligence Markt

3D Imaging Markt

Smart Contracts Markt

Markt voor reisbeheersoftware

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5G Technology Market,5G Technology,5G Technology Market Size,5G Technology Market Share,5G Technology Market Growth,5G Technology Market Analysis,5G,5G vs 6G