header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PET-verpakkingsmarkt ziet bewonderenswaardige groei als gevolg van de vraag naar milieuvriendelijke materialen

Feb 10, 2023 6:00 PM ET

De PET-verpakkingsmarkt groeit USD 73.821 miljoen bij een CAGR-waarde van bijna gelijk aan 4,90% tijdens de marktprognoseperiode van 2022-2030, stelt de recente Market Research Future (MRFR) -analyse. PET of polyethyleentereftalaat is een soort polyester. Dit wordt verdreven of gevormd tot plastic kannen en dozen om voedsel en verfrissingen, persoonlijke verzorgingsartikelen en andere consumentenproducten te verpakken. Dergelijke PET-materialen hebben verschillende eigenschappen waardoor het de overhand heeft op andere vormen van conventionele verpakkingstechnologieën, zoals goede barrière-eigenschappen, lichtgewicht, hogedrukbestendigheid, glanzend oppervlak, goede stabiliteit en hoge transparantie. 

Verschillende factoren stuwen het wereldwijde marktaandeel van PET-verpakkingen. Volgens het huidige MRFR-rapport omvatten dergelijke factoren de toenemende acceptatie in huishoudelijke producten en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, toenemend gebruik in de cosmetica- en persoonlijke verzorgingssector, verschuivende voorkeur van consumenten naar recyclebare en milieuvriendelijke materialen, voortdurende technologische vooruitgang en toenemende promotieactiviteiten voor biologisch afbreekbare materialen voor verpakkingsoplossingen. Bijkomende factoren die de marktgroei toevoegen, zijn de groeiende vraag naar recyclebare en duurzame verpakkingen, de voorkeur van consumenten en fabrikanten voor PET-verpakkingen vanwege de prachtige karakteristieke prestaties in temperatuur, vocht en vochtigheid, en de groeiende vraag naar verpakkingsoplossingen voor koolzuurhoudende dranken die PET-verpakkingen gebruiken. 

Integendeel, schommelingen in de grondstofprijzen, in combinatie met de impact van de huidige COVID-19-pandemie, kunnen de wereldwijde groei van de PET-verpakkingsmarkt gedurende de prognoseperiode belemmeren. 

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1779

Marktsegmentatie

Het MRFR-rapport biedt een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde PET-verpakkingsmarkt op basis van type, product en eindgebruikersindustrie. 

Per type is de wereldwijde PET-verpakkingsmarkt gesegmenteerd in kristallijn en amorf. Hiervan zal het amorfe segment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Per product is de wereldwijde PET-verpakkingsmarkt gesegmenteerd in bekers, trays, sluitingen, flessen, zakken en andere. Hiervan zal het flessensegment de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

Per eindgebruiker is de wereldwijde PET-verpakkingsmarkt gesegmenteerd in huishoudelijke artikelen, cosmetica, farmaceutische producten, dranken, voedingsmiddelen en andere. Hiervan zal het drankensegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1779

Regionale analyse 

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde PET-verpakkingsmarktrapport de groeimogelijkheden en recente trends in azië-pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan zal de APAC-regio het leeuwendeel in de markt hebben gedurende de prognoseperiode. Het stijgende besteedbare inkomen, de veranderende levensstijl, de groeiende bevolking en de aanwezigheid van veel opkomende economieën dragen bij aan de wereldwijde groei van de PET-verpakkingsmarkt in de regio. Bijkomende factoren die de marktgroei vergroten, zijn de bloeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de farmaceutische industrie en de toenemende bezorgdheid over het milieu met betrekking tot plastic afval. 

De wereldwijde PET-verpakkingsmarkt in Noord-Amerika zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De hoge concentratie van fabrikanten en technologische vooruitgang dragen bij aan de wereldwijde groei van de PET-verpakkingsmarkt in de regio. 

De wereldwijde PET-verpakkingsmarkt in Europa zal naar verwachting een opmerkelijke groei laten zien gedurende de prognoseperiode. Technologische vooruitgang, in combinatie met de neiging van klanten en fabrikanten om groene verpakkingen te gebruiken, dragen bij aan de wereldwijde groei van de PET-verpakkingsmarkt in de regio. 

De wereldwijde PET-verpakkingsmarkt in Latijns-Amerika en de MEA zullen naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De groeiende vraag naar PET-materiaal in combinatie met de toenemende acceptatie draagt bij aan de wereldwijde groei van de PET-verpakkingsmarkt in de regio. 

Elke vraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1779

Belangrijkste spelers

I. Du Pont De Nemours and Company (VS), CCL Industries, Inc. (Canada), Amcor Limited (Australië), Resilux NV (België), Smurfit Kappa Group PLC (Ierland), Rexam PLC (VK), Gerresheimer AG (Duitsland), Graham Packaging Company (VS), Klöckner Pentaplast GmbH& Co. Kg (Duitsland), GTX Hanex Plastic Sp. Z O.O. (Polen), Berry Plastics Group Inc. (VS), Dunmore Corporation (VS), Huhtamäki Oyj (Finland), PET Power B.V. (Nederland) en Silgan Holdings (VS)

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  PET Packaging,PET Packaging Market,PET Packaging Market Size