header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Recyclebare verpakkingsmarkt 2023 Bedrijfsoverzicht, laatste vooruitgang, detailanalyse en voorspelling 2030

Feb 10, 2023 5:00 PM ET

De markt voor recyclebare verpakkingen werd in 2018 gewaardeerd op USD 25 miljard en zal naar verwachting een CAGR van ongeveer 4,1% zien tijdens de prognoseperiode.

Bovendien zijn duurzame verpakkingsmaterialen een zeer cruciale stap die neigt naar milieuoverwegingen van verminderen, hergebruiken en recyclen. Het is ook een zeer belangrijke stap in de richting van duurzame verpakkingen. Bovendien is een andere drijvende factor in de markt de stijgende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsmethoden, waarbij de veranderende vraag van consumenten naar verwachting de markt tijdens de prognoseperiode verder zal voortstuwen. Er wordt echter verwacht dat minder duurzaamheid en lichtgewicht herbruikbare verpakkingen de marktgroei zullen beperken. Bovendien wordt verwacht dat de introductie en implementatie van bioplastics een kans zal creëren voor de spelers op de markt voor recyclebare verpakkingen, met name die in de composteerbare verpakkingsindustrie.

De wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen heeft de afgelopen jaren een gematigde groei doorgemaakt. De vraag naar recyclebare verpakkingen en groen verpakkingsmateriaal zal naar verwachting worden gedreven door steeds strengere regelgeving voor het recyclen van verpakkingsmaterialen en het bewustzijn van de consument met betrekking tot een gezonde levensstijl en eco-verpakkingen. Bovendien neemt het bewustzijn met betrekking tot het hergebruik en de recycling van biologisch afbreekbaar plastic snel toe. Dergelijke factoren hebben geleid tot de groei van de recyclebare verpakkingsmaterialen, waardoor de groei van de recyclebare verpakkingsmarkt over de hele wereld is gestimuleerd.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8535

Wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen: regionale analyse

De wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen is gesegmenteerd, op basis van regio, in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. In 2018 had Azië-Pacific het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen, gevolgd door Noord-Amerika en Europa; de verwachting is dat het zijn dominantie tot 2025 zal voortzetten.

De stijgende vraag naar de duurzame verpakking, voornamelijk in landen als China en India, is een van de belangrijkste factoren, die naar verwachting de vraag naar recyclebare verpakkingen in de regio tijdens de prognoseperiode zal verhogen.

De regio Noord-Amerika zal naar verwachting een hoger groeipercentage laten zien als gevolg van de toenemende R&D-investeringen voor productinnovatie en de ontwikkeling van verpakkingsmaterialen. Bovendien hebben strenge overheidsvoorschriften tegen recycling van verpakkingsmaterialen in de VS en Canada de vraag naar slimme verpakkingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie gestimuleerd.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8535

Wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen: segmentatie

De wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen is gesegmenteerd op basis van materiaaltype, verpakkingstype en eindgebruiksindustrie. Op basis van materiaaltype is de wereldwijde markt gesegmenteerd door glas, papier, plastic, blik, hout, aluminium, biologisch afbreekbaar plastic en gerecycled papier. Het plastic segment, ook bekend als recyclebare verpakkingszakken, had in 2021 het grootste marktaandeel van de wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen en zal naar verwachting de hoogste CAGR zien tijdens de prognoseperiode.

Op basis van het verpakkingstype is de wereldwijde markt gesegmenteerd in papier , karton, void fill packing, noppenfolie of recycle noppenfolie en zakjes en enveloppen. Het papier- en kartonsegment had in 2018 het grootste marktaandeel van de wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen en zal naar verwachting de hoogste CAGR zien tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de eindgebruiksindustrie is de wereldmarkt gesegmenteerd in de gezondheidszorg, de persoonlijke verzorgings- en cosmetica-industrie en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het segment van de voedings- en drankenindustrie had het grootste marktaandeel van de wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8535

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen zijn Graham Packaging Company (VS), Ebro Color GmbH (Duitsland), Lacerta Group, Inc. (VS), Salazar Packaging, Inc. (VS), Amcor (Australië), 3M (VS), APP (Asia Pulp &Paper) (Indonesië), American Packaging Corporation. (VS), Avery Dennison Corporation (VS) en BASF SE (Duitsland) zijn enkele van de andere belangrijke spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor recyclebare verpakkingen.

Gerelateerd rapport

Actieve en intelligente verpakkingMarkt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-and-intelligent-packaging-market-5550

Jerry Cans Markt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/jerry-cans-market-6594

Smeermiddelverpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/lubricant-packaging-market-6605

Temperatuur gecontroleerde verpakking voor farmaceutische https://www.marketresearchfuture.com/reports/temperature-controlled-packaging-pharmaceutical-market-7190           

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Recyclable Packaging,Recyclable Packaging Market,Recyclable Packaging Market Size