header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smeermiddelverpakkingsmarkt, huidige scenariotrends, uitgebreide analyse en regionale prognose 2030

Feb 10, 2023 7:00 PM ET

Het wereldwijde marktaandeel van smeermiddelverpakkingen werd gewaardeerd op USD 7,37 miljard in 2028 en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,85% in de huidige prognoseperiode (2021-2028).

Belangrijkste factoren die van invloed zijn

Fabrikanten van smeermiddelverpakkingsindustrieën zijn de afgelopen tijd op weg naar een flexibel verpakkingsformaat, vanwege de betaalbaarheid en het gemak dat deze verpakkingen bieden. Flexibele verpakkingsformaten zoals stazakken en bag-in-box krijgen meer aandacht van de smeermiddelverpakkingsmarkt. De toegenomen vraag naar smeermiddelverpakkingen voor kleine verpakkingen heeft geresulteerd in een paradigmaverschuiving naar flexibele verpakkingsopstelling. Het markeert ook in een hoge verhouding tussen product en verpakking, vanwege de draagbaarheid in vergelijking met stijve plastic olieflessen of een ander stijf verpakkingsformaat.

De studie benadrukt ook dat flexibele verpakkingsproducten veel lichter zijn dan stijve plastic flessen, en relatief gezien verbruikt het 60% minder plastic, waardoor het aanzienlijke tractie krijgt in de smeermiddelverpakkingsruimte. Hiermee gebruiken nogal wat eindgebruiksindustrieën die energieopwekking, automotive, olie en chemicaliën tellen, verschillende mechanische componenten zoals tandwielkasten, pompen, turbines en compressoren en meer zoals deze. Deze componenten vereisen frequente smering voor een soepele werking. De groeiende vraag naar smeermiddelen uit deze eindgebruiksindustrieën zal de markt voor smeermiddelverpakkingen in de prognoseperiode dus waarschijnlijk stimuleren.

In dezelfde lijn zal de opkomende energieopwekkingssector, in combinatie met de escalerende verkoop van zowel commerciële als personenauto’s, op zijn beurt waarschijnlijk de marktgroei in de komende jaren stimuleren. Bovendien staan de toenemende investeringen, voornamelijk in de olie- en gas-, chemische en energieopwekkingssector, ook op het punt om te anticiperen op een aanzienlijke marktgroei gedurende de prognoseperiode.

Download gratis PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6605

Segmentatie van de markt: Smeermiddelverpakkingen

Voor verdere analyse van de wereldwijde markt voor smeermiddelverpakkingen wordt segmentatie uitgevoerd over het materiaal, het verpakkingstype, het smeermiddel en de eindgebruiker.

Afhankelijk van het materiaalsegment heeft de markt metaal en kunststof opgenomen. In het materiaalsegment had kunststof het grootste marktaandeel. Omdat plastic het meest geprefereerde materiaal is voor smeermiddelverpakkingen, is het laag geprijsd in vergelijking met metalen.

Afhankelijk van het verpakkingstypesegment heeft de markt een fles, stazak, emmer, vat, buis, blikjes, bag-in-box, vat en tussenliggende bulkcontainer opgenomen. Het trommelsegment leidt de markt per verpakkingstype en zal nu naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de vermoedenperiode. De toename van de vraag naar smeermiddelen uit industrieën in het segment van de energieopwekking en de veranderende voorkeur van de consument voor efficiënte voertuigen in de auto-industrie zullen waarschijnlijk de marktgroei vergroten.

Afhankelijk van het smeermiddelsegment heeft de markt transmissie – hydraulische vloeistof, motorolie, metaalbewerkingsvloeistof, procesolie, tandwielolie, algemene industriële olie en vet opgenomen. Motorolie leidt het smeermiddelsegment en zal waarschijnlijk de hoogste CAGR hebben tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de stijgende verkoop van personenauto’s met IC-motoren.

Afhankelijk van de eindgebruiker omvat de markt metaalbewerking, automotive, energieopwekking, olie en gas, chemicaliën, machine-industrie en andere. Automotive leidt het eindgebruikerssegment met een zwaar verbruik van smeermiddelen voor auto’s en andere voertuigen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6605

Regionale analyse

Geografisch gezien wordt de marktstudie voor smeermiddelverpakkingen uitgevoerd in belangrijke regio’s van Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Azië-Pacific was in 2020 goed voor het grootste marktaandeel. De snelle groei van de autoverkoop is krachtig voor de groei van de markt in Azië-Pacific in de huidige tijd. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende olie- en gas- en autosector de marktvraag zal aanwakkeren. Daarnaast beïnvloeden voortdurende investeringen in de olie- en gassector ook de marktgroei positief. De escalerende vraag naar comfort en koopkracht van consumenten zal de marktgroei ondersteunen.

Deze regio zal zich naar verwachting ontwikkelen met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode ter ondersteuning van de snel opkomende industrialisatie. Landen als China, Japan, India en Singapore zijn de belangrijkste markten in de regio.De groeiende vraag naar zeer duurzame opslagmaterialen zoals HDPE-plastic zal waarschijnlijk ook een lucratieve kans bieden aan de actieve spelers voor marktgroei.

In de rest van de wereld zal het Midden-Oosten, een van de belangrijkste olie-exporteurs ter wereld, waarschijnlijk aanzienlijk doneren tijdens de prognoseperiode vanwege het bestaan van oliereserves in de regio.

Top marktspelers

De bekende spelers op de markt voor smeermiddelverpakkingen zijn Glenroy, Inc (VS), Amcor Limited (Zwitserland), Mold Tek Packaging (India), Graham Packaging (VS), BAM Packaging (VS), Scholle IPN (VS), CDF (VS), Berry Plastics (VS), SCHÜTZ GmbH &Co., KGaA (Duitsland) en Greif, Inc (VS).

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/lubricant-packaging-market-6605

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail[email protected]

Websitehttps://www.marketresearchfuture.com

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Lubricant Packaging,Lubricant Packaging Market,Lubricant Packaging Market Size