header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor interactieve whiteboards zal naar schatting USD 8,72 miljard opleveren in 2030 | Omvang van de industrie, groeianalyse en prognose 2030

Feb 13, 2023 6:37 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor interactieve whiteboards naar verwachting een CAGR van ~ 7,45% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 8,72 miljard in 2030.

Een interactief displaybord, een aanraakscherm gerelateerd aan een computer, is een interactief whiteboard of smartboard. Meestal ziet dit type bord eruit als een groot computerscherm, waar de gebruiker afbeeldingen kan verplaatsen en alles kan schrijven wat voltooide vingers aanraken, of een pen. Veel bedrijven, zoals fintech interactieve whiteboard-software, bieden gebruikers meer opties en betere flexibiliteit om lessen effectief te maken en de kennis van de student te vergroten door hen te voorzien van multi-touch, gebarenherkenning, split-screen, kleine klas en meertalige structuren. Ook draagbare interactieve whiteboards zijn een van de nieuwste trends. De wereldwijde marktomvang van het interactief whiteboard zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode. De factoren zoals de toename van e-learning en virtual classroom-cursussen, stappen van de overheid voor digitaal onderwijs en de transformatie van een traditioneel whiteboard naar een digitaal whiteboard werken de groei van de markt voor interactieve whiteboards. De onderwijssector stond zwaar onder druk door de verspreiding van het COVID-19-virus. De verspreiding van de ziekte leidde tot de sluiting van kantoren en verlichte instellingen over de hele wereld. Om deze reden was de opleving van virtuele leermethoden getuige van een speer in 2020-2021. Volgens het Interactive Whiteboard Market Research Report waren meer dan 250.000 klaslokalen in 2019 in de hele creatie uitgerust met interactieve whiteboards in de VS. De verwachting is dus dat de ziekte COVID-19 de markt in een aanzienlijk tempo zal opschalen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Everspin Technologies Inc
  • IBM
  • HP Ontwikkelingsbedrijf L.P.
  • Infineon Technologies AG
  • Bühler PARTEC GmbH
  • Hewlett-Packard Ontwikkelingsmaatschappij
  • P.
  • Koninklijke Philips N.V.
  • STMicro-elektronica

Download pdf-voorbeeld van interactieve whiteboardmarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6087

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  ~USD 8,72 miljard

  Groei:

  CAGR van ~ 7,45% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Interactieve whiteboard regionale analyse

Noord-Amerika zal de grootste interactieve whiteboardmarkt occasions houden. De stijgende technologische vooruitgang en de hoge acceptatiegraad van interactieve whiteboards zijn belangrijke factoren voor het enorme deel van de markt.

Europa zal het op een na grootste aandeel hebben vanwege de toenemende vraag naar interactieve whiteboards. Ook het gebruik van IB’s voor het hoger onderwijs en Pre-K-12 zal de markt op grote schaal stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting echter een lucratieve groei hebben in de komende jaren. Het gebruik van interactieve whiteboards voor virtueel leren in onderwijsinstellingen en kantoren voedt de markt in Azië-Pacific.

Krijg volledige rapportdetails van de markt voor interactieve whiteboards @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/interactive-whiteboard-market-6087

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor interactieve whiteboards is gesegmenteerd in product en toepassing

Op basis van Product is de wereldwijde Interactive Whiteboard Markt gesegmenteerd in? 55 Inch, 56-65 Inch, 66-75 Inch, 76-85 Inch, en? 85 Inch. Het segment 76-85 Inch heeft het grootste omzetaandeel. De vraag naar IWB’s met een schermgrootte van 76-85 inch wordt grotendeels gedreven door onderwijsinstellingen en overheids- en bedrijfskantoren waar ze worden gebruikt in trainingssessies en zakelijke bijeenkomsten. Klassikaal lesgeven omvat vaak een groep studenten en IWB’s met een schermgrootte van 76-85 inch blijken het meest geschikt te zijn om de inhoud zichtbaar te maken voor de hele klas.

Check Korting @ 

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6087

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor interactieve whiteboards gesegmenteerd in onderwijsveld, bedrijfsveld, overheidsveld, huishoudveld en andere. De onderwijssector zal naar verwachting de hoogste CAGR voor de geschatte periode zien. De factoren die kunnen worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar e-learning en interactief leren is een belangrijke factor die de groei van de Interactive Whiteboard (IWB) -markt wereldwijd giet.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor industriële displaysystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030         

Markt voor 5K-schermresolutie Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030 

Markt voor biometrische systemen Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030        

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030              

Endpoint Detection and Response Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030           

Weerbestendige Camera Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030  

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Interactive Whiteboard Market,Interactive Whiteboard Market Size,Interactive Whiteboard Market Share,Interactive Whiteboard Market Trends,Interactive Whiteboard Market Growth,Interactive Whiteboard Market Research,Interactive Whiteboard Market Reports,Interactive Whiteboard Industry