header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor noppenfolieverpakkingen zal waarschijnlijk groeien met een CAGR-waarde van ongeveer 7,84% in 2030

Feb 13, 2023 8:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) groeit de markt voor noppenfolieverpakkingen snel met de toename van de vraag naar consumentengoederen, voornamelijk elektronica. De wereldwijde markt voor noppenfolieverpakkingen werd in 2020 gewaardeerd op USD 7,8 miljard. en de markt zal naar verwachting in 2028 USD 3,81 miljard waard zijn.

Marktbereik:

Noppenfolies zijn doorschijnend van aard en worden gebruikt als verpakkingsmateriaal omdat ze de inhoud beter beschermen. Het wordt gebruikt als de belangrijkste verpakkingslaag en bestaat uit twee lagen polyethyleenfolie. Noppenfolie is een uitstekende lichtgewicht methode om producten te beschermen tijdens reizen, verzending en opslag. Omdat het op een rol staat, kan het op maat worden gesneden en in elke meting worden gebruikt om bijna elke vorm of maat item te wikkelen. Het kan ook gaten in dozen opvullen, elektronica beschermen tegen statische en vocht en gevoerde enveloppen. Kortom, er is bijna geen verpakkingsprocedure waarbij noppenfolie niet kan worden gebruikt. Noppenfolie is een van de eenvoudigste methoden om gevoelige objecten te bewaren bij het verzamelen of verzenden ervan – en het op een rol houden maakt het nog gemakkelijker.

Markt drivers:

De stijgende vraag naar consumentenartikelen die beschermende verpakkingen vereisen, stuwt de wereldwijde noppenfolieverpakkingsindustrie. Bovendien drijft de aanzienlijke toename van de e-commerceverkoop als gevolg van het toegenomen internetgebruik de behoefte aan noppenfolieverpakkingen op. Technologische ontwikkelingen in noppenfolieverpakkingen zijn zeer gunstig geweest voor de groei van de industrie. Dubbelzijdige noppenfolie voor verhoogde schokabsorptie en antistatische noppenfolie voor het verpakken van elektrische apparaten worden steeds populairder. Bovendien wordt verwacht dat de introductie van milieuvriendelijke noppenfolies zoals papieren noppenfolies en recyclebare noppenfolies de marktgroei zal stimuleren. Elk segment van de retaileconomie, van hypermarkten tot retail e-Commerce, ondergaat een aanzienlijke ontwikkeling. Retailers en fabrikanten doen en doen enorme inspanningen in hun producten om prestatiedoelen te bereiken. Defecte verpakkingen kunnen op lange termijn van invloed zijn op beslissingen van klanten.

Marktbeperkingen:

De belangrijkste factoren die de marktgroei remmen, zijn onder meer de groeiende bezorgdheid over het milieu over het gebruik van kunststoffen voor eenmalig gebruik bij de productie van noppenfolie. Bovendien beperkt hun extreem ontvlambare aard hun tewerkstelling in alle soorten beschermende verpakkingen, wat rechtstreeks van invloed is op de marktvraag. Een andere factor die de mogelijkheden van de noppenfolieverpakkingsmarkt gedurende de projectieperiode dempt, is strenge overheidsregulering over het gebruik van plastic. Bovendien kan de groeiende beschikbaarheid van verschillende duurzame alternatieven de groei van de wereldwijde markt voor noppenfolieverpakkingen belemmeren.

Download een voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1796

Marktconcurrentieel landschap:

De fundamentele bedrijven in de markt voor noppenfolieverpakkingen zijn:

  • Pregis Corporation (Verenigde Staten)
  • Smurfit Kappa (Ierland)
  • Barton Jones Packaging Ltd. (VS)
  • IVEX Protective Packaging Inc (VS)
  • Veritiv Corporation (Verenigde Staten)
  • Sealed Air Corporation (VS)
  • Jiffy Packaging Co. (Verenigd Koninkrijk)
  • Geautomatiseerd verpakkingssysteem (US)

Marktsegmentatie

Per product

Het meest voorkomende type noppenfolie is conventionele noppenfolie. Het is een goedkope wrap die geschikt is voor een breed scala aan artikelen. Aan de andere kant hebben andere wraps een specifieke toepassing als een antistatische wrap voor elektrische items. Vanwege de biologische afbreekbaarheid breidt de papier noppenfolie-activiteiten zich ook snel uit.

Per toepassing

De e-commerce-industrie domineert de wereldwijde markt voor noppenfolieverpakkingen. Met de toenemende prevalentie van online winkelbedrijven en de voortdurende groei van fragiele en technologische artikelen, is er een grote vraag naar noppenfolieverpakkingen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1796

Regionale inzichten

Azië-Pacific is ‘s werelds grootste markt voor noppenfolieverpakkingen. Vanwege de aanwezigheid van ‘s werelds snelst groeiende economieën, zoals China, India en Indonesië, is deze regio een wereldwijd productiecentrum geworden. Bovendien heeft het besteedbaar inkomen de vraag naar consumentenartikelen, met name consumentenelektronica, doen toenemen. Noord-Amerika is ‘s werelds op een na grootste regionale markt voor noppenfolieverpakkingen. Noppenfolieverpakkingen zijn erg in trek vanwegede toegenomen vraag naar elektronische gadgets en verpakte producten, met name verpakte voedingsmiddelen. De toegenomen aanwezigheid van e-commercebedrijven compenseert ook de aanzienlijke vraag in deze regio. Europa is een andere belangrijke regionale markt voor noppenfolieverpakkingen. Er is een enorme vraag naar milieuvriendelijke beschermende verpakkingen en papieren noppenfolies zijn goed voor een aanzienlijk aandeel in de industrie. Het Midden-Oosten is een levensvatbare regionale markt voor noppenfolieverpakkingen vanwege de toegenomen vraag naar elektronische apparaten en fragiele premiumgoederen. De bloeiende e-commerce-industrie, in combinatie met de stijgende koopkracht, met name in India en China, zal naar verwachting de wereldwijde vraag naar noppenfolieverpakkingen in de toekomst stimuleren.

Protega Global zal een bedrijf presenteren, De Hexcel Wrap logistieke expo IntraLogistex. Het kan overal worden verstrekt, met behulp van compacte, vrijstaande dispensers of een dispenser onder de bank die door Protega in het VK is uitgevonden en geproduceerd. Protega produceert al papier void-fill en paper void-fill apparatuur. Tegenwoordig produceert het in Salisbury gevestigde bedrijf Hexcel Wrap in eigen huis en breidt het zijn productielijn uit.

Deel uw vragen @ https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1796

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

 

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Bubble Wrap Packaging,Bubble Wrap Packaging Market,Bubble Wrap Packaging Market Size