header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor waterdichte camera’s zal groeien met een CAGR van 18,5% in 2030 | Analyse per type en apparaat

Feb 13, 2023 6:32 PM ET

Waterdichte Camera Marktinzichten:

Mensen die gaan klimmen en wandelen maken zich vaak zorgen dat hun camera nat wordt tijdens het maken van foto’s van een waterval of berg. De markt voor waterdichte camera’s is gecreëerd om deze problemen te overwinnen. Ongeacht het weer kunnen gebruikers elk moment klikken en opnemen met de waterdichte camera. Omdat reizen een groeiende industrie is en de toeristische sector actief is in verschillende regio’s, wordt verwacht dat de wereldwijde waterproof cameramarkt de komende jaren enorme winsten zal genereren.

Waterdichte Camera Markt Belangrijkste Spelers:

  • Canon (Japan)
  • FLIR Systems (VS)
  • Fujifilm (Japan)
  • Go-Pro (Verenigde Staten)
  • Honeywell International Inc. (Verenigde Staten)
  • Kodak (Verenigde Staten)
  • Nikon (Japan)
  • Olympus (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Robert Bosch Gmbh

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4139

Waterdichte Camera Markt Regionale Analyse:

De markt voor waterdichte camera’s is regionaal verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld voor waterdichte camera’s. Noord-Amerika controleert 40% van de wereldwijde markt voor waterdichte camera’s en domineert de sector. De grootste markten in Noord-Amerika bevinden zich in de Verenigde Staten van Amerika (VS) en Canada, die respectievelijk een hoog besteedbaar inkomen en groeiende reis- en toerismesectoren hebben.

Europa is de op een na grootste markt voor waterdichte camera’s na Noord-Amerika vanwege de robuuste toeristische sector van de regio. Europa verwelkomt ongeveer 100 miljoen bezoekers per jaar. Volgens een rapport genereert Frankrijk het meeste geld uit toerisme. Frankrijk is daarom een belangrijke markt voor heel Europa. Veel toeristen vinden het spannend om foto’s gemaakt in rivieren of onder water op sociale media te plaatsen vanwege de trend om reisfoto’s online te delen. Deze reizigers moeten absoluut een waterdichte camera krijgen. De markt voor waterdichte camera’s breidt zich gestaag uit in de regio Azië-Pacific. De Aziatisch-Pacifische markt zal tegen het einde van de prognoseperiode US $ 2 miljard waard zijn.

Waterdichte Camera Marktsegmentatie:

De toepassing, het bereik, de soort en last but not least, geografische regio’s zijn allemaal gebruikt om de wereldwijde markt voor waterdichte camera’s te segmenteren. Deze markt is onderverdeeld in drie applicatie-gebaseerde groepen: reizen &toerisme, veiligheid &surveillance, en media &entertainment. Bij het filmen van onderwatersequenties voor films en televisieprogramma’s zijn waterdichte camera’s nuttig. In pretparken en zwembaden met een waterthema zijn ze nuttig voor beveiliging en bewaking om te voorkomen dat mensen met beperkte zwemcapaciteiten in het water verdrinken op een moment dat iedereen bezig is met plezier maken. Ze zijn zoals eerder vermeld werkzaam in de reis- en toerismesector omdat ze bezoekers in staat stellen om elke landschappelijke schoonheid van de natuur in zich op te nemen zonder zich zorgen te hoeven maken over het weer.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/waterproof-camera-market-4139

De markt is onderverdeeld in vier categorieën op basis van bereik: 10-30 m, 30-60 m, 60-80 m en 80 m en hoger. De markt is verdeeld in twee soorten waterdichte camera’s: conventionele waterdichte camera’s en waterdichte wegwerpcamera’s. Goedkope, wegwerp onderwatercamera’s gaan maar kort mee. Ze worden gebruikt voor leuke activiteiten zoals snorkelen en hebben een dieptelimiet van 33 voet voor het maken van foto’s. Maximaal 33 voet moet een waterdichte wegwerpcamera scheiden van het onderwerp dat wordt gefotografeerd.

Gerelateerde rapporten:

E-Paper Display Markt Onderzoeksrapport: Per product, technologie, eindgebruiker – prognose tot 2030

Industriële automatiseringsmarkt, per type, per technologie en eindgebruiker – prognose tot 2030

Active Electronic Components Marktonderzoeksrapport per producttype, eindgebruikers – Prognose tot 2030

Public Cloud Market, Per Cloud Computing, Per Service, Per Organisatiegrootte, Per Branche – Prognose tot 2030

Markt voor machinebesturingssystemenOnderzoeksrapport, Per eindgebruiker, Per type, Per apparatuur – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Waterproof Camera Market,Waterproof Camera Market Size,Waterproof Camera Market Share,Waterproof Camera Market Trends,Waterproof Camera Market Research,Waterproof Camera Market Reports,Waterproof Camera Market Growth,Waterproof Camera Industry