header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van optische transceivers zal groeien met cagr van 15,3% in 2030 | Bron Photonics Inc., Fujitsu Optical Components Ltd.

Feb 13, 2023 6:44 PM ET

Optische Transceiver Marktoverzicht Insights

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde optische transceivermarkt naar verwachting een CAGR van ~ 15,3% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 27,13 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor optische transceivers voor optische zenders kan een opmerkelijke groei doormaken als gevolg van de toenemende uitgaven voor optische apparaten en de snelle evolutie van optische communicatie in het komende jaar. Het bedrijf stijgt door het groeiende dataverkeer en de adoptie van cloud computing. De evolutie van optische apparatuur en hoe deze wordt geassocieerd met datacentermodules zijn nauw met elkaar verweven. Deze elementen beïnvloeden het potentiële aantal optische transceivers dat verplicht is in het datacenter. Hogere tarieven worden steeds noodzakelijker als gevolg van toepassingen met cloud computing en 5G. Al deze ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de groei van de markt voor optische transceivers gedurende de geschatte periode. De uitbraak van COVID-19 heeft het gebruik van gegevens vergroot. Volgens een rapport over de impact van de COVID-19-epidemie op de Chinese entertainmentindustrie door Maoyan Entertainment, een toonaangevend platform dat innovatieve internetgestuurde entertainmentdiensten in China levert, werd de filmindustrie strikt getroffen door de pandemie, terwijl de online entertainmentmarkt, inclusief tv- en streamingplatforms, welvarend was omdat mensen aan huis gekluisterd waren.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6066

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Bron Photonics Inc. (US)
  • Reflex Photonics Inc (Canada)
  • Fujitsu Optical Components Ltd .( Japan)
  • NeoPhotonics Corporation (Vs)
  • Foxconn Electronics Inc .(Taiwan)
  • Sumitomo Electric Industries Ltd. (VS)
  • Oclaro Inc. (VS)
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

 USD 27,13 miljard

  Groei:

  CAGR van 15,3% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/optical-transceiver-market-6066

Regionale analyse

Noord-Amerika was goed voor het grootste marktaandeel en Azië-Pacific was de op een na grootste aandelenmarkt. De vooruitgang van Noord-Amerika op het gebied van technologie speelt een substantiële rol in zijn bekendheid in de markt voor optische transceivers. De belangrijkste bedrijven in de regio spelen ook een belangrijke rol en helpen de markt groeien door zware investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor optische transceivers is gesegmenteerd in vormfactor, gegevenssnelheid en afstand

Op basis van Form Factor is de wereldwijde markt voor optische transceivers gesegmenteerd in QSFP, QSFP, QSFP14 en QSFP28, SFP en SFP28, SFF en SFP, CFP, CFP2 en CFP4, XFP, CXP en anderen. QSFP, QSFP, QSFP14 en QSFP28 waren goed voor het grootste marktaandeel en zullen naar verwachting groeien met een CAGR van 13,06% tijdens de geschatte periode. SFP en SFP28 was de op een na grootste markt en zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de geschatte periode.

Op basis van datasnelheid is de wereldwijde markt voor optische transceivers gesegmenteerd in meer dan 40 Gbps en minder dan 100 Gbps, meer dan 100 Gbps, minder dan 10 Gbps en meer dan 10 Gbps en minder dan 40 Gbps. Meer dan 40 Gbps en minder dan 100 Gbps worden gerapporteerd voor het grootste marktaandeel en zullen naar verwachting groeien met een CAGR van 12,79% tijdens de geschatte periode.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6066

Op basis van afstand is de wereldwijde optische transceivermarkt gesegmenteerd in minder dan 1 km, meer dan 1 km tot minder dan 10 km, meer dan 10 km tot minder dan 100 km en meer dan 100 km. Groter dan 1 kmtot minder dan 10 km goed voor het grootste marktaandeel en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,07% tijdens de geschatte periode. Voor afstanden groter dan 1 km tot 10 km verzendt het systeem gegevens met een snelheid van 10 Gbps, en meestal is een dergelijke transceiver afkomstig uit een mini-GBIC-vormfactor, waardoor deze ideaal is voor omgevingen die meerdere glasvezelverbindingen vereisen door minder ruimte in te nemen in de kast en computerruimte

Gerelateerde rapporten:

Markt voor operationele versterkers Onderzoeksrapport: Per type, toepassing  – Voorspelling tot 2027 Synopsis van de markt voor operationele versterkers

Optische transceivermarkt: vezeltype, gegevenssnelheid, eindgebruiker, vormfactor, configuratie – voorspelling tot 2030

Wearable Display Markt Onderzoeksrapport, product, displaytechnologie, paneel, schermgrootte, verticaal — voorspelling tot 2027

Enorme MIMO-markt Onderzoeksrapport, per technologie, per antennetype, per spectrum — Prognose tot 2030

Educatieve robots markt Per component, type, toepassing, eindgebruiker  en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Optical Transceiver Market,Optical Transceiver Market Size,Optical Transceiver Market Share,Optical Transceiver Market Trends,Optical Transceiver Market Research,Optical Transceiver Market Reports,Optical Transceiver Industry,Optical Transceiver Market Growth,Optical Transceiver Market Revenue