header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Food Container Market zal tussen 2023 en 2028 met 4,3% CAGR stijgen

Feb 13, 2023 8:00 PM ET

De foodcontainermarkt zal naar verwachting in 2028 USD 191 miljard waard zijn, met een CAGR van 4,3% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2028). De enorme stijging van de internationale voedselproductie stuwt de wereldmarkt aan. Het aanbod van handige containers die handig zijn om op te slaan en te hanteren en die onmiddellijke voedselconsumptie mogelijk maken, zal naar verwachting toenemen. Als gevolg hiervan moeten producenten van voedselcontainers zich voortdurend aanpassen aan verschillende voorkeuren van klanten.

De toenemende vraag naar verpakte voedingsmiddelen over de hele wereld zal naar verwachting de marktgroei stimuleren. Bovendien levert het gemak van het verpakken, dragen en verzenden van voedingsmiddelen die door deze containers worden geleverd een belangrijke bijdrage aan de productvereisten in de wereldwijde industrie. Kant-en-klare (RTE) maaltijden, RTE-gemaksvoedsel, diepvriesmaaltijden, cakemixen, snacks en desserts zijn voorbeelden van verpakt voedsel. Het groeiende gebruik van deze producten zal naar verwachting producenten dwingen om de productiecapaciteit te vergroten, waardoor de behoefte aan voedselverpakkingen gedurende het verwachte tijdsbestek wordt aangewakkerd.

De groei van de bevolking van werkende vrouwen, het aandeel huishoudens dat verwerkte producten gebruikt en een aanzienlijke toename van huizen met twee inkomens verbeteren de groeivooruitzichten van de wereldwijde sector voor voedselcontainers. Een bevolkingstoename in stedelijke centra, evenals een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens, zullen naar verwachting de vraag naar voedselcontainers stimuleren.

Voorbeeldexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1799

Regionale analyse

Azië-Pacific had het grootste marktaandeel in 2020, goed voor meer dan 36% van de totale omzet, en zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn van 2021 tot 2028. Dit kan worden toegeschreven aan de zich snel ontwikkelende voedselverwerkende sector in het gebied, die krachtige steun van de overheid heeft gekregen. Landen als India, China en Japan leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale APAC-markt.

Noord-Amerika zal naar verwachting groeien met een CAGR van 3,0% gedurende de prognoseperiode. Deze toename kan worden toegeschreven aan de toegenomen consumptie van verpakte en gemaksvoedsel door de operationele bevolking. Bovendien versnelt de stijgende vraag naar ingeblikt voedsel zoals vis en vlees in de Verenigde Staten de marktuitbreiding van de regio.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1799

Marktsegmentatie

Met een winstaandeel van meer dan 46% in 2020 domineerde de kunststofsector de industrie. De industrie is gesegmenteerd op materiaal in plastic, metaal, glas en vele anderen.

Flessen en potten zijn de meest gebruikte stijve voedselverpakkingen. Jam, honing, sauzen, kaas, mayonaise, specerijen, oliën, spreads, siropen, verwerkte groenten en fruit, vis en vlees zijn allemaal verpakt in een verscheidenheid aan glazen en plastic potten en flessen.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor voedselcontainers zijn Bemis Company Inc. (VS), Berry Plastics Corporation (VS), Crown (VS), Graham Packaging Company (VS), Ball Corporation (VS), Constar International, UK Ltd. (VK), Anchor Glass, Container Corporation, Plastipak Holdings Inc. (VS), PRINTPACK (VS)

Volledige rapportsamenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/food-container-market-1799

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail:[email protected]


Keywords:  Food Container,Food Container Market