header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hr Payroll Software Market zal naar verwachting USD 15,43 miljard groeien bij een CAGR van 11,20% CAGR in 2030 – Rapport door Market Research Future (MRFR)

Feb 13, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

HR payroll software is software die wordt gebruikt om payroll en andere gerelateerde HR-functies te beheren, zoals personeelsbeloningen, belastingen en andere payroll-gerelateerde taken. Dit type software helpt bedrijven hun salarisprocessen te stroomlijnen en tijd en geld te besparen. Het kan werkgevers helpen bij het bijhouden van gewerkte uren van werknemers, het berekenen van belastingen, het genereren van loonstrookjes en het verwerken van personeelsbeloningen. Bovendien kan HR-salarissoftware inzicht bieden in de prestaties van werknemers, vakantie- en ziekteverlof bijhouden en werknemersrecords beheren.

De wereldwijde HR Payroll Software-markt wordt geschat op USD 15,43 miljard in 2030, met een CAGR van 11,20% tijdens de prognoseperiode 2022-2030. De HR payroll software wordt toegepast om de financiële administratie van alle medewerkers op een standaard en geautomatiseerde manier te beheren. HR Payroll Software beheert de salarissen, inhoudingen, nettolonen en bonussen van werknemers, genereert loonstroken en andere overdrachten.

Door het beheer van werknemers of faculteiten en de verwerking van salarissen te automatiseren, vermindert HR-salarissoftware het gedoe van het beheren van enorme hoeveelheden gegevens. Bovendien consolideert het alle salarisgerelateerde processen en stelt het de beheerder in staat om op tijd verschillende salarisbedragen te betalen aan alle werknemers of medewerkers.

De vraag naar AI-aangedreven payroll-oplossingen neemt toe omdat kunstmatige intelligentie en machine learning-functionaliteiten helpen om de ernst van menselijke fouten te verminderen en de nalevingsprestaties te verbeteren. AI-payrolloplossingen kunnen de gegevens implementeren en gebruiken om strategisch en productief tot een beslissing te komen.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3076

HR payroll software Market Report Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 15,43 miljard
Groei: CAGR van 11,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

AI-payrolloplossingen detecteren op dezelfde manier systematische uitdagingen door te monitoren hoe gegevens worden verzameld en verwerkt, en ze bieden strategieën aan om de efficiëntie te verhogen. AI-functies berekenen en volgen de werkuren en loontarieven van werknemers en sturen de gegevens vervolgens naar de loonlijst voor verwerking zonder dat werknemers specifieke gegevens hoeven in te voeren.

Veilig beheer van gegevens en nauwkeurige transacties vormen de salarissoftwaresystemen die geschikt zijn voor elke organisatie. Deze systemen zijn enorm aanpasbaar, beveiligingsstandaarden en bewezen trackrecords die profiteren van de markt en HR payroll software marktkansen genereren om de groei van de markt te stimuleren.

De faciliteiten zoals het maken en distribueren van loonstroken met slechts een klik, bonusbetaling, betalingsverwerking, nauwkeurige afstemmingstools en andere aanbiedingen bevorderen de uitbreiding van de marktomvang van HR-salarissoftware.

Regionale analyse

De Global HR Payroll Software Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Noord-Amerikaanse regio is de dominante houder van het marktaandeel van HR-salarissoftware vanwege de toename van het klantenbestand voor producten van online HR-administratie en de boost in HR-oplossingen. Europa zal naar schatting een positieve groei laten zien tijdens de prognoseperiode. In de voorspelde jaren zullen landen in de regio Azië-Pacific, zoals Zuid-Korea, China en Japan, naar verwachting een behoorlijk aandeel hebben in de uitbreiding van de marktomvang van HR-salarissoftware.

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3076

Marktsegmentatie

De wereldwijde HR Payroll Software Markt is gesegmenteerd in de volgende types;

Op type

On-premises
Cloudgebaseerd

Per toepassing

Personeelsbeloningen
Loonlijst
Personeelsdossiers
Fiscale vullingen
Leermanagement
Verlofbeheer
Functioneringsgesprek
Tijd en aanwezigheid
Terugbetaling en leningen
Anderen

Op diensten

Gradatie
Installatie
Wijziging
Rapporten over serviceactiviteiten
Hr gedeelde diensten

Per eindgebruiker

KMO’s
Grote ondernemingen
Anderen

Per verkoopkanaal

Direct kanaal
Distributiekanaal

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/hr-payroll-software-market-3076

 Belangrijkste spelers

De prominente belangrijkste spelers van de Global HR Payroll Software Market zijn Ultimate Software (VS), SAP (VS), Oracle (VS), ADP (VS), SumTotal Systems Inc. (VS), Epicore (VS), Sage (VS), Patriot Payroll (VS), Ascentis (Californië), Vibe HCM (VS) en SuccessFactors (VS).

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

A2P Messaging Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/a2p-sms-market-6532

Softwaremarkt voor ouderlijk toezicht –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/parental-control-software-market-4551

Tokenization Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/tokenization-market-3206

Wereldwijde Big Data-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-market-7846

Slimme spoorwegmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-railways-market-2685

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  HR Payroll Software Market,HR Payroll Software Market size,HR Payroll Software Market share,HR Payroll Software Market Trends,HR Payroll Software Market Growth