header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van mobiele printers stimuleert de wereldwijde groei | Hewlett-Packard (VS), Toshiba Tec Corporation (Japan), Star Micronics Co., Ltd. (Japan), Zebra Technologies (VS)

Feb 13, 2023 6:46 PM ET

Mobiele printers zijn printers die gebruikmaken van draadloze netwerkverbindingen, draagbaar zijn en altijd en overal kunnen worden gebruikt. Het belangrijkste verkoopargument van mobiele printers is gemak. Mobiele printers hebben geen printerstuurprogramma’s nodig om op elk moment en overal vanaf draagbare apparaten af te drukken. Ze maken naadloze mobiliteit mogelijk, wat een aanzienlijk voordeel is.

De alomtegenwoordigheid van mobiele telefoons, tablets en andere slimme apparaten met geavanceerde functies is een van de belangrijkste factoren die de uitbreiding van de wereldwijde markt voor mobiele printers voeden. Het snel groeiende aantal mobiele applicaties dat kan draaien.

De markt voor mobiele printers groeit als gevolg van de acceptatie van deze apparaten in tal van branches. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende taken, waaronder het afdrukken van barcodes op tickets en labels, ontvangstbewijzen, facturen en RFID-tags (Radio Frequency Identification).

De wereldwijde markt voor mobiele printers breidt zich uit vanwege de beschikbaarheid van een breed scala aan ontwerpen om aan de eisen van verschillende toepassingen te voldoen en de snelle ontwikkeling van ontwerp en technologie die leidt tot de introductie van nieuwe producten. Een afname van de behoefte aan informatie om te worden afgedrukt voor distributie en retentie is echter het gevolg van de toenemende digitalisering en de introductie van cloud computing, en dit zou een negatief effect kunnen hebben op de uitbreiding van de wereldwijde markt voor mobiele printers.

Download PDF-voorbeeld van mobiele printermarkt @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3573

Belangrijkste spelers op de markt voor mobiele printers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Hewlett-Packard (VS)
  • Toshiba Tec Corporation (Japan)
  • Star Micronics Co, Ltd (Japan)
  • Zebra Technologies (VS)
  • Polaroid Corporation (VS)
  • Canon Inc. (Japan)
  • Brother Industries, Ltd. (Japan)
  • Seiko Epson Corporation (Japan)
  • Honeywell Scanning and Mobility (VS)
  • Printek (VS).
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 1,7 miljard

  Groei:

  CAGR van 8,9% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van de markt voor mobiele printers @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-printer-market-3573

Regionale analyse van de markt voor mobiele printers:

De belangrijkste markten voor mobiele printers zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). Op wereldschaal wordt de markt voor mobiele printers gedomineerd door Noord-Amerika. De ontwikkeling van de markt voor mobiele printers in Noord-Amerika kan worden toegeschreven aan de geavanceerde netwerkinfrastructuur van het gebied, digitalisering en een hogere acceptatie van technologie. De markt breidt zich uit vanwege de aanwezigheid van grote spelers in het gebied en een hoge acceptatiegraad in tal van verticale sectoren. De ontwikkeling van draadloze technologie bevordert ook de uitbreiding van de markt in Noord-Amerika.

In Europa wordt verwacht dat de markt een consistente expansie zal zien. De expansie van de markt wordt ondersteund door de voortdurende R&D-uitgaven. De markt voor mobiele printers in Azië-Pacific zal naar verwachting snel groeien en de sector worden met het grootste uitbreidingspotentieel. De uitbreiding van de retail- en logistieke sector, een bloeiende e-commerce-industrie en een verbeterende IT-omgeving dragen allemaal bij aan de marktgroei in APAC.

Controleer Discount@  

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3573

Marktsegmentatie van mobiele printers:

Op basis van output en eindgebruiker is de markt voor mobiele printers wereldwijd verdeeld.

De markt voor mobiele printers is onderverdeeld in document-, barcodelabels, ontvangstbewijzen, afbeeldingen en andere uitvoercategorieën. De wereldwijde markt voor mobiel printen is onderverdeeld in categorieën op basis van technologie, waaronderBluetooth, infraroodgegevenskoppeling, Wi-Fi en andere. Het grootste deel is waarschijnlijk dat van infrarood data associatie. Consumenten geven de voorkeur aan infraroodgegevensassociatie omdat het vanaf een afstand van maximaal 30 voet in elke richting kan worden gebruikt. De wereldwijde markt voor mobiel printen is verdeeld in segmenten per eindgebruiker, waaronder bedrijfskantoren, detailhandel, gezondheidszorg, woningen en andere.

Gerelateerde rapporten:

4D-printmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Terminal Management System Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Weerbestendige Camera Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Industriële verlichtingsmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

IoT Microcontroller Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Interactieve Whiteboard Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030  

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Mobile Printer Market,Mobile Printer Market Size,Mobile Printer Market Share,Mobile Printer Market Trends,Mobile Printer Industry,Mobile Printer Market Outlook,Mobile Printer Market Growth,Mobile Printer Market Analysis,Mobile Printer Market Research,Mobile Printer Market Reports