header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vrachtvervoersmarkt op weg naar stijgende overheidsinitiatieven om koolstofneutrale lucht- en waterwegen vrachtvervoer te stimuleren

Feb 13, 2023 7:00 PM ET

De wereldwijde vrachtvervoersmarkt groeit voortdurend. De marktgroei is toe te schrijven aan de toenemende behoefte om het hoogste niveau van vertrouwen te creëren rond vrachtvervoer en zichtbaarheid van order- tot vrachtleveringsprocessen. Logistieke bedrijven wereldwijd floreren met snelle digitalisering en automatisering. Growing maakt gebruik van vrachtvervoerdiensten in verschillende sectoren en logistieke bedrijven escaleren de marktgroei.

Met de stijgende export-importhandel en verzending en koeriersactiviteiten wereldwijd, zal de markt naar verwachting in de recente toekomst aanzienlijke tractie waarnemen. In dit verband stelt Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde omvang van de vrachtvervoersmarkt wordt geregistreerd als $ 23,69 miljard en naar verwachting zal groeien met een CAGR van 9,67% tijdens de prognoseperiode 2021-2028

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10192

Vooruitgang in technologieën en productieprocessen Opschaling van de vrachtvervoersmarkt 

Bovendien ondersteunt de toenemende behoefte aan verbeterde productiviteit, prestaties en beveiliging van logistiek-intensieve bedrijven de groei van de markt. Logistieke dienstverleners (LSP’s) die het moeilijk vinden om hoge transportkosten en een inferieure klantervaring te betalen, creëren een aanzienlijke marktvraag. Toenemende acceptatie van vrachtvervoersdiensten om zendingen te plannen, toe te wijzen en uit te voeren, duwt de marktaandelen.

Bovendien verhoogt de stijgende vraag naar software-as-a-service-oplossingen voor het routeren, plannen, volgen en meten van leveringsbronnen de marktomvang. Toekomstgerichte bedrijven denken voortdurend na over het creëren van waarde met innovaties die de klantervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. De toenemende vraag naar geavanceerde oplossingen die de locatie en andere kritieke vrachtparameters zoals acceleratiegebeurtenissen kunnen bewaken, duwt de marktomvang verder. 

Elke vraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/10192

Wereldwijde vrachtvervoersmarkt – Segmentatie

Het rapport is gesegmenteerd in typen, verzendcategorieën, toepassingen en regio’s. Het typesegment is onderverdeeld in spoorvervoer, wegtransport, luchtvervoer en zeevervoer. 

Het segment van de verzendcategorie is onderverdeeld in vracht, pakket, express en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in bouw en mijnbouw, olie en gas, gezondheidszorg, voedsel en dranken en andere. Het regiosegment is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. 

Wereldwijde vrachtvervoersmarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde vrachtvervoersmarkt. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de toenemende industrialisatie en toenemende commerciële en militaire activiteiten in de regio. Bovendien stuwen de snel toenemende investeringen en de vraag naar vrachtvervoer de regionale markt. 

De toenemende import en export, naast de enorme vraag naar logistieke diensten, hebben een positieve invloed op de marktgroei. Bovendien voeden de groeiende e-commerce-industrie en de enorme vraag naar online winkelen in de regio de marktgroei.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10192

Wereldwijde vrachtvervoersmarkt – Concurrentieanalyse 

Zeer concurrerend, de vrachtvervoersmarkt lijkt gefragmenteerd te zijn, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers integreren strategische benaderingen zoals fusies en overnames, samenwerking, partnerschap, uitbreiding en product- / technologielancering om hun posities te behouden en een concurrentievoordeel te behalen in deze markt. Deze spelers richten zich op nieuwe productontwikkelingsinitiatieven en geografische uitbreiding. 

Belangrijkste spelers: 

Spelers die de wereldwijde vrachtvervoersmarkt leiden, zijn onder meer Amerijet International Airlines (VS), Crowley Maritime Corporation (VS), DSV Panalpina A/S (Duitsland), Expeditors (VS), Bohnet GmbH (Duitsland), Schumacher Cargo Logistics Inc. (VS), APL (VS), Orient Overseas Container Line Limited (Hong Kong), Panalpina Welttransport Holding AG (Zwitserland), ISDB Logistik GmbH (Duitsland), Accenture PLC (Ierland), Manhattan Associates (VS) en CEVA Logistics (VK), onder andere.

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99,5thVloer

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

Contact
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Cargo Transportation,Cargo Transportation Market,Cargo Transportation Market Size